reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka a to nie wody Ci się sączą? Właściwie nie wiem jakiej to powinno być konsystencji bo mi nie musiały odejść, ale lepiej wybierz się do szpitala.

reklama
może i listbędzie dobry tylko czy on umie czytac właśnie ze zrozumieniem ? :)
w każdym razie ja jestem sama ze wszytskim i xle mi z tym.
Papitka a moze czop ci odszedł ?

liza będzie dobrze.

papitka może zgłoś się do lekarza

u nas też dziś chłodniej aż miło. w pracy jest już wiatraczek to nie jest aż tak gorąco... ufff...
dziś od 15 do 21.
jutro cały dzień a w sobotę egzamin w szkole.

dziewczyny a jak wasze samopoczucia??

Witam .
Boziu baby ile wy piszecie?? poł dnia po za kompem i tyle lektury.
zupka sie gotuje, ja sie regeneruje. Brzuch mi boli strasznie.

Blaneczka sliczny brzuchal.

Vi, boje sie powiklan. Ale w taką pogod Oskara utrzymac w domu graniczy z cudem.Gdyby pogoda byla jakas podejrzana to by nie wychodził. a tak, jak sloneczko grzeje??

Famme jacy wy piękni :)

Asaiczek poprosze dane na fb.
Moj malzon tez niema :) moze i by chcial.. ale kto mu zalozy :D on twierdzi ze nie umie :D hahahahaha

Ola87. Moj malzon tez ma takie dziwne dni. ze nic mu nie odpowiada, twierdzi ze mna wszystko w zadzie. Nie raz mi truł zebym do pracy poszla, jak go pytam co z dziecmi, to on o tym nie mysli. Moze powinnam Oskara ze sobą do pracy brac. Twierdzi ze p-le. a Filip w szkole.To nic ze obaj konczą najpozniej o 14 i ktos ich musi odebrac. A jak ktorys zachoruje?? I kto mi z wejscia da na wrzesien urlom na 2 tyg.??
faceci chyba mozgu nie mają. Zawsze powtarzalam ze jak dla plodu fiutek roznie to zanika funkcja myslenia.Ł ma takie fazy debilizmu jak mu cisnienie w wacku skacze. Radze mu wtedy rozladowanie sie emocjonalne, byle nie na mnie. Moze np drzewo porąbac.

co do p-la.. uwaga!! ja za maj zaplacilam 25,20 zł :D duzo :D ??? Ale u nas jest tylko panstwowe, do tego zalapalismy sie na darmowe dozywianie dla Oskara :) wiec place tylko za godzine dziennie. bo 8-13. są darmowe.

Papitka a to nie sączące sie wody?? ja tak mialam w obu przypadkach. Tylko przy F posączylo sie posączyły i w koncu odeszly tak ksiązkowo. A przy O, nie odeszły. Mialam malowodzie. posączyły sie troche, urodzilam dziecia i polozna tak patrzy, patrzy.. a wod jak nie bylo tak nima..

Ostatnia edycja:
Witam .

faceci chyba mozgu nie mają. Zawsze powtarzalam ze jak dla plodu fiutek roznie to zanika funkcja myslenia.Ł ma takie fazy debilizmu jak mu cisnienie w wacku skacze. Radze mu wtedy rozladowanie sie emocjonalne, byle nie na mnie. Moze np drzewo porąbac.

w większości przypadków mózg jest zastępowany penisem. a jeśli się zdarzy że mózg facet ma to go i tak nie używa. albo niepotrafi albo z lenistwa mu się po prostu nie chce. są wyjątkowe sytuacje że zdarzy się im użyć mózgu ale to chyba jak się nie kontrolują. ;P:rofl2:

Femme- wyglądałaś CUDOWNIE ! :) byłaś piękną panną młodą .

Co do imienia to zdecydowałam się na Lilianę ( nawet bardziej mi się podoba od Maja Aleksandra) .
Ogólnie myślę, że mogła usłyszeć jak mówiłam w święta jej siostrze ( a mojej najlepszej przyjaciółce ) , że mi się te imiona podobają i chyba takie dam małej .
A wiadomo - ciągła rywalizacja między nami , no to pach , daje takie same imie jak ja chciałam dać.

Zadzwoniłam do niej dziś i powiedziałam że tak się nie robi , że bierze się bezczelnie imię . Powiedziałam jej że jesteśmy rodziną i powinnyśmy się wspierać , a nie dołki pod sobą kopać i że nie chcę żeby nasze dzieci rywalizowały między sobą .
Ona stwierdziła że ja jej UKRADŁAM imiona dla małej . To jej powiedziałam , że zaszłam w ciążę pierwsza , szybciej powiedziałam o tym rodzinie i szybciej wymyśliłam imiona . Na końcu powiedziałam tylko że niech daje imie jakie chce bo mi się spodobało inne . I żegnając się zapytałam jak się czuje z tym że babcia na leki nie ma i ledwo na jedzenie starcza a ona doi z niej kasę . Chyba jej się głupio zrobiło , bo powiedziała tylko " Nie twój interes" i się rozłączyła.

Ostatnio znalazłam taki tekst,dokładnie nie pamietam ale brzmiał mniej wiecej tak:

Mąż pyta zony bo co jej te kolczyki,sa zupełnie bezuzyteczne...na to zona :każdy ma jakas bezuzyteczna rzecz,jedni maja mózg a ja mama kolczyki ...;DDD

Ja uciekam do Galeri na szał zakupowy,a konkretnie szukac sukienki dla przyjaciólki która idzie na Komunie za tydzien wiec ostatni gwizdek;)

aaaaa u nas upał dzisiaj taki maksymalny ze nawet w domu sie nie chce siedze c:-)
z dziewczynami wyszłam przed dom , zjadłysmy lody :-) topiły sie w rekach ! ewczoraj zresztą też.. sama nie nadążałam jeść bo kapały :sorry:

mąż skosił trawę zanim poszedł do pracy i mi ładnie trawą świerza panchnie :-)

idę na dwór :-) z dziewczynami sie zaraz pobawić :p-) bo teraz same chwile biegają

Wkontrola z pracy ale widzę ze aż tak się nie rozpisalyscie :)a ja tu się zaraz zanudze :p jeszcze godzina i do domu :)

PAPITKA - może wody tak jak dziewczyny piszą lec do lekarza może lepiej

VI - wow to ty w ogóle masz dobrze to twój chynieźle zarabia co ?

ANETKA - okropny :p

BLANKA - Lilia śliczne imię :) dobry wybór :)

RENATA - ty to w ogóle masz dobrze z przedszkolem :p

Ostatnia edycja:
reklama
blaneczka dobrze jej dogadałaś,
Liliana piękne imię. na pewno też będzie śliczna córeczka.
A jak pisałaś wcześniej o studiach to możesz na rok jakieś policealne teraz spróbować, a potem zwykłe studia wtedy chęci do nauki Ci nie uciekną. Ja się zastanawiam nad studiami - psychologia medycyna lub ekonomia menadżerska ale to na rok szkolny 2013/14.

Do góry