reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena ja ponad 2lata temu walnełam kursik na szefa kuchni, zaraz po nim pracowałam na weselach od chuchni i jako kelnerka i powiem Ci że na kuchni o wiele bardziej mi się podoba i chyba nigdy mi się nie znudzi:-p

kasiek pewnie że bym chciała bo mogli byśmy być normalną rodziną:-p a tak to tak dziwacznie troche jest;-)

byl u malej na boze narodzenie i teraz na tych chrzcinach on mysli ze Ala ma urodziny w czwartek............................:-D:-D:-D debil zapijaczony....

reklama
Snoopy z góry przepraszam za pytanie,moze cos przegapiłam,ale nie chcieliscie kościelnego slubu?

Ja tez uwielbiam siedziec w kuchni i gotowac...mogłabym pracowac na kuchni ale w jakiejs mniejszej kameralnej restauracji;)

hehe tez myslalam ze do Euro doczekasz;))Trzymam kciuki;)

aaa starosc nie radosc teraz pamietam...wybacz;)

Uuu to nie zla biba 3 dniowa sie zapowiada;))

Hej Lasencje. No upał straszny a my mamy sypialnię na poddaszu i duchota niesamowita a 3 okna otwarte.
Muszę się córą pochwalić bo już wszystkie kolory odróżnia bez problemu, no prócz czarnego. Myślałam, że to jeden z bardziej podstawowych kolorów a u Małej stwarza problemy:-p Ale jestem z niej dumna!:-) W ogóle ona gada i gada i co mnie najbardziej śmieszy jak ja jej coś mówię lub ktoś to odpowiada ''a to ciekawe'':-D Albo jak mówi ''ja pójdę na gólę, okej?'':-) Z tym okej zaczęła, zabawnie to brzmi:-p

Snoopy no jeszcze nie urodziłaś, o Ty:-p Ja urodziłam w 37t 3d, jesteś lepsza, a miałaś ciążę zagrożoną:-p A tu niespodzianka, syna urodzisz:-D Ale by było:-D
Aisiaczek a rozsyłasz cv? Mam nadzieję, że jakaś praca Ci się szybko znajdzie a i że staranka dadzą szybko efekty w postaci bobasiątka:-) Nie znam się na tych Twoich wynikach..
Liza to dzieciaki zostaw pod opieką rodziców czy teściów i pójdziesz na przedstawienie:-)
Renata a jak ogólnie Oskar przechodzi ospę? Moja córa miała w styczniu i przechodziła świetnie. Nawet uwielbiała jak się jej te krostki smarowało:-p
Dorota mam nadzieję, że szybko pracę znajdziesz. Zdrówka dla Melci;*

Ostatnia edycja:
Nie chce zeby zabrzmialo ze sie chwale hehehe...Vegas Kaja tez stale mówi zamast "dobrze" "okej" rozbraja mnie tm hihi.

Ja dzisiaj byłam z nia w ubikacji najpierw ona siusiała potem ja i Kaja mówi:ty tez siusiu robisz??masz pipke??pakaż!Ja mowie tak mam pipke bo jestem dziewczyną...na to Kaja a Tymek ma siusiaka jak tata! hahaha
Nie mogłam z niej.

Sali ja mam wiekszą sklerozę:-D M stwierdził że mi mózg wyparowało:-D Teksty twojej córy w ogole powalają:-D ona napewno ma okolo 3 a nie 5 lat??:-D:-)
Vegas no tez się zastanawiam co jest grane że mała siedzi i siedzi:-D widać jej w brzuchalku za dobrze:-p co do tekstów Martynki powiem Ci że Ala miała takie same:-D za rako z nią nie wyrobisz jak będzie nawijała jak moja to współczuje całej rodzinie:-D
Co do parnika ja też na poddaszu i bez wiatraka bym zwariowała:-D

Snoopy tak jak Dorotar musi ciągle prostowac ze Kacper to chłopiec a nie dziewczynka tak ja ze Kaja dopiero skonczy 3 lata a nie 4 hehe.Dzisiaj kumpela mówiła ze ona jest taka wysoka jak jej 5 letni syn;)Mnie juz te teksty nie dziwia bedzie koszykarka i luz blus;))

W ogole Kaja poszła dzisiaj oglądac baki do drugiego pokaju ,wchodze po 10 min a ona spi przed 17;/ spała do 18 i teraz zasneła a myslalam ze bedzie wariowac do 23...Wiec tez spadówam;)

Ps. Rox odezwij sie na BB!

Ostatnia edycja:
Sali nooo fakt, Kaja jest wysoka, ja to nawet na fotach widzę:-) Moja Mała mówi też ''dobzie'', od paru dni ''okej'' i dlatego mnie to śmieszy:-)
Snoopy ona nawija od ranka do późnego wieczora, wszystko już mówi:tak: Ale ja kocham jej gadanie, zwłaszcza jak wracam z pracy, w której dziewczynka, której niańkuję, ledwo co mówi. Taka odmiana:-)

reklama
hahaha, no fakt jak w pracy masz taką cicha myszkę to w domu gleda jest bezcenna:-D moja smiało by politykow przegadala:-D jeszcze pewnie od czarnych doop by im nawrzycała i cieci:-D (nie ma to jak kreatywny ztrolowany braciak) tylko do niego tak sie burzy:-D

Do góry