reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry wszystkim :) !
yes2.gif
od rana świeci słoneczko, zapowiada się piękny dzień ale mi jest już gorąco :p
unhappy.gif
razem z G wstaliśmy rano walczyć z szerszeniem który nam wleciał do pokoju
shocked.gif
shocked.gif
skąd się wziął to nie wiem
mad.gif
no i denerwują mnie ptaki
yes2.gif
jakieś czyżyki czy coś się gania :p
rofl.gif

reklama
Hej baby ;)
Vegas moze bedzie w poludnie to przedstawienie, to z moją mamą zostanie, bo do tesciów 35km gnac i zawozic sie nie opyla, a ona nie przyjedzie tutaj :dry: heh...
KasiaF no moja Hania tez sie ukrywa z tymi wierszykami, mówi a jak ja zaczynam słuchac urywa i ucieka, babci tez slyszalam cos mówiła ale mi teraz nie mowi bo tez pani powiedziała zeby mamom nie powtarzac :-D

Fajnie wasze dzieciaki gadają :-D mój tak jak Vegas córa mówi "pupa" :-) np. Mikołaj kto zrobił siku? "Pupa" :-)
Hehehe ;-) ogólnie zaczyna gadac, powtarzac :-) odpowiada na pytania "tak" bądz "nie" :-) Łączy wyrazy "Niania Maaa" (Hania masz;)) no i wczoraj po spaniu w dzien siku w nocnik, potem sie zapominał, nie wołał;P dzis z rana kupa na nocnik, w szoku byl :-D a ja szczesliwa :-) mam nadzieje ze ciepelko jeszcze bedzie i moze uda mi sie go odnocnikowac :-) zawsze to jeden wydatek mniej, znaczy sie juz nie 3 pampersy w dzien, a 1;P choc teraz zużywamy 1-2 dziennie :-)

Na dworze parówa :szok: gorzej niz wczoraj bo dzis tak nie wieje ;P idziem na dwór.
Milego przedpołudnia :-)

HEJ DZIEWUSZKI ; )))
sali04 Świetną masz Córę ; )))
ViKamcia Ja zaś nie mam zachcianek , jem to co zwykle , w tych samych ilościach .

No pogoda dziś piękna , ale jak dla mnie za gorąco ; // Pewnie dziś wybiorę się na Spacer z Synem siostry , bo siostra w szpitalu z dzieciaczkami siedzi .. i jednego mam u siebie ; )
Milego dziooonka ; **

Vegas ale Martynka nie nazywa tej części ciała, bo jej nie mówiłaś co to, czy po prostu sama nie chce? Ja tam uważam, że nie ma się czego wstydzić, dziecko powinno znać swoje ciało.

asaiczek a gdzie dokładniej mieszkasz w Wielkopolsce?

sali Twoja Kaja jest świetna :-) w ogóle jak ja patrzę na jej zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że ona ma niecałe 3 lata :-p

U nas dzisiaj znowu cieplutko, przed 8 było ponad 20 stopni :tak:
Wczoraj cały dzień spędziłyśmy u mojej mamy na wsi. Trochę pomogłam jej w ogródku i przy okazji się opaliłam, oczywiście na czerwono i wyglądam jak burak :sorry2: Zuzia zadowolona, bo cały dzień bawiła się na podwórku :tak:
Ja chcę na wieś :-p wkurza mnie już mieszkanie w mieście i w dodatku w bloku :baffled:

Witam

Ale upał wczoraj był, masakra, dzisiaj u nas juz chłodniej trochę;-)

Witam wszystkie nowe mamuski

Liza pewnie przecież chyba Twoja mama moze z godzinkę czy 2 popilnować dzieci, a Ty pójdziesz do Hani, nie dziwie sie ze jesteś szczęśliwa ze miki zrobił na nocnik:-)

Sali niezła jest Kaja

Vegas Martynka widze teza nawija, Zuzia również zaskakuje nas każdego dnia .

Kasiek dzisiaj juz dobrze???

Gosia trzeba sprawdzić co jest z o oczkiem Amelki

Renata fajnie ze masz coś na własność i dla Oskara wytrzymałości w ospie

Wczoraj pytam się czy jedziemy po loda a ona "3 lody ,mamy,taty , zuzi", nauczyła się jeździć na hulajnoce i kolory tez rozróżnia choć czasem się myli

anetka : racja na wsi lepiej ; ))

Świetne macie te wasze dzieciaczki , pozazdrościć . ; ) A ja jeszcze tyle muszę czekać ;d

reklama
Do góry