reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale sie rozpisałyscie :)
asiaiczek to u mnie tesc jeździ tez tirem po polsce ;-)
Milenaaa ja nie pomoge bo ja rodziłam majac juz 18 lat ;P

reklama
u mnie przyszły teść to na sprzęcie pracuje :) na koparach i mój G też ma do tego zamiłowanie ale już nie pracuje w takim fachu :) :tak:

ja miałam 20 rodząc Alę...:-p
ale z porodem nieletniej to chyba jest tak że przy porodzie opiekuna wpisują jako osobę odpowiedzialną np twoją mame

Witajcie, ja dziś miałam iść do pracy, ale wczoraj mi powiedziała, żeby nie przychodzić bo dziś mało pracy się zapowiada. Ale byłam w mieście i wpadłam tam do salonu porozmawiać z nią, że takie siedzenie mnie nie satysfakcjonuje, że na takie coś pozwolić sobie nie mogę przy dwójce dzieci.
Przez 4 dni zarobiłam 50zł, noż to więcej na paliwo wydałam.
I się rozstałyśmy dziś, powiedziała, że nie za bardzo podoba jej się moja praca i, że jestem mało kreatywna. No Qzawa mać jak mam się wykreować jak nie mam na kim, przez te 4 dni miałam tylko 6 ludzi i to 3 męskie i 3 damskie, żadnych grubszych prac typu farba, trwała itp.
Szukam dalej, jutro jadę na rozmowę a i jeden facet ma się do mnie odezwać z jednego salonu jak nie wypalą mu dwie kandydatki z którymi miał mieć dziś rozmowę (swoją drogą kiedyś u tego pana robiłam, przed pierwszą ciążą).
Dzieci ok, Amelka w niedzielę wieczorem i wczoraj też miała gorączke ale na razie ok. Kacperek grzeczny dziś pół dnia był ze mną w mieście, byliśmy zwiedzić nową galerię-jedna wielka lipa. Jutro na szczepienie jedziemy po południe.
Ale gorąco, po spacerku po mieście Kacperek coraz mocniej się upalił, a wogule to kto go widzi to mówi, ojejku jaka ładna dziewczynka, a ja ciągle muszę sprostować, że to chłopczyk to się dziwią, że jak dziewczynka wygląda.
Na dzień dziecka małemu kaczuchę kupiłam w biedronce a Amelce dziś różowy mikrofon bo sobie zażyczyła i mamie fajną bluzkę na dzień matki, już wręczone prezenty a co tam.

RENATA a co Oskarowi jest???

Dziewczyny co do kolczyków ja Melci przebiłam jak miała nie całe 5 miesięcy i nie żałuję tej decyzji i Mela się cieszy, że ma kolczyki.

ASAICZEK współczuję nerwów, trzymaj się.Przykro mi.

LIZA chciałabyś??? A to nie możesz pójść u nas w piątek Dzień Mamy i Taty w przedszkolu i już doczekać się nie mogę, bo idę na 100%.

MILENAA wiesz to chyba nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka i że dużo kopie. U mnie właśnie córka była od czasu brzucha takie ADHD a synek od początku grzeczniutki i w brzuszku i teraz.
A jakie masz praktyki, w jakim zawodzie???

Hej panienki :)

Dorota Oskarowy ma ospe. i do tego bunt 3 latka.

Od dziś jestem wspołwlascicielką siedliska po dziadkach. Normalnie czuje sie jakas bardziej wazna :D nigdy nic nie mialam swojego :D no oprocz rowera i dzieci :D hahahahaa

gorąco dziś bardzo. w Bialymstoku było 36 st. w samochodzie prawie sie rozstopilam. A jutro mam w planach jechac z Ł na wioche i powynosić babci rzeczy. popakowac w pudla, meble powynosić bo w nich korniki.

Snoopy super że masz tak cudowne dzieci zaraz trzecie do Was dołączy:) A tak że się zapytam jak Gracjan do Ciebie mówi??

Asiaczek mój teść ma firmę transportową w sumie z moim mężem razem prowadzą i mój C się szykuje żeby jeździć ostatnie egzaminy mu zostały:)

Dorotar no niestety masz taki zawód że ciężko się wbić do kogoś a tym bardziej markę sobie wyrobić moja teściowa jest fryzjerką też miała dziewczynę źle nie robiła ale klientki są do teściowej przyczajone i koniec nie dały sobie robić tej dziewczynie

U mnie jakiś dziś dzień kiepski humoru nie mam przeczytałam wszystko ale przepraszam nie odpowiem wszystkim

G też coś marudził,że by sobie pojeździł, ale nie wiem czy go puszczę w świat :szok: bo kiedy wtedy się starać :szok::szok::szok:

reklama
Do góry