reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Starania :D no coś się pokombinuje we wakacje bo zapewne trzeba będzie się podleczyć i można zacząć się starać :p tylko musimy wymienić łóżko bo te trzeszczy jak cholera :szok:

asiaczek edytuj posty ;P nie moze byc jeden pod drugim w takim malym odstępie czasu.... przeczytaj REGULAMIN.
kasiek co jest?
dorotar no bym chciała isc ale od tego zalezy na która godzine trzeba bedzie, kiedy, i czy bede miala z kim zostawic chlopaków ;P bo z Mikim to nie ma sensu isc no i czy bede miała czym jechac ;P ;] takze zobaczymy ;]

Jest wkurzająco gorąco, a tak naprawde to ten wiatr jest okropny, wieje, piachem sypie na wsi;PPPP wrrr.... do domu przyszlismy ;P
Hania z tym zębem mnie juz wkurza, mógłby wypasc bo nic nie chce jesc;P bo a to krew;P a to zaboli.....:eek:

dorotar110 Zapewne nie ma ; )) Praktyki na kuchni ; D
zazdroszcze!!!!!!!!!!!! ja bym mogla cały czas na kuchni siedziec jak są wesela czy coś:-D

kasiek Gracek do mnie mówi po imieniu tak jak i Ala mówi do M... ceni go bardziej jak ojca ale nie chce do niego mówić tato, wczesniej mówiła ale przez buraka już nie mówi bo jak był na tych chrzcinach to siedział przy Ali i ciagle "tatus to tatuś tamto..." i mała zgłupiała a mówiła do niego po imieniu a do M tato...

reklama
Snoopy a chciałabyś żeby Gracek mówił do Ciebie mamo a Ala do M tato?? Może jak w końcu zamieszkacie razem i już będziecie tak na prawdę rodziną a nie tak jak teraz dojeżdżającą w sumie to i dzieciaki się przestawią... Nie wiem jak Ty ale ja uważam że fajnie by było:) A mała widuje ojca>>

Do góry