reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
asiaczek18 twój tata jeździ może autami ciężarowymi? Pytam bo ja pracuje w transporcie:-p. Super, że masz z nim taki kontakt, a co do mamy to może za jakiś czas będziecie się lepiej dogadywać:)

tak jeździ tirami :tak: a z mamą nie jest aż tak źle, ma swój świat kobieta w końcu po 50tce, ale jest znośna a jak nie to zamykam się w swoim pokoju i już :happy: a z pracą porażka ... a na UP nie ma na co liczyć bo tam bynajmniej u mnie w mieście siedzą same matoły

Milenaaa a ty pracujesz, uczysz sie, czy na L4 jesteś?
asiaczek a to jak wszędzie:/ niby jest tep UP, a i tak nic tam nie ma. No to widze znajoosci transportowe znowu, w jakie regiony tata jeździ?

umi: Uczę się , i w zasadzie mam płatne praktyki ( z umową o prace ) .
Także uczę się i siedzę na L4 ;)) oczywiście musze się pilnować bo nawet ciąza nie jest powodem zeby mieć lżej niz inni zeby zaliczyć . Koniecznie musze mieć 50% obecności na praktyce .

z pracą u nas to jest tak że ma się najczęściej po znajomości... tak jak ja bo inaczej też pewnie było by ciężko...
ja sobie nie wyobrażam M i Graca w moim rodzinnym domu na stale:-D chyba byśmy się pozabijali przez trolli:-D ale ponoć niebawem polecą wiec rodzicom remont zafundujemy i w końcu świety spokuj będą mieli:-p

asiaczek a jak po pl to weekendy pewnie w wiekzości w domu:)? Bo jak za granice to już chyba gorzej było trafic tak żeby na weekend zjechać chyba że bliskie Niemcy, albo południe
Milenaa a no to na pewno nikt cie ulgowo nie potraktuje. Fajnie że masz umowe o prace, a jak juz urodzisz to macieżyński ci się bedzie chyba należał? Wiec zawsze to jakiś grosz

reklama
UMI : Powiem Ci że ciężka sprawa jak z macierzyńskim , a jakoś na to nie liczę . W tym roku ( koniec czerwca ) kończe ostatni rok . także dziecka jeszcze nie będzie . Ale to nie wielka strata te praktyki tak płatne ze za darmo prawie . Ale mój P teraz poszedł do nowej roboty , oby podpisał umowe , bo jak nie to to nie wiem jak bedzie a nie chce byc na garnuszku mamy . Za kilka dni konczy mu sie ten '' okres próbny '' czy jak to sie tam to nazywa i sie okaze .

Ze zapytam , orientuje się ktoś jak jest z porodami nieletnich ?

Do góry