reklama
Umi Gracjana mama nie żyje... i to od 8lat... Gracko teraz z M tak jak Ala ze mną dopiero za mieś 1,5 jak wyremontujemy dom będziemy w końcu razem w 5o paku
Milena U mnie Oliśka też była mega aktywna, nie martw się na pewno się w nic nie zaplącze;-) ja od jakiegoś czasu umieram na zgagulca w ogole hardcorowo było momentami ale i tak długo się trzymamy zazdraszczam że prawie bezobiawowo przechodzisz;-) a ile kg na +??;-)
Milena U mnie Oliśka też była mega aktywna, nie martw się na pewno się w nic nie zaplącze;-) ja od jakiegoś czasu umieram na zgagulca w ogole hardcorowo było momentami ale i tak długo się trzymamy zazdraszczam że prawie bezobiawowo przechodzisz;-) a ile kg na +??;-)
Umi każdy myśli że u nas jest tak że M ma Graca tylko na week, jak bym dała że mój syn nie pasierb nie było by problemu
milena cudnie pewnie jeszcze z 5 max 7kg przybierzesz do konca:-) ja do polowy 2 trymestru nazbierałam najwiecej
milena cudnie pewnie jeszcze z 5 max 7kg przybierzesz do konca:-) ja do polowy 2 trymestru nazbierałam najwiecej
A
asaiczek18
Gość
umi2 mam 21 lat ( rocznikowo- bo do urodzin to jeszcze parę miesięcy), mam na imię Asia (asiaczek,ina) uczę się zaocznie na kierunku Administracja Publiczna. Aktualnie nie pracuję- jestem w trakcie poszukiwań. Pracowałam niedawno w Urzędzie Miasta ale co dobre się szybko kończy. Obecnie wraz z moim narzeczonym (od niedawna) mieszkamy u moich rodziców. Razem z moim G jesteśmy razem ponad 2 lata 3 miesiące i 9 dni . G pracuje w moim rodzinnym mieście , ja jakoś nie mam do tego szczęścia
reklama
A
asaiczek18
Gość
umi2 w tygodniu jesteśmy praktycznie sami, ponieważ mój tata wyjeżdża na tygodniowe trasy bo jest kierowcą zawodowym. A mama wraca z pracy i przeważnie idzie odwiedzić dziadków i wraca wieczorem- co mnie bardzo cieszy bo nie mam z nią najlepszego kontaktu w sensie zależy jaki ma dzień kobieta ma swój świat ale ma swoje lata . Mamy swój pokój bo rodzice mają swój dom. Planowo góra ma być nasza,dół rodziców ale zobaczymy jak to będzie. Lepszy kontakt mam z ojcem może dlatego że mnie wychowywał od małego bo był po wypadku a mama wróciła do pracy i tak jakoś nam się powoli żyje. mimo różnicy zdań z moją mamą jest zachwycona G nawet na niego nie pozwoli krzyknąć i pichci mu co tydzień placki