reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy a że tak zapytam Gracjan ieszka ogólnie z wami czy ze wsoją mamą?
Liza kosmos:-D hi hi jak trójke bedziesz miała w szkole to ja nie wiem:-p

reklama
Umi Gracjana mama nie żyje... i to od 8lat... Gracko teraz z M tak jak Ala ze mną dopiero za mieś 1,5 jak wyremontujemy dom będziemy w końcu razem w 5o paku:-D
Milena U mnie Oliśka też była mega aktywna, nie martw się na pewno się w nic nie zaplącze;-) ja od jakiegoś czasu umieram na zgagulca:-D w ogole hardcorowo było momentami ale i tak długo się trzymamy:-p zazdraszczam że prawie bezobiawowo przechodzisz;-) a ile kg na +??;-)

snoopy wybacz byłam pewna że mama Gracjana żyje, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło:sorry2:

snoopy Też sie ciesze , sądzę że musi mi być dużo lżej ;P
ważyłam sie lekko ponad tydzień temu ( patrząc na wagę tą u gin ) , i na + mam 5 kg ;) a to juz 27 tc , ale lada moment podskoczy szybko do góry pewnie .

Umi każdy myśli że u nas jest tak że M ma Graca tylko na week, jak bym dała że mój syn nie pasierb nie było by problemu:-p
milena cudnie pewnie jeszcze z 5 max 7kg przybierzesz do konca:-) ja do polowy 2 trymestru nazbierałam najwiecej:-D

snoopy no bo tak sie utarło nooo:-p
asiaczek 18 a napisz cos o sobie. Uczysz się pracujesz? Mieszkasz sama czy z rodzicami?

umi2 mam 21 lat ( rocznikowo- bo do urodzin to jeszcze parę miesięcy), mam na imię Asia (asiaczek,ina) uczę się zaocznie na kierunku Administracja Publiczna. Aktualnie nie pracuję- jestem w trakcie poszukiwań. Pracowałam niedawno w Urzędzie Miasta ale co dobre się szybko kończy. Obecnie wraz z moim narzeczonym (od niedawna) mieszkamy u moich rodziców. Razem z moim G jesteśmy razem ponad 2 lata 3 miesiące i 9 dni :tak:. G pracuje w moim rodzinnym mieście , ja jakoś nie mam do tego szczęścia :no:

asiaczek18 ach praca:/ z tym to jest najgorzej:/. A jak sie dogadujecie z rodzicami, macie własny pokój?

reklama
umi2 w tygodniu jesteśmy praktycznie sami, ponieważ mój tata wyjeżdża na tygodniowe trasy bo jest kierowcą zawodowym. A mama wraca z pracy i przeważnie idzie odwiedzić dziadków i wraca wieczorem- co mnie bardzo cieszy bo nie mam z nią najlepszego kontaktu :baffled: w sensie zależy jaki ma dzień :p kobieta ma swój świat ale ma swoje lata :nerd:. Mamy swój pokój bo rodzice mają swój dom. Planowo góra ma być nasza,dół rodziców ale zobaczymy jak to będzie. Lepszy kontakt mam z ojcem może dlatego że mnie wychowywał od małego bo był po wypadku a mama wróciła do pracy i tak jakoś nam się powoli żyje. mimo różnicy zdań z moją mamą jest zachwycona G :) nawet na niego nie pozwoli krzyknąć i pichci mu co tydzień placki :szok:

Do góry