reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aaaaaaaaaaaa miałam wam pisać Ala i Gracjan to przeboskie rodzeństwo:-D w niedzielę zosyawiliśmy ich z moimi rodzicami i podobno Gracek dla Ali jest lepszy niż Wiktor czy Maciek! (dzieci mojego rodzeństwa) tłumaczy jej wszystko, ma siłe odpowiadać jej na tysiące męczących pytań i zaczyna nam się chłopak zachowywać jak normalny dzieć w jego wieku:-D taki sajgon mi zrobili na górze że szok,
M stwierdził że Gracko u mnie zachowuje się jak dzik:-D w domu go takiego nie widzi, to ja mu mówię że ja mu niczego nie zabraniam i młody robi co chcę i wychodzi na podwórko kiedy chce:-p

reklama
snoopy może na dzień matki chce wyjść:):-p. Ty jako macocha widze działasz rozpuszczająco:-p Ale czasem trzeba dziecku odpuscić
Liza u mnie jest lepiej na zewnątrz niz w biurze buuu

snoopy to fajnie ;-) A ty grackowi tak nie odpuszczaj bo na glowe potem wejdzie :-D
Umi co racja dzis wiatr wieje mocno wiec jako tako na dworze :-) w cieniu mozna spokojnie poczytac :-)

Mlody spi, obiad wstawiony.... olaboga... Hania codziennie mówi jakis wierszyk czy tam piosenke na dzien mamy :-) ciekawe kiedy robią go w szkole , chciałabym isc :p ;]

Liza nie dziwie się, ja też bede pewnie latac na przedstawienia za jakiś czas. Aż się doczekać nie mogę:)

asaiczek18 Przykro mi !! Ale nie poddawaj sie! będzie dobrze

Snoopy czekamy z toba na twoje kochane maleństwo :* Miłego rozwiązania życze ;D

Moja kruszynka dziś strasznie ruchliwa <3

liza umi ja wcale mu nie popuszczam:-D traktuję go jak Alę, wiedzą że muszą posprzątać po sobie itp więc nie boję się że wejdą mi na głowę:-p
my pod wiatrakiem z Alą leżymy:-D na dwór nawet nie mam zamiaru wychodzić bo w domu mam 27C....
milena hejka;-) a tobie jak ciąża mija??:-)

Umi no ja kurcze od wrzesnia niewiem jak bede ogarniacgrupe Hani i Daniela... bede sie rozdwajac a jak Miki zacznie to juz wogole roztrajać.... :eek: :-D
asaiczek i myslpozytywnie bedzie dobrze;-)
Milena niech kopie łobuziak ;-) musi mamusia czuc dzidziusia w brzusiu ;-)

shocked.gif
straszne mam wyniki ... ostatnio robiłam:
TSH-4,71
LH-0,96

resztę mam z 24 maja 2011r.

TSH-4,52
FT3-3,19
FT4-0,99
FSH-4.05
Prolaktyna-19,76
DHEA-SO4-385,80
Insulina-22,9

i najgorszej mam z testosteronem... za dużo go mam
no.gif

reklama
snoopy Hej . Mała ruchliwa , gin sie troszkę obawia żeby czasem się gdzieś w pępowinę nie owinęła . Brzuszek już widać . Ogólnie każdy myśli że nie jestem w 27 tc, a w 17 bo sie mi coś pomyliło :) Ale cieszę się ze nie jestem aż taka duża , choć wiem ze i tak nadejdzie ten moment ze będę ogromna . Wyniki Ok , miałam podejrzenia cukrzycy ciążowej , ale na szczęście wszystko wyszło ok . Ogólnie jedyną objawom ciąży są Kopniaki małej , no i oczywiście to ze juz mi ciężej . Nie miałam żadnych nudności , wymiotów itd . Spokojna ciąża . Ale już powolutku stresuje sie porodem :p

Liza Tak , niech kopie ;) Ale w nocy potrafi obudzić i cały dzień . Oj aż dziwne że to dziewczynka , powiedziała bym ze to piłkarz będzie;P

Kurde no, nie mam teraz tel . Ale postaram sie zrobić zdjęcie brzuszka , moze uda mi sie nagrać jakiegoś wielkiego kopniaka.

Ostatnia edycja:
Do góry