reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam

ale wczoraj upał , a dzisiaj jeszcze gorzej ma byc

Asaiczek mnie równiez jest przykro

Snopy wszystkiego naj dla Twojej córci i daj znac

Ja wczoraj do lumpka zaszłam ale Zuzka nie dała mi pochodzić , nastepnym razem wezmę ją do wózka:-)

reklama
Wiadomo, strata dziecka to przykre doświadczenie- ale nie zamierzam się poddać :no: i mam nadzieję,że wkrótce los wynagrodzi nam stratę kruszynki

Witajcie
kasiek
hehe no prezent akurat dla dójki moich dzieci:-D
snoopy trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie:)
Liza zazdroszczę mozliwości spędzania czasu na zewnątrz, ja też chcę!

Heja:-)
o 4 się obudziłam i do 5 nie spałam podniosłam alarm ale się uspokoiło:-D cały dom był na nogach:-D matko ja już mam dość ja chcę małą już na świecie, jeszcze przed 5 mnie skopała:-D
asaiczek przykro i mi ale ja mam takie podejście że dostajemy dzidzię jak znajdzie się dla nas idealna duszyczka, niebawem i do was zawędruje i będziecie się cieszyć małym Skarbem;-)

snoopy hehe :-) to sie masz z tymi przepowiadającymi ze tak straszą :-D
Umi hehe co daje takie powietrze jak teraz i w domu i na dworzu ciezko wytrzymac;P ehhhh...

Obiad mam, w domu ogarniete, zaraz mlodego poloze, i po 12 wstawie obiad coby byl jak maz z córka zajadą ;]

snoopy zobacz juz prawie 38tc skonczony :-) zleciało szybko nie? :-D lada moment i mala bedzie, korzystaj z czasu który masz jeszcze tylko dla Ali, potem bedzie ciężej :-) :*

no jak się nie zwraca uwagi zbytnio i przestaje liczyć każdy dzień to ciąża zlatuje błyskawicą:-D
ja z Alą jestem non stop:-p chyba nigdy z nią takiego kontaktu nie miałam jak mam teraz:zawstydzona/y: całuje brzuszek, rozmawia z siostrzyczką w ogole przecudnie się zachowuje, aż w szoku jestem;-)

reklama
Do góry