reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia oo to dziś mieliście cieplej niż u nas:-) Fajnie, że imprezy udane, najważniejsze, że dziewczynki się wyszalały:tak: O, to Viki ma narzeczonego?:-D Moja Mała to ciągle o Areczku gada, rok starszym sąsiedzie:-D ''Ajek'' to, ''Ajek'' tamto:-D I ciągle pod płotem stoją i gadają ze sobą:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Oj ma... ma na imię Aidan :-) mieszka na tym samym osiedlu miał właśnie 5 urodziny :-)
tak Vi zawsze go na dworze za rękę bierze i sobie codziennie spacerują :-)
w urodziny jak się bawili to go ładnie przytuliła i dała mu buziaka... :-p
i tez zawsze mówi ... o mama Aidan na dworze to ja idę i będe później :-D hehe
i myk z domu :-p

ViKamcia kuuuuurcze niebawem się zaczną prawdziwe randki naszych Pociech:-D Mój J. mówi nigdy w życiu:-D Ciekawe czy będzie ciutkę zazdrosny o swoją córeczkę:-D

VI u nas pogoda od wczoraj do d..py. Jak w piątek było 30m stopni, tak wczoraj i dziś ledwo 10, brrrr.

VI, VEGAS to moja też ma narzeczonego a raczej narzeczonych w przedszkolu, tylko o Grzesiu i Wiktorze i tygodniami ich zmienia, cwaniak mały.

VI to pozwalasz Viki samej na dwór chodzić???

Ja wczoraj małemu po kąpieli przed snem dałam tzn. babcia dała bo odemnie za bardzo nie ciągnie bo cyca czuje, no to daliśmy mu 210ml mm zagszczonego kleikiem, wciągnął aż mu się uszy trzęsły, po 10 minutach położyłam się z nim do łóżka i co i opróżnił jeszcze pierś, ach ten mó głodomorek, aż jestem ciekawa ile waży teraz.
Ogólnie wczoraj miałam plan zacząć dawać małego do spania na noc do łóżeczka. Wysprzątałam łóżeczko, bo było jedną wielką rupieciarnią rzeczy małego, ale nic z tego nie wyszło plany zostały dalej planami. Jakoś ciężko mi go tam odłożyć. Chyba będzie spał z nami do póki karmię tak jak było z Melką, cały okres karmienia spała ze mną tj. 20 miesięcy i przyznam, że jak podjełam decyzje odstawienia od cyca tak i do łóżeczka sama spać i tak naprawdę ciężkie były 3 pierwsze noce i potem już spała, więc przeszło odstawianie i przyuczanie do spania laicikowo.

Dziewczyny wczoraj sobie zaaplikowałam ketol w tabletce i ketonal w żelu na tyłek i na obcasie poszłam do kościoła a że się zimno zaczęło robić to znowu odczuwałam dziś nie sjest tragiczne ale to dlatego że praktycznie nic nie robiłam...
U nas wczoraj komunia eh jakie te dzisiaj dzieci to materialiści no szok... I to same z siebie bo od rodziców tego nie wyciągneli...

Vegas
świetna ta huśtawka i nam by się przydało C to pewnie sam chciałby zrobić;) Wiesz ja oglądałam takie domki kiedyś i tylko Ci powiem żebyś się dobrze przyjrzała bo te tańsze to takie gów... były że kopnąć i się rozpadnie a takie porządne to koło 600-800 zł nawet

Elwirka
fajnie że się odezwałaś:)

Liza a ja tam uwielbiam upał:)

Renata ja się jeszcze kryje:p:p Współczuję dolegliwości...

Malwina
gratulacje dla Zuzi:)

Dorotar
super że udało Ci się coś znaleźć:) To masz cierpliwość Domka z nami długo spała i mówię nigdy więcej przy kolejnym dziecku będę twarda i nauczę spać w łóżeczku:)

Blaneczka
jeszcze miesiąc na kiedy Ty dokładnie masz?? Pewnie ciśnij drania sama dziecka nie zrobiłaś!!!

Kamcia
heheh narzeczony:)

Ja dziś byłam w LU na uczelni C ze mną pojechał jestem tak wymęczona że najchętniej poszłabym spać Domka szaleje bo dziś u nas jeszcze goście.

Hej

Zaglądam po komunii...
Ale jestem padnieta, do tego bylo tak zimo :szok:.... :no: po mszy cos mi sie porobilo i myślałam ze zemdleje, słabo mi sie zrobiło musiałam usiasc, w domu u chrzesnicy dopiero mi powoli przeszlo... Miki sie zabawil az dziwne, zasnol i przy takich glosnych rozmowach spal prawie 2h ;-) takze bylo nawet oki.
No i teraz odpoczywamy, mąż sie spakował na jutro....

Miłego wieczorku... :*

ELWIRKA 25 - Dziękuję Ślicznie za głosik :tak:
BLANECZKA - wiem wiem, zauważyłam ;) śliczne imię... :-) ...

KONKURS
Przypominam, że wciąż liczymy na Wasze głosy i czekamy na nie.
Głosować można codziennie raz dziennie do końca maja!...
Oto link do zdjęcia: http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4724

Ostatnia edycja:
reklama
Liza ojej co to mogło być??

Blaneczka oby nie w niedziele :p W niedziele to taki niedzielny leniuszek u mojej Domki i brata się sprawdziło.:p:p

Wreszcie koniec tego zgiełku mam nadzieje:p

Do góry