reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej niewiasty :)

vegas, liza wyslalam wam zaproszenia na fb :) przede mna nikt sie nie ukryje :D

Vegas, wlasnie mialam pytac. Ile zaplaciliscie za cale to cudo?

matko jaka zimnica na podworku. a jaki wiatr wieje. pranie sie suszy w altaie, bo deszcz kropi, drugie sie pierze.

zołądek nadal mi doskwiera. biegunka piąty dzien juz trwa. i do tego hemoroidy. tak boli ze nie dam rady siedziec na zadzie.chcialam dziś na wioske swą jechac, trawe skosić np, bo do pasa siega.. ale gdzioe w taką pogode, rowerem z dziecmi.

reklama
witam sobotnio i deszczowo. w nocy trochę się błyskało ale nas ominęły burze. ale w nocy to cieplutko było, dopiero nad ranem zaczęło się psuć.
Malwina Gratki dla Zuzi, jeszcze trochę a będzie nieźle zapitalać na rowerku,
Dorotar no to super.
Vegas Fajnie że Martynce huśtawka się spodobała. my zamierzamy postawić taką dużą. z drzewa. jak S skończy pracę to skręci ją, potem trzeba ją zabezpieczyć, pomalować. Zrobić ławeczkę z oparciem. będzie super miejsce do odpoczynku,

Vegas suoper ta zjeżdżalnia :-)
u nas drewniane są bardzo drogie :-( niestety ale zawsze chciałam takie właśnie atrakcje dla dziewczynek :-)
na szczęscie mamy na osiedlu jakieś 2 min piechotą qwłasnie podobną zjeżdżalnię z hustawkami wiec z nimi chodzę :-p
Martysia musi być szczęśliwa!!!

ja mam hustawkę taka na metalowych drążkach , a zjeżdzalnie miałam taka małą plastikową ale już nie mam :-p i właśie poluję na taką jak Ty masz ( falowaną) tylko że skoro mam huśtawkę to chce wolnostojacą ale też kosztuje 150e więc czekam na obnizkę albo może na dzień dziecka kupimy dziewczynkom ...

kasia F to już dzis??
FEMME WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!

Oj tak dziewczyny udało się znaleźć pracę, muszę się ogarnąć bo ciężko mi zostawić dzieci no ale co jak muszę iść, takie życie z samej pensji męża nie damy rady żyć.

Ja od rana sprzątałam, teraz dopiero usiadłam a trzeba jeszcze obiad zrobić, mały właśnie śpi, Melcia bajki ogląda.
Dziś cały dzień w domku, bo zimno i pada ach ta zmienna pogoda.

KAMCIA ale ja nie mówię, że nie będzie się bawić, bo moja też się bawiła a teraz już od dłuższego czasu stoi w kącie.

VEGAS fajny domek i zjeżdzalnia, się Martynka będzie bawić:-)

FEMME wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

My mamy zjeżdzalnie, K do niej zrobił z drewna wejście i podest i do tego też chcemy jeszcze zrobić drugą część taką dużą chuśtawkę, a jak na razie Mela ma chuśtawkę przyczepioną na drzewie i jak już kiedyś pokazywałam, piaskownicę, trampolinę, więc ma swój mały świat na podwórka, ale u nas na wsi właśnie robią plac zabaw też.

Femme - wszystkiego dobrego ! :* <3 żeby było Wam jak najlepiej ! :)

Właśnie siedzę i wcinam cukierki ( te takie , które są jak gumy rozpuszczalne ) . Pycha ! :D
Czuję się świetnie i całkiem dobrze wyglądam . Ale kurcze , chce już mieć małą przy sobie ! :)

Witam Was Mamuśki!
Jestem w Was dumna.
Ja mam 26 lat i już 9 miesięczną córeczkę, jest najwspanialsza na świecie :) żałuję tylko jednego, że tak późno ją urodziłam, chciałam już mieć dziecko jak najwcześniej ale wyszło jak wyszło :-) uważam, że powinno się rodzić dzieci jak najwcześniej niezależnie od statusu jaki się posiada, czy się prace czy nie................. itp................ także to zaden wstyd a kto o Was źle mówi to jedynie Wam zazdrości! :happy2::-D
A tak przy okazji mam MAŁĄ PROŚBĘ :)

Moja córeczka bierze udział w konkursie, jedynie co potrzebujemy to Waszych głosów! Wystarczy tylko jedno kliknięcie!

Oto link:
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4724

Głosy można oddawać raz dziennie codziennie :) fajnie było by coś wygrać!

Dziękuję Bardzo cmok cmok :*

KasiaF hehe Feeme wczoraj miała ślub :-) ;PPP
Blaneczka jeszczetroszke i juz bedzie miała małą koło siebie :-)
A jak tam sprawy z ojcem malej? pojawia sie u Ciebie? :*

No ja poprasowałam na jutro;P jak bedzie tak zimno to heh...:dry:

reklama
Jaka tu cisza.

Moje młodsze dziecię śpi a ja włoski farbuję, trzeba jakoś wyglądać idąc do nowej pracy.

Do góry