reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi to ja chciałabym zobaczyć Twoją NIE spuchniętą nogę :-p
a z tą mikrofalą i kosiarką to naprawdę... ehhhhh
a rynny to już wogóle ... :-p
magda londyn to polka za 100f kazała nospę brać jak sama nie widziała jajeczka :/ to jakaś dupna ta lekarka :/ no i dziwne że w 5 tc lekarka macała Ci brzuch :eek: powinni od razu skierować Cię do szpitala na usg...
nie wiem czy daliby coś na podtyrzymanie no ale powinnaś mieć usg.. mi w 2 ciązach robili tak bo z Vi miałam krwawienie a z Emmą miałam skurcze i też na usg jechałam w 7 tc... :tak: a co do tabletek na podtrzymanie nie wiem czy tu w ie coś maja bo nigdy się tym nie interesowałam ale chyba może jedynie w szpitalach, no więc polscy lekarze moga nie mieć dostępu dlatego we własnym zaresie
ja miałam kiedyś dla Vi ząłatwić sobie flegaminę we własnym zakresie bo nie ma odpowiednika do tego tu dla dzieci.. także róznie trzeba patrzeć na to:tak:
oczywiście bardzo mi przykro ze poroniłaś :-( bo to straszne ja sobie nie wyobrażam ! a czy staracie się o kolejnego dzidziusia??

reklama
Liza po to żeby mnie teściowa lubiła:p

Kamcia ja też dostałam rower powiedzmy że w naszych czasach to było WOW!!!

Liza Umi
u nas tacy lekarze że dajcie spokój pamiętacie C miał to samo raz poszedł to usłyszał żeby siostra szykowała mu miejsce u swojego lekarza zlecił chyba RTG nic bardzo nie wyszło bo to w nerwach jest to jeszcze się wydarł na niego że to od nic nie robienia bo przecież jak człowiek na bezrobociu to nic nie robi prawda??

Blaneczka no to super na kiedy Ty masz termin bo nie pamiętam?? Wrzuć Nam zdjęcie USG jak możesz:)

Renata super że dostaliście pozwolenie no to zaraz ruszycie z kopyta:p)Pokaż się w rudościach:) To dobrze skręciłaś ja nigdy sobie nic nie złamałam a ni nie skręciłam...

Magda straszne to co piszesz... Bardzo Wam współczuję... Będziecie się starać jeszcze?? Przepraszam jeśli tym ostatnim pytaniem Cię uraziłam...

Oj już koniec dnia jeszcze jutro i piątek już się z kolegą umówiłam jedzie spod Białego stoku przez moją mieścinę to mnie zabierze na uczelnie chociaż wygodniej:p I dzień mojej wielkiej klęski z j. rosyjskim:-D

hej wam ! ja daje znać że żyje :-)

Wybaczcie ale nie odpiszę wam nie mam czasu żeby nadrabiać jutro już będę mówiła że to jutro ! masakra jak to zleciało :no: stres mnie już zaczął łapać dzisiaj :-D :-p
A teraz lecę muzykę na ślub ogarniać dalej bo przez tyle czasu tego nie zrobiłam :eek::-p

3majcie kciuki żeby w piątek wszystko dobrze poszło i żebym się nie zaryczała przy przysiędze i dała radę ją wymówić :-D:-D :-p

Femme dasz radę w poniedziałek czekamy na relację ze ślubu:) Trzymamy kciuki&&&&&&&&&&
Ja chciałam tak ładnie mówić przez mikrofon w kościele że wszyscy myśleli że płakałam a to nie prawda:p

Witam wieczornie :-)

KASIEK trzymam kciuki za zaliczenie i oby ból szybko minął

VI mała ślicznie wyglądała w tej sukieneczce, i jaki ma śliczny uśmiech :-) Fajnie że imprezka udana

SALI widzę że twój w moje strony wybył :-) na wioche mu się zachciało ;-)

FEMME ja tez się bałam że się zaryczę, ale śmialiśmy się oboje (delikatnie ale tym śmianiem podtrzymywaliśmy się oboje od rozklejenia) oczywiście kciuki będe trzymac

MALWINA ależ ci rośnie modelka, pięknie :-)

LIZA to trzymam kciuki za szkolenie męża

No właśnie Snoopy się nie odzywa, ja wiem że jeszcze ma czas no ale sama panikowała że nie donosi, mam nadzieje że się niebawem odezwie

Ja dziś ciężki dzień w pracy miałam... zawsze pracujemy w składzie 5osobowym a dzisiaj można powiedziec że w 2,5 osoby... trochę ganiania było, i mnie zatoki mulą, a od tego zęby i mam aż uszy pozatykane... Eh... w piątek wolne to spróbuję jeszcze poleżec (o ile na zakupy nie pojade bo nie mam już w czym chodzic:sorry:) i w sobotę cały dzień za kółkiem... A w niedziele żużlowe derby, oj będzie się działo...

Hej Dziewczyny
biggrin.gif
Martyniątko ma już okularki, zakochana jest w nich na maxa i nie chce ich ściągać
p.gif
A ja odliczam dni do weekendu
laugh.gif
Normalnie po tych 9 dniach wolnego nie potrafię o 7 wstać z łóżka by się szykować do pracy
no.gif

Femme już się fotek nie mogę doczekać z Twojego ślubu:-)
Kasiek jakoś dasz radę na egzaminie:tak:
Malwina ale ma długie włoski Zuzia, extra:-)
Renata pokaż się w rudym:-)
ViKamcia Mała jest prześliczna!! super ma tę kieckę:tak::-)

Bry porannie.

pokaze pokaze sie w rudym :) tylko musze w dobrym swietle leb swoj obfocic. bo na brązowo wyplowiałych nie wyszedł plomienny jak mial wyjsc, tylko kasztanowy z odcieniami plomiennego :D

dziś znowu na roweryk. jutro do notariusza po porade. jezu jak ja bym chciala zeby to cale przepisanie bylo juz za nami. a teraz latania, szukania od groma.
A budowa domu przesunieta na za rok. tzn najpierw dom babci doprowadze do stanu uzywalnosci. a potem powoli wolnym czasem ł bedzie budował nasz dom u rodziców moich.

Femme ale ci fajnie.. a stres przed slubem.. eeeeeeeeeeeeeeeeee jak przed cywilnym w szpitalu wylądowalam.. F chcial szybciej sie urodzic, przełozylismy na za pol roku i co? i gorzej sie stresowalam jak wczesniej., Na dzien przed dostalam takiej sraksy i zaczelam wymiotowac z nerwow.. a Ł.. hahahahahahahahahahahaahahaha jak sobie przypomne jego przysiege to wyc mi sie chce ze smiechu. "i ze cie nie dopuszcze az do smierci" i kilka razy to powtarzał.. az ksiądz smiechem prychnął. a jak sie polakałam od hahania..

Ostatnia edycja:
HEJ
Feemee kciuki bedziemy trzymać ;-)
Magda wspolczuje, dobrze ze do Polski jedziesz to tutaj Cie ktos zbada dobrze... :*
Kamcia a mi sie zdaje ze miała ciemniejsze choc mozei mi sie wydaje :-D
Renata hehe nie dopuszczę ;-)
UMI piorun w mikrofaluwce heheheh :-D ale co jak co dlugo sie trzyma jak do tej pory chodzi :szok: :tak:
Kaamaa HOP HOP??? Jak tam u Was? Jak sobie radzicie? Tesknisz??? :*

No nie odpisuje wiecej tylko lecimy na dór, poki da sie wytrzymac bo juz jest 18 stopni! :-)
Musze podlac wsio to co wczoraj wsadziłam....... ;PPP
Miłego przedpołudnia wam życze :)

Kasia no moj sie wybrał w delegacje do Gorzowa,ale nie wiem gdzie dokładnie;)

Ja moja kostke zwichnełam na imprezie nie zauwazyłam stopnia jak schodziłam z parkietu i noga w kozaku na obcasie mi sie wygieła,myslalam ze minie ale tak jak wstałam tak usiadłam...wyszlismy przed klub znajomi zadzwonili po karetkę...dobrze ze zdjelam kozaka bo automatycznie mialam kostke wielkosci pomarancza;/Najlepsze ze w tym czasie jak mi sie to stało to zmarł mój dziadek ;(to było w moje imieniny.

Drugi raz zwichnełam ale bez gipsu sie obyło i druga noge 3 miesiące pozniej w moje urodziny wracając po trawniku w tych samych butach które od razu wylądowały w smieciach;/:-)

Femme powodzonka;)

Kamcia Emma boski elfik, pacze i pacze na nią:-)...no i super ta piaskownica;)

reklama
Hej;)
No dziwna ta lekarka ale coz..
ViKamcia, Kasiek tak chcemy dzidzie ale dopiero jak wrocimy z Polski bo trzeba sprawdzic co i jak tam w srodku jest;-)
U mnie od rana pochmurno, lekko deszczowo. Od rana pranko i pranko ostatnie pakowanie no i trzeba porzadek zrobic w pokoju bo przez to pakowanie to masakra jest. Dzis z grubsza ogarne a jutro porzadnie wszystko zrobie.
Przeraza mnie ten nasz maraton ktory bedziemy musieli odbyc, bardziej niz sam lot samolotem;-);-)

Na obiadzio chyba dzis zupka jarzynowa bedzie, bo brak pomyslu na cos innego i czasu. Zdaloby sie okno wymyc ale jak ciagle pada, wiec chyba tylko od wewnatrz umyje bo takie pomazane ze szok.

Milego dzionka:-):-)

Do góry