umi2
Fanka BB :)
Kamcia specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotkę drugiej nogi, strzałka pokazuje to delikatne wybulenie, nie wiem czy będziesz widzieć, mam nogę na płasko to i inaczej wygląda. W każdym bądź razie na prawej nodze mam to samo tylko teraz fotka ci nic nie da bo jeszcze mam trochę spuchnięte i będzie ci się dalej wydawało że kostkę mam niżej niż opuchlizna
Kurcze dziewczyny a wy tak nie macie tych kostek jak stoicie na placach np? Bo może macie, a nie wiecie
Liza działa i to już 13 lat, może nie ma super bajerów, ale ważne że odgrzewa;-). Co do pioruna w mikrofali, to są goście którzy sobie robia takie eksperymenty i tworzą ten piorun kulisty za pomocą domowych przyrządów np. Piorun kulisty w mikrofalówce - YouTube. Ja mam ten fan, że samo sie to robi.
Zaraz nadrobie reszte tylko sama w pracy jestem i mi sie wszystko pali:/
Kurcze dziewczyny a wy tak nie macie tych kostek jak stoicie na placach np? Bo może macie, a nie wiecie
Liza działa i to już 13 lat, może nie ma super bajerów, ale ważne że odgrzewa;-). Co do pioruna w mikrofali, to są goście którzy sobie robia takie eksperymenty i tworzą ten piorun kulisty za pomocą domowych przyrządów np. Piorun kulisty w mikrofalówce - YouTube. Ja mam ten fan, że samo sie to robi.
Zaraz nadrobie reszte tylko sama w pracy jestem i mi sie wszystko pali:/