reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotkę drugiej nogi, strzałka pokazuje to delikatne wybulenie, nie wiem czy będziesz widzieć, mam nogę na płasko to i inaczej wygląda:-p. W każdym bądź razie na prawej nodze mam to samo tylko teraz fotka ci nic nie da bo jeszcze mam trochę spuchnięte:sorry2: i będzie ci się dalej wydawało że kostkę mam niżej niż opuchlizna:-D
Zdjęcie0153.jpg

Kurcze dziewczyny a wy tak nie macie tych kostek jak stoicie na placach np:p? Bo może macie, a nie wiecie:-D:-p

Liza:-D działa i to już 13 lat:tak:, może nie ma super bajerów, ale ważne że odgrzewa;-). Co do pioruna w mikrofali, to są goście którzy sobie robia takie eksperymenty i tworzą ten piorun kulisty za pomocą domowych przyrządów np. Piorun kulisty w mikrofalówce - YouTube. Ja mam ten fan, że samo sie to robi:cool2::sorry2:.

Zaraz nadrobie reszte tylko sama w pracy jestem i mi sie wszystko pali:/

reklama
KasiaF mam nadzieje że w pełnym składzie będziecie pracować:)

Vegas
czekam na fotkę w okularkach:) Super że jej się podobają:)

Renata
hahahahah Ty to masz historie dobre hahaha

Liza no my tez z teściową musimy się wybrać na nasz ogród:)

Magda no racja trzeba sprawdzić co i jak najgorsze że tam jesteście i nie macie dobrego lekarza... Musicie dobrze poszukać albo popytaj dziewczyny na forum co są z Londynu może Ci podpowiedzą względem dobrego lekarza tam:)

Umi nie nie mam takiej wypukłości nawet jak na palcach stoję :p

Eh u nas cieplutko najgorsze że w sobotę pogoda spadnie 10 stopni;/ jutro na uczelnie...

Kasiek nie strasz niech w niedziele bedzie cieplo, bo juz wogole nie bede miała w co sie ubrać... :eek: musze sie wziąc ostro za siebie bo kurcze te nadprogramowe kg trzymaja sie mnie jak rzep psiego ogona... nigdy wiecej proszków anty... :dry: :eek:

Pogoda dzis cudna, lezałam na słoncu 1h i sie przypaliłam heheh ;)))

hejo...:)
Nuna moja spi:) a ja szukam pracy:-pale jestem pełna optymizmu:tak:mam nadzieje ze cos znajde lada dzien:)
kasiek nie wiem jeszcze ale napewno gdzies chce isc:-)
liza a ja słyszałam ze ma być 14 stopni...
vegas pokaż nam Martynkę:)
umi ja też nie:-D

Kasiek nawet nic nie mow o tym ze ma byc brzydka pogoda;) Ja juz kiecke mam marynarke i buciki i to jest stroj letni a nie jesienny:-D:-D hehe
Liza nawet nie wiesz jak ja Tobie zazdroszcze tego slonca..ahhh:tak::tak::tak: tez bym polezala i wygrzala sie;)

Ale jestem dobrej mysli bo pogoda ma sie poprawic w polowie nastepnego tygodnia wiec ok:) Ale pewnie jak bedziemy wyjezdzac bedzie upal, a tu w Angolii to jak narazie kolejne 2 tyg deszczowe;/ ehh 2 lub 3 dni maja byc sloneczne i pelne szalenstwo bo 17 stopni ma byc;):-):-):-D:-D

UMI właśnie dojrzałam, że wczoraj znowu się pomyliłam, komentarz o prezentach był do VI, chyba mózg mi się lasuje od poszukiwań:-D

EWI za co gratulacje dla Amelki????

VEGAS dawaj fotkę z okularkami.

RENATA i że Cię nie dopuści aż do śmierci:-D:-D:-D

GOSIA jakiej pracy szukasz???

U mnie dalszy ciąg poszukiwania pracy, dziś od 9 do 15 jeździłam i to z małym i mamą, bo chcę go jeszcze pokarmić póki nie robię, a jeśli tak jeden, drugi dzień pojadę i będzie butlę dostawał to i mleko powoli zaniaknie.
Powiem wam, że ciężko we fryzjerstwie w 99% salonach dają pensję z procentu, a jak się jest świeżym pracownikiem to zbyt dużo nie zarobię, zaczynam myśleć o jakieś innej stałej pracy, może jako niania albo na stację paliw widziałam ogłoszenie. Muszę teraz myśleć o pieniądzach perzy dwójce dzieciach, no nie oszukujmy się kiedyś mogłam sobie pozwolić pracować na warunkach jakich dają w salonach a teraz taka niepewność, muszę mieć stabilną pracę przy rodzinie.

liza ja ją widzę ją na codzień więc za bardzo nie widzę różnicy ale możesz miec rację :-) ja też się z ciemnymi rodziłam a póxniej mi zjaśniały :-)
aha umi to ja mam pod kostka takie samo coś tylko ze mi to aż tak nie wystaje , wręcz jest prawie nie widoczne :-) więc teraz już widze że noge masz normalna :-D i fajne skarpetki hihihi
mi to cos co masz pod kostką widać tylko wtedy kiedy postawię noge na palcu i przechnę pięta do zewnętrznej strony :-p
a co do PIORUNA to miałam taka jedna miktrofalę co mi robiła tak własnie jak wkładałam do niej cokolwiek :-p
ale bałam się jej używać i nam właściciel wymienił na nowa
magda L u nas też deszczowo

ale mało napisałyscie :-)
ehhh
a ja dzisiaj byłam na zakupach , wymieniłam Emce zabawkę z urodzin bo jedna nie działałą :sorry: no i ma teraz działająca :-p
to krzesełko edukacyjne z lampeczką i ksiązeczką.. i teraz szczęśliwa ciągle na nim siada i się cieszy ze jej gra muzyczka hihi :-D

dorotar ja szukam pracy w naszej okolicy. Wysyłam CV wszędzie dosłownie wszędzie juz nawet jako magazynier:dry:ale cóż w tych czasach tylko KASA jest ważna i bez niej jest ciężko.Doskonale Cię rozumiem.

A ojciec mnie tak dzis wkurzył ze szok,powiedział mojej mamie ze nie chce mi sie szukac pracy ze jestem len i nie chce mi sie robic!!!:wściekła/y:normalnie chyba wybuchnę!!!! to ja siedze całymi dniami wysylam cv a on tak tylko ze sam jak siedzial 2 lata w domu to tego nie widzial!!!! Boze...
R tez sie wkurzył stwierdził ze jeszcze tylko pare lat i bedziemy na swoim a wez sie mecz przez te "pare lat":no:a potem dodał ze moze wynajmniemy gdzies jak pojde do pracy...ale wynajmowac mieszkanie ;/mam dosyc mieszkanie ze starymi! BUuuu....:wściekła/y:

Hej Laseczki:-) Dziś miałam zalatane popołudnie, aż do wieczora, ale Martynce kupowaliśmy w Castoramie huśtawkę ze zjeżdżalnią, słynna ''Ola'', piszę słynna bo ledwo się załapaliśmy na tę Olę, takie wzięcie miała:-D Mała szczęśliwa, choć jutro dopiero składać będziemy. O taka
Konstrukcja huśtawki taka, tylko, że z jedną huśtawką:-)

A tu Martynka bez okularków, i z

Liza ja może blada nie jestem, ale zazdroszczę, że możesz się tak opalać za dnia:-D Mi zostaję weekendy, które często są chłodne, i ewentualnie solarium.
Umi jaka ładna kostka:-D
Gosia powodzenia w szukaniu pracy;) Dorota Tobie też:tak:
Magda pokaż nam się:-)

reklama
Bry. wstalam o 5. znajomy do Ł dzwonił.. i ja juz zasnać nie moglam.

jade dziś do notariusza. dowiedziec sie ile bedzie mnie kosztowalo siedlisko po babci. na wies sie wyprowadzam po remoncie. bardziej nawet na kolonie wsi. najblizszy sąsiad to wujek zamieszkujący polowe swego domu a dalej, ok kilometra dalej. wczoraj kolezance pokazywalam jak skrotem dojechac od niej.. do mnie.. to tez stwierdzila ze za drogą koniec swiata jest.

a ile tam sprzatania. na samym podworku.. matko i corko.. zaniedbane to ciut ciut, trwa po pas, teren nie rowny, z kosiarką bedzie problem.

trzymam kciuki za szukające pracy. ja w czerwcu bede wiedziala czy musze od pazdziernika szukac, czy nie. mam nadzieje ze nie.. 4 lata na zadzie siedze..i odzwyczailam sie od pracy ;) no ale mam wyplate miesięczną za to siedzenie,nie za wielką..ale na zycie starcza.

Do góry