reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aaaa już 10 stron do nadrobienia.. wchodziłam chyba 2 razy na MM ale nigdy nie miałam już czasu zeby coś napisać ... :/

aleksandra co do znajomych .. też miałam taka jedną.. ze tu mi gadała na inne dziewczyny a za plecami mi dupę obrabiała... i kontaktu nie mam już znia 2 lata :no: a teraz widze jak Tym dziewczynom na nk pisze jakie to one piekne wspaniałe i cudowne.. a pewnie nadal je obrabia za tyłkami....

femme za 2 dni ślubujesz... hop hop.. wsyztsko juz gotowe?? :-)

Vegas Emma dostała misia edukacyjnego , taką piaskownicę łączoną z basenikiem co na nózkach stoi , dostała taki stoleczke z ławeczkami na dwór z parasolem fajny , co jeszcze aha bębenki i inne podobne grające w zestawie :-p
takie magnesy na lodówkę ze zwierzatkami grające i soeiwające LeapFrog Magnet Zoo - children's puzzles - Mothercare , krzesełko z lampeczką z fishera , ubranka i ubranka i jeszcze raz ubranka, taki zestaw ze zwierzatkami jezdżacynmui z playschool , darmowe lekcje pływania dla starszej drupy (bo za te dla niemowlat do 12 msc normalnie płaciłam koleżance) złoty łańcuszek z zawieszką delfinkiem , no i pieniądze :tak:

dorotar , alexandra super zdjęcia :-)
umi 100 lat dla Kacperka
ewi cudny brzuszek i super fotki
dorotar jaki słodki :-)
malwina super zdjęcia:)
ale się zdjęc wogóle posypało
umi tak patrze na ta kostke i nie mogę sobie wuobraziźć jak to wygląda po całosci.. Ty mas zbuta na noce czy zsuniętego? wyprostowana stopa czy zgieta normalnie ... :/ dziwnie to wygląda
liza zwtot za talerzyk :eek: a jak Cię prosili to zaznaczali żeby kupić prezent warty talerzyka ;-) kup to na co Cie stac:tak:
dorotar:szok: niezle mąż by nbarobił...

reklama
Matura rozszerzona z matmy tak średnio .
Coś czuje ze pomyliłam coś w zadaniu z ciągami geometrycznymi i ze zdarzeniem losowym . Ale może się mylę . Zobaczymy :D

Kamcia buta miałam zsuniętego, a stopa była w pozycji "na placach" :-p. Czyli to co widzisz to moja pięta z zsuniętą skarpetką:):-p

Witajcie, padam pół dnia na nogach w poszukiwaniu pracy, głowa pęka. Byłam tam gdzie wczoraj się umówiłam, kobitka ma odezwać się do mnie w ciągu 10dni, ale nie wiem czy jak by się udało u niej to czy mi się będzie opłacało tam jeździć, ale jutro jeszcze w dwa miejsca jadę więc cały czas jestem dobrej myśli.
Padam, jeszcze około 19 mam dziś z K jechać do rodziny bo mój ma u kuzyna ocieplenie robić i jedzie się dogadać i czego ile kuzyn ma kupić. A no i ten kuzyn handluje autami i będziemy rozmawiać o sprzedaniu naszego grata i kupieniu czegoś lepszego.

Co do wczorajszego zdażenia tak tak mój K przegiął, ja bym się nie ździwiła jakby to się stało jakby był powiedzmy pijany albo jakby to Amelka zrobiła. Ale szczęście w nieszczęściu, że siadał delikatnie i nic się nie stało. Jak później na spokojnie do niego mówiłam, żeby czasem uważał gdzie siada skoro w domu jest małe dziecko to już pretensji do mnie nie miał przyznał mi rację i jeszcze powiedział, że mógł własne dziecko zabić. To mu odpowiedziałam, że sama wtedy też bym go zabiła.
Noż cóż ale chłopy są bezmyślne i nieuważne, my kobiety musimy myśleć za dwoje taki już nas los.

SALI, LIZA chyba tak głowę w obłokach a w głowie pustka.

MALWINA gratki dla małej.
Słodkie zdjęcia.

A moja mała już nie robi w pampka w nocy i śpi bez, coranne pochwały przynoszą skutek.

UMI fajne prezenty mała dostała.

Hej hej;)
Podczytuje was sobie troszke jak tylko czas mi pozwala i powoli was poznaje;))
Ehhh faceci.. Tak to juz z nimi jest;)
kasiek88 teraz to cwaniakuje zobaczymy pozniej;D:-p
Ja wlasnie szykuje obiadko bo T wraca z pracy
U nas leje, leje i leje i konca nie widac.. Od miesiaca:crazy: wczoraj bylo cieplo a tu znowu taka lipa..(uroki Anglii)
Mam nadzieje ze w PL pogoda dopisze i bedzie mozna wygrzac sie na sloneczku;)

:-):-)

Ola tak w sobotę tak sobie ksiądz umyślił:) No mam nadzieje że dacie radę kupić to co chcecie:)

Gosia a no rozwiązał się:) A na jakie studia byś chciała iść??

Liz aja to bym wszystko po kolei po wyrywała:p

Umi Ty się masz ze swoimi nogami:p

Kamcia
ojejku ile super prezentów:) Wstawiaj foty:) A jak mąż??

Blaneczka to się okaże na wynika na razie głowy sobie nie zaprzątaj myśl o następnej:) A w ogóle jak się czujesz jak maleństwo??

Dorotar
nie poddawaj się dopiero zaczęłaś szukać:) Dobrze że mąż zrozumiał:)

Magda
heheh faceci na odległość cwaniaki:p Pamiętam jak mój C miał poznać moich rodziców jak przyznaliśmy się że w ciąży jestem:p

Jejku tyłek mi odpadnie mówiłam wam że coś mam z tymi plecami trochę mi przeszło a dziś wkopałam sama wszystkie płotki teściowej tzn. te takie niskie żeby od trawy oddzielić bo sobie robi tam ten ogródek i już czuję że znowu mnie boli i ciągnie aż do kostki...

Umi takie radyjko na kasety i płyty cos takiego jak w załączniku.
dorotar no to gratuluje Amelce

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    6,5 KB · Wyświetleń: 21
umi to dziwna ta Twoja noga :-p naprawde .. hehe
mój ma jeszcze spuchnięta i właśńe sprawdzałam ale on am kostkę spuchnięta że kostki nie widac a nie nad kostką :-D
blaneczka ciągi to było najgorsze co musiałam w szkole przezyć! nienawidzę matmy....!!!!! aaaaaaaaa
magda londyn my sie chyba nie witałyśmy :-) w którym jestes tc ciaży?? mieszkasz w londynie? czytałam ze się gdzieś pakujecie.. na wakacje czy przeprowadzka?? :-)
kasiek fot mam mało bo niestety nikt nie wziął aparatu po 2 dzieciaki dużo siedziały na dworze i nei było kiedy robić po 3 goście przychodzili na raty co jakąś godzinke wchodizli nowi i ciągle biegałam do kuchni.. no ale mimo to było fajnie i miło..:-)
a tu mam zdjęcie Emki , tortu robionego przeze mnie i zdjęcie z tą piaskownicą :-p jedno z kawałkiem tego misia edukacyjnego widac stopę i jedno jak mnie moje laseczki wyściskały :-)
DSCF1397.jpgDSCF1330.jpgDSCF1282.JPGDSCF1424.jpgDSCF1376.jpg
nawet nie mam za dużo zdjęc jak się bawią bo jedni biegali do domku zabawkowego , inni grali w piłkę , inni siedzieli w domu , a Emma biegała po całym ogrodzie :-p

reklama
Kamcia jekie super fotki a Emma jaka już panna zniej :szok: a pamietam taką mała kluseczkę.... ;-) hihihi robi sie podobna do siostry i wloski jej chyba pojaśniały?
EWI, umi ja to na komunie dostałam rower i radio i kase(niewiem ile i co z nią zrobiono:-D):-D ale kiedys byly czasy :-D a teraz... :eek:
kasiek to po cos sie tak męczyła teraz bedziesz jęczec ze Cie boli, do lekarza maszeruj bo z kregosłupem nie ma zartów! :tak:J
a popołundniu zaszalalam i rozsadziłam maliny bo mi sie rozrosły ;P wsadziłam sadzonki pomidórów na dworze i bede miec swoje polne jak cos:) i pomoglam mamie przy warzywkach :) zleciało migiem i już wieczór :tak:
Blaneczka oby wsio jednak bylo oki :-) kujonek z ciebie :-D matma rozszerzona fiu fiu, ja bym podstawowej nawet nie zdala taka noga ze mnie z matmy ;PPPP
UMI ponoć na tydzien, w pn wyjazd - powrót piątek badz sobota... ;]

No dzieciaki wykompane, Miki mnie wkurzyl.... wziol chusteczki nawilzane i wszystkie wyjoł z opakowania...... :sorry: myślałam ze wyjde z siebie i stane obok....:confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry