reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej z rana.
Vegas ale mała super wygląda!!! :-) bossko :) heheh
Blaneczka juz tylko miesiąc;-) zleci moment :tak:
Elwirka witaj,pisz co u was ;-)

I już piątek....
Ehhh....

Zobacz załącznik 463831

Najbardziej aktualne Vegas :tak:P.S. sliczna masz core a te jej blond wloski slodkie;) jak bylam taka jak ona to tez mialam az biale wlosy;)
Blaneczka no to jeszcze troche i niunia bedzie przy Tobie:-) chlopiec czy dziewczynka??:-D
Gosia91 ty sie nie przejmuj ze tak gada, wiem ze to ciezko bo to bliska osoba ale coz:dry: I nie martw sie ale ale jest u mnie osoba ktora tez mi robi rozne akcje z powodu pracy(tesciowa:no:) a narazie z T mamy ustalone ze siedze w domu i tak jest dobrze;-)

U nas dzis slonecznie od rana :szok::szok::szok: Jak my wyjezdzamy to i pogoda sie robi hihi:-D:tak::-)

Liza dziekuje;) Ty bardzo przypominasz mi moja sasiadke;)):-)
Wlasnie mowia o zalamaniu pogody ojoj, nie ladnie:-):-D Zabieram pogode ze soba z Londka;)

Hehe :)
Oj weź weź choć by w niedziele bylo ze 20 stopni.... ;PPP heh
A tu sie zanosi na ledwo 13;PPP w taka pogode na tą komunie mi sie odechciewa isc ;]:)

Dobra spadam z chlopakami na dwór :)
Milego przedpoludnia życze:)

Przydaloby sie te 20;P Ale tak naprawde pogoda zmienia sie z dnia na dzien;/
Do takiego upalu jak 13 stopni juz sie tu przyzwyczailam hehe
Niech nie pada w ta niedzielke bo ta komunia to lipa bedzie..
:-):-):-)

Witam

A u nas dzisiaj jeszcze ciepło:-)

Magda ładna z Ciebie dziewczyna i zeby pogoda dopisała

Liza no w niedziele u nas ma byc 10 stopni

Vegas supcio wygląda Martynka w oklularkach

Gosia jak bym słyszała swojego tatusia , nie przejmuj się

Elwirka co tam u Ciebie ???

U nas kupkowanie juz do nocniczka , jak ja sie cieszę:-)

Ja wczoraj umierałam tak mnie gardło bolało ze łzy mi płynęły same do tego katar. I Zuzia tez ma katar :-(

A gdzie Kamma ??? długo sie nie odzywała

reklama
gosia współczuję sytuacji w domu z ojcem.. może szybko znajdzesz pracę i pójdziecie na swoje :*
vegas to są te okularki barbie o których mówiłaś?? Martynka w okularkach wygląda całkiem inaczej :tak: ale równiez ślicznie :-)
magda Londyn u nas też słonecznie dziś od rana.. az mi się buzia usmiechnęła bo wczoraj cały dzień padało !!!
malwina ja tez się zastabnawiam co z kamą... nic się nie odzywa
tak samo wampi....
gdziesię dziewczyny podziałyście !!!!!

Do góry