reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to dobrze ze to tylko skręcenie ;P :))))
kasiek no co racja to racja...
W zeszłym roku mieliśmy zupełnie dupną sytuacje brak kasy ale do drugiego brata poszłam na komunie nie dałam pieniędzy tylko bombonierke.... i nalegali by przyjść...
no zobaczymy, do tej komunii to jeszcze daleko bo2,5tyg :)
Gosiaa no teraz taki mamy metlik w kraju ze ze wszystkim jest ciezko... ;]

My juz po kolacji :)
Dzieciaki spalają ją chyba;P tak szaleją ;P

reklama
umi , kasieknie nie jestem chrzestna:) właśnie tez tak myślałam i tak zrobię dam mu kase bo jak nie trafie z prezentem to bedzie lipa a tak to niech mu kupią co chcą:tak: dobrze ze kostka cała:)

Oj jestem juz blizej niz dalej z pakowaniem;P
Balam sie ze juz kilogramy przekroczylam a tu dopiero 11 wiec do 20kg daleko;)
kasiek88kasiek bedzie klekal T nie ma wyboru;P:p

Hej laseczki
Młody juz spi :) , ja rowniez mam komunie w niedziele chociaz nie chce mi sie iść , poki co ciągle myslę o mieszkaniu ... zobaczymy jak będzie .
Dzisiaj ladniutko bylo na dworze uweielbiam takie dni

U nas też ładnie dzisiaj było, młody na placu zabaw pobiegał... Troche spraw pozałatwialiśmy, teraz młody zasypia (albo już śpi) ja muszę jeszcze pozmywac i uciekam też spa.

Widze temat komunii... My chrześniakowi M chcemy kupic tel, ale nie jakiś niewiadomo jaki, tylko taki normalny, ale to jeszcze nie w tym roku :-) I w przypadku LIZY myślę że twój brat powinien wykazac wyrozumiałosc...

ALEKSANDRA a jak sprawy idą?

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisac ;-)

Hej Laski. My świętujemy w sobotę rocznicę, ale dzięki za życzenia:-) Wybierzemy się w sobotę albo na piwko i pizzę, albo na kebaba i fryty:-) Coś się wymyśli.

Blaneczka o to super Ci idzie na maturze, trzymam kciuki za dalsze egzaminy:tak:
Malwina zdrówka;* I brawa dla Zuzi za kupencje do nocnika:-)
Kasiek wg mnie rolki świetna sprawa:tak:
Liza aparat wg mnie super pomysł, a do brata chyba wypadałoby pójść:tak: Jeju jak to dobrze, że u nas nie ma komunii:-D
Umi haha, to Cię Dorota pomyliła:-D A to Twoje tłumaczenie z kostkami powaliło mnie na łopatki:-D
Dorota śliczny Kacperek, fajne ma te włoski:tak:

Bry porannie :)

Blaneczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i "kop" na szczeście :-)
Daj znać po jak było :tak:

Wpadłąm na kompa w kolejkę M, on o tej godzinie siedzi zawsze, przed pracą ;-) teraz sniadanie sobie robi ;-)

Z serii pitu pitu o mężach
No idiota bo inaczej nie potrafię napisać, przyszedł wczoraj z pracy, nakłada sobie spagetti, ja położyłam małego na nasze łóżko na brzuszku i lecę na dwór po Amelkę bo z babcią nie chciała przyjść, przychodzę z dworu on wchodzi z talerzem i co siada sobie na łóżku, słyszę mały zaczyna płakać a ten czub mu na głowę usiadł. No Qzwa, żeby dziecka nie zobaczyć, dobrze że siostra moja siedziała u mnie na fotelu i w ostatniej chwili zauważyła gdzie on siada i krzyczy. Dobrze, że szybko nie siadł, noż do tej pory mam łzy w oczacxh jak o tym myślę co mogłoby się stać. Opieprzyłam go a on do mnie z pretensjami, że gdzie ja dziecko kładę, Noż Qzwa chyba zatłukę go kiedyś jak mnie poniesie.

reklama
Witam;))

Koko loko u mnie spoko hahaha;)

Dorotar ja nie raz tez mojego bym zatłukła ale Twój to glowe w obłokach chyba ma hihi.

Umi ja mialam zwichniety staw skokowy bez gipsu(szyny) sie nie obeszło,kostka 3 razy taka jak twoja i wszystkie kolory teczy.

U mnie w tym roku nie ma zadnej Komuni ,ale za rok czeka mnie Tymka,mojej chrzesniaczki(ale jest w Anglii,mimo to prezent trzeba kupic;()i Darka chrzesniaka z którym nie mamy kontaktu ale pewnie przed komunia sobie przypomna;/

Ja słomiana wdowa od wczoraj do piatku..D pojechal do Gorzowa i planuje podjechac do Berlina odwiedzic mojego brata;)

Do góry