reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to dobrze ze to tylko skręcenie ;P :))))
kasiek no co racja to racja...
W zeszłym roku mieliśmy zupełnie dupną sytuacje brak kasy ale do drugiego brata poszłam na komunie nie dałam pieniędzy tylko bombonierke.... i nalegali by przyjść...
no zobaczymy, do tej komunii to jeszcze daleko bo2,5tyg :)
Gosiaa no teraz taki mamy metlik w kraju ze ze wszystkim jest ciezko... ;]

My juz po kolacji :)
Dzieciaki spalają ją chyba;P tak szaleją ;P

reklama
umi , kasieknie nie jestem chrzestna:) właśnie tez tak myślałam i tak zrobię dam mu kase bo jak nie trafie z prezentem to bedzie lipa a tak to niech mu kupią co chcą:tak: dobrze ze kostka cała:)

Oj jestem juz blizej niz dalej z pakowaniem;P
Balam sie ze juz kilogramy przekroczylam a tu dopiero 11 wiec do 20kg daleko;)
kasiek88kasiek bedzie klekal T nie ma wyboru;P:p

Hej laseczki
Młody juz spi :) , ja rowniez mam komunie w niedziele chociaz nie chce mi sie iść , poki co ciągle myslę o mieszkaniu ... zobaczymy jak będzie .
Dzisiaj ladniutko bylo na dworze uweielbiam takie dni

U nas też ładnie dzisiaj było, młody na placu zabaw pobiegał... Troche spraw pozałatwialiśmy, teraz młody zasypia (albo już śpi) ja muszę jeszcze pozmywac i uciekam też spa.

Widze temat komunii... My chrześniakowi M chcemy kupic tel, ale nie jakiś niewiadomo jaki, tylko taki normalny, ale to jeszcze nie w tym roku :-) I w przypadku LIZY myślę że twój brat powinien wykazac wyrozumiałosc...

ALEKSANDRA a jak sprawy idą?

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisac ;-)

Hej Laski. My świętujemy w sobotę rocznicę, ale dzięki za życzenia:-) Wybierzemy się w sobotę albo na piwko i pizzę, albo na kebaba i fryty:-) Coś się wymyśli.

Blaneczka o to super Ci idzie na maturze, trzymam kciuki za dalsze egzaminy:tak:
Malwina zdrówka;* I brawa dla Zuzi za kupencje do nocnika:-)
Kasiek wg mnie rolki świetna sprawa:tak:
Liza aparat wg mnie super pomysł, a do brata chyba wypadałoby pójść:tak: Jeju jak to dobrze, że u nas nie ma komunii:-D
Umi haha, to Cię Dorota pomyliła:-D A to Twoje tłumaczenie z kostkami powaliło mnie na łopatki:-D
Dorota śliczny Kacperek, fajne ma te włoski:tak:

Bry porannie :)

Blaneczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i "kop" na szczeście :-)
Daj znać po jak było :tak:

Wpadłąm na kompa w kolejkę M, on o tej godzinie siedzi zawsze, przed pracą ;-) teraz sniadanie sobie robi ;-)

Z serii pitu pitu o mężach
No idiota bo inaczej nie potrafię napisać, przyszedł wczoraj z pracy, nakłada sobie spagetti, ja położyłam małego na nasze łóżko na brzuszku i lecę na dwór po Amelkę bo z babcią nie chciała przyjść, przychodzę z dworu on wchodzi z talerzem i co siada sobie na łóżku, słyszę mały zaczyna płakać a ten czub mu na głowę usiadł. No Qzwa, żeby dziecka nie zobaczyć, dobrze że siostra moja siedziała u mnie na fotelu i w ostatniej chwili zauważyła gdzie on siada i krzyczy. Dobrze, że szybko nie siadł, noż do tej pory mam łzy w oczacxh jak o tym myślę co mogłoby się stać. Opieprzyłam go a on do mnie z pretensjami, że gdzie ja dziecko kładę, Noż Qzwa chyba zatłukę go kiedyś jak mnie poniesie.

reklama
Witam;))

Koko loko u mnie spoko hahaha;)

Dorotar ja nie raz tez mojego bym zatłukła ale Twój to glowe w obłokach chyba ma hihi.

Umi ja mialam zwichniety staw skokowy bez gipsu(szyny) sie nie obeszło,kostka 3 razy taka jak twoja i wszystkie kolory teczy.

U mnie w tym roku nie ma zadnej Komuni ,ale za rok czeka mnie Tymka,mojej chrzesniaczki(ale jest w Anglii,mimo to prezent trzeba kupic;()i Darka chrzesniaka z którym nie mamy kontaktu ale pewnie przed komunia sobie przypomna;/

Ja słomiana wdowa od wczoraj do piatku..D pojechal do Gorzowa i planuje podjechac do Berlina odwiedzic mojego brata;)

Do góry