reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas tez ładna pogoda a ja przeziębiona

Ale wczoraj byliśmy na rowerkach po miescie pojezdzić ,
pytam sie dzisiaj Zuzi czy zrobi kupkę na nocnik , a ona wzięła nocnik poszła do pokoju , usiadła i pochwili mówi ze boba zrobiła.

Ale jestem dumna :-)

sali witaj

Liza ja rowniez uwazam , ze twoj brat zna sytuacje i nie powinien zadac prezentów;-)

Dorotar masakra

Umi biedna tyś , ale chumorek dopisuje:-D

o dzisiaj sie zdjecia wgrały

O DSC_1345.JPGDSC_1371.JPGDSC_1478.JPGDSC_1551.JPGDSC_1716.JPG

reklama
Sali ojjj wspołczuje szyny ;P
JA słomianą wdową mam być od pn do pt :szok: pierwszy raz... ;PPP :-)
Mąż szukał pracy, odezwali sie do niego i jedzie na szkolenie :-)
Malwina super fotki!!!!!! :-)
dorotar naprawde Twój mąż to ma glowe w chmurach :-D zeby dziecka nie zauwazyc ;-) hehehe

Dobra idziemy zaraz na dwór 16 stopni już mamy w cieniu ;-) choć slonka wogole nie ma :-) ale juz niebieskie niebo widac:-)
cebulkę przepielę :tak:

Ostatnia edycja:
Liza no i pewnie najlepiej pogadaj z bratem jestem pewna że dla niego ważniejsza jest Twoja obecność niż prezenty:)

Gosia my też w końcu kasę dajemy bo chcą mu komputer kupić:)

Magda
no to super odwagi dla T:)

Ola znaleźliście coś??

KasiaF
super że Kacper wyzdrowiał:)

Vegas
heheh nie ma komunii mogę się weselami podzielić mam 6:)P|

Blaneczka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorotar
łoooooooooooooooo ale dał!!!

Malwina gratuluję już na 100% załapała :) I masz z głowy zaraz całkiem sama będzie chodziła :) i nawet pytać się nie będziesz musiała moja tak robi i z kupą muszę pilnować bo się nie wytrze:) Super foty!!!! Jak modeki obie:)

Oj dzień jak co dzień idę na śniadanie Domka Georga ogląda. C do pracy ja zupę muszę gotować w piątek zaliczenie z ruskiego ja oczywiście nic nie umie... Mam nadzieje że poprawę ustną zrobi to zawsze coś wydukać można:p Jeszcze ta komunia w sobotę eh...

KasiaF , kasiek - Powiem tak mamy mieszkanie upatrzone juz od jakiegos czasu , ale kasa mamy ponad polowe brakuje nam ok. 60tys . teście maja sprzedać działkę , ale chcemy porozmawiać z wlaścicielami czy np . na dwe raty by dało radę rozłożyć to . Dzisiaj M. przyjedzie mam zadzwonic do tych wlaścicieli obecnego mieszkania i powiedzieć że rezygnujemy i się okaże jaki termin mamy na wyprowadzkę , bo juz mnie nosi żeby iść do nowego ! :)
kasiek w sobote komunia ?
Malwina - no to gratuluję !
Liza - udanego spacerku , poodzenia mężowi w nowej pracy
dorotar - jej dobrze że nic sie nie stalo :) chyba bardzo był zmęczony
Vegas nono oby kolejnych lat z mężusiem szczęśliwych :) , i udanego świetowania
słomiana wdowa ja tez jestem przez 5 dni :) cóż poradzić
U nas tez juz cieplutko , my po sniadanku i potem hop na spacerek , a wieczorem mamy jechac do babci mojej (do domu opieki) bo m urodziny , chodz ogolnie nie zyjemy juz za dobrze ( z****na ciotka corka babci) , wpierolila nam sie w mieszkanie pizd* , i teraz nalezy nam sie tylko 1/4 ;/;/;/ . :wściekła/y:jak bym przy*******ił* w ten pusty łeb ....

A co u snoopy ?

dorotar Matko dobrze ze nic sie nie stało...:tak:
liza ja jeszcze warzyw nie posiałam:szok::-Dostatnio jak byłam u teściowej to miałam sadzić ale jakoś mi wyleciało...:zawstydzona/y:
malwina super fotki :)
kasiek no i problem z głowy niech robią z kasą co chcą:-)a znowu jak sie nie trafi w prezent albo ktoś kupi taki sam.
a wesela mam 2 jedno w lipcu drugie w pazdzierniku:-poddam jedno za darmo:-D

No my dopiero wstałyśmy w sobote jedziemy po fotelik dla małej na rower i musze cos sobie kupic na Ta komunie...
Chciałam od pazdziernika isc dalej do szkoly napisac mature a potem studia mi sie marza...echh...
Przepraszam ze tak chaotycznie....

Olśniło mnie ze nie mam prezentu a dzis R ma mnie zawiezc do siostry bo jej syn mial wczoraj urodziny... lece coś kupić. Zapomniałam!!!:szok:

zobaczcie sobie :)
http://www.youtube.com/watch?v=m1u6luP6J4Q

Ostatnia edycja:
gosia :-D hehehe
No ja juz opieliłam dzis cebulke, pory, selery i buraczki :) Marchewka i pietruszka jeszcze nie wzeszły także jeszcze poczekam ;-)
aleksandra nie dziekuje :-p

Ide zaraz mlodego poloze.... dzis Hania wczesniej wraca ze szkoły:-)

Witam.\

co do Komuni to straszne to co się dzieje z tymi dzieciakami, tylko na prezenty czekają. ja jak dostałam mini boomboksa to się cieszyłam. ,
Umi Współczuje kontuzji.\
Magda
Kasiek
rolki jak najbardziej będą odpowiednie,
Dorotar Na tym zjdęciu mały wygląda na o wiele starszego:-D, ale słodko wyglada jak śpi.
a ja tak czytam i se myślę czy Umi pkazywała jaki ma brzuch? a dopiero jak o dzieciakach przeczytałam zdałam sobie sprawę że to o mnie chodzi. dzięki. a nas to często mylą.
masakra, dobrze że siostra była w pobliżu.
blaneczka skoro piszesz ze dobrze poszło to na pewno tak było.:tak:. powodzenia.
Umi Oj nie za ciekawie to wygląda.
Liza Ja myślę ze twój brat zna wasza sytuację i pewnie jakbyście kupili po upominku jakimś to by się nie obraził., możesz z nim pogadać o tym.
Malwina Super fotki, a Zuzia jak ładnie się prezentuje.

No snoopy dawno nie bylo, przed swietami majowymi pisała z tego co widzialam ;] moze jest zajęta odnową domku? :-)
edit.Wczoraj była aktywna po 22 ;)
Jest w 36tc także jeszcze ma troszke czasu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas co się śmiejesz:-D. Dopowiem jeszcze, że jak już wytłumaczyłam lekarzowi że na pewno mam kostke ok i palec mnie pierońsko boli to po zdjęciu stwierdził że połamane są wszystkie albo żaden:sorry::eek::-D. Mam krzywe palce u nóg i nie widać było złamania:-p i taka sama spiewka była na drugim pogotowiu, a także u znanego podkarpackiego chirurga-ortopedy:sorry:. W efekcie czego palec zrósł mi się źle i wystaje:confused2::sorry::laugh2:.
sali ja się modliłam tylko żeby mnie nie gipsowali:-D, ja kolorów tęczy nie mam, sina jest troche dzisiaj, ale opuchlizna mniejsza:tak: i nawet chodzić mogę powoli więc uważam że mam piekielne szczęście:-D. Nie chciałabym się tak załatwić jak ty:-p
malwina ale wy laski obie jesteście:tak:, super fotki.
Ewi co dostałaś na komunię? Bo nie wiem co to jest, pierwsze słyszę:-p:)
Liza na ile zostaniesz słomianą wdową:-p?

Do góry