reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas tez ładna pogoda a ja przeziębiona

Ale wczoraj byliśmy na rowerkach po miescie pojezdzić ,
pytam sie dzisiaj Zuzi czy zrobi kupkę na nocnik , a ona wzięła nocnik poszła do pokoju , usiadła i pochwili mówi ze boba zrobiła.

Ale jestem dumna :-)

sali witaj

Liza ja rowniez uwazam , ze twoj brat zna sytuacje i nie powinien zadac prezentów;-)

Dorotar masakra

Umi biedna tyś , ale chumorek dopisuje:-D

o dzisiaj sie zdjecia wgrały

O DSC_1345.JPGDSC_1371.JPGDSC_1478.JPGDSC_1551.JPGDSC_1716.JPG

reklama
Sali ojjj wspołczuje szyny ;P
JA słomianą wdową mam być od pn do pt :szok: pierwszy raz... ;PPP :-)
Mąż szukał pracy, odezwali sie do niego i jedzie na szkolenie :-)
Malwina super fotki!!!!!! :-)
dorotar naprawde Twój mąż to ma glowe w chmurach :-D zeby dziecka nie zauwazyc ;-) hehehe

Dobra idziemy zaraz na dwór 16 stopni już mamy w cieniu ;-) choć slonka wogole nie ma :-) ale juz niebieskie niebo widac:-)
cebulkę przepielę :tak:

Ostatnia edycja:
Liza no i pewnie najlepiej pogadaj z bratem jestem pewna że dla niego ważniejsza jest Twoja obecność niż prezenty:)

Gosia my też w końcu kasę dajemy bo chcą mu komputer kupić:)

Magda
no to super odwagi dla T:)

Ola znaleźliście coś??

KasiaF
super że Kacper wyzdrowiał:)

Vegas
heheh nie ma komunii mogę się weselami podzielić mam 6:)P|

Blaneczka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorotar
łoooooooooooooooo ale dał!!!

Malwina gratuluję już na 100% załapała :) I masz z głowy zaraz całkiem sama będzie chodziła :) i nawet pytać się nie będziesz musiała moja tak robi i z kupą muszę pilnować bo się nie wytrze:) Super foty!!!! Jak modeki obie:)

Oj dzień jak co dzień idę na śniadanie Domka Georga ogląda. C do pracy ja zupę muszę gotować w piątek zaliczenie z ruskiego ja oczywiście nic nie umie... Mam nadzieje że poprawę ustną zrobi to zawsze coś wydukać można:p Jeszcze ta komunia w sobotę eh...

KasiaF , kasiek - Powiem tak mamy mieszkanie upatrzone juz od jakiegos czasu , ale kasa mamy ponad polowe brakuje nam ok. 60tys . teście maja sprzedać działkę , ale chcemy porozmawiać z wlaścicielami czy np . na dwe raty by dało radę rozłożyć to . Dzisiaj M. przyjedzie mam zadzwonic do tych wlaścicieli obecnego mieszkania i powiedzieć że rezygnujemy i się okaże jaki termin mamy na wyprowadzkę , bo juz mnie nosi żeby iść do nowego ! :)
kasiek w sobote komunia ?
Malwina - no to gratuluję !
Liza - udanego spacerku , poodzenia mężowi w nowej pracy
dorotar - jej dobrze że nic sie nie stalo :) chyba bardzo był zmęczony
Vegas nono oby kolejnych lat z mężusiem szczęśliwych :) , i udanego świetowania
słomiana wdowa ja tez jestem przez 5 dni :) cóż poradzić
U nas tez juz cieplutko , my po sniadanku i potem hop na spacerek , a wieczorem mamy jechac do babci mojej (do domu opieki) bo m urodziny , chodz ogolnie nie zyjemy juz za dobrze ( z****na ciotka corka babci) , wpierolila nam sie w mieszkanie pizd* , i teraz nalezy nam sie tylko 1/4 ;/;/;/ . :wściekła/y:jak bym przy*******ił* w ten pusty łeb ....

A co u snoopy ?

dorotar Matko dobrze ze nic sie nie stało...:tak:
liza ja jeszcze warzyw nie posiałam:szok::-Dostatnio jak byłam u teściowej to miałam sadzić ale jakoś mi wyleciało...:zawstydzona/y:
malwina super fotki :)
kasiek no i problem z głowy niech robią z kasą co chcą:-)a znowu jak sie nie trafi w prezent albo ktoś kupi taki sam.
a wesela mam 2 jedno w lipcu drugie w pazdzierniku:-poddam jedno za darmo:-D

No my dopiero wstałyśmy w sobote jedziemy po fotelik dla małej na rower i musze cos sobie kupic na Ta komunie...
Chciałam od pazdziernika isc dalej do szkoly napisac mature a potem studia mi sie marza...echh...
Przepraszam ze tak chaotycznie....

Olśniło mnie ze nie mam prezentu a dzis R ma mnie zawiezc do siostry bo jej syn mial wczoraj urodziny... lece coś kupić. Zapomniałam!!!:szok:

zobaczcie sobie :)
http://www.youtube.com/watch?v=m1u6luP6J4Q

Ostatnia edycja:
gosia :-D hehehe
No ja juz opieliłam dzis cebulke, pory, selery i buraczki :) Marchewka i pietruszka jeszcze nie wzeszły także jeszcze poczekam ;-)
aleksandra nie dziekuje :-p

Ide zaraz mlodego poloze.... dzis Hania wczesniej wraca ze szkoły:-)

Witam.\

co do Komuni to straszne to co się dzieje z tymi dzieciakami, tylko na prezenty czekają. ja jak dostałam mini boomboksa to się cieszyłam. ,
Umi Współczuje kontuzji.\
Magda
Kasiek
rolki jak najbardziej będą odpowiednie,
Dorotar Na tym zjdęciu mały wygląda na o wiele starszego:-D, ale słodko wyglada jak śpi.
a ja tak czytam i se myślę czy Umi pkazywała jaki ma brzuch? a dopiero jak o dzieciakach przeczytałam zdałam sobie sprawę że to o mnie chodzi. dzięki. a nas to często mylą.
masakra, dobrze że siostra była w pobliżu.
blaneczka skoro piszesz ze dobrze poszło to na pewno tak było.:tak:. powodzenia.
Umi Oj nie za ciekawie to wygląda.
Liza Ja myślę ze twój brat zna wasza sytuację i pewnie jakbyście kupili po upominku jakimś to by się nie obraził., możesz z nim pogadać o tym.
Malwina Super fotki, a Zuzia jak ładnie się prezentuje.

No snoopy dawno nie bylo, przed swietami majowymi pisała z tego co widzialam ;] moze jest zajęta odnową domku? :-)
edit.Wczoraj była aktywna po 22 ;)
Jest w 36tc także jeszcze ma troszke czasu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas co się śmiejesz:-D. Dopowiem jeszcze, że jak już wytłumaczyłam lekarzowi że na pewno mam kostke ok i palec mnie pierońsko boli to po zdjęciu stwierdził że połamane są wszystkie albo żaden:sorry::eek::-D. Mam krzywe palce u nóg i nie widać było złamania:-p i taka sama spiewka była na drugim pogotowiu, a także u znanego podkarpackiego chirurga-ortopedy:sorry:. W efekcie czego palec zrósł mi się źle i wystaje:confused2::sorry::laugh2:.
sali ja się modliłam tylko żeby mnie nie gipsowali:-D, ja kolorów tęczy nie mam, sina jest troche dzisiaj, ale opuchlizna mniejsza:tak: i nawet chodzić mogę powoli więc uważam że mam piekielne szczęście:-D. Nie chciałabym się tak załatwić jak ty:-p
malwina ale wy laski obie jesteście:tak:, super fotki.
Ewi co dostałaś na komunię? Bo nie wiem co to jest, pierwsze słyszę:-p:)
Liza na ile zostaniesz słomianą wdową:-p?

Do góry