reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorotar hahahah śmieszna pomyłka:) Kacperek uroczy i jeszcze jak śpi:)

Umi
no to jest siostrzeniec C więc uważam że prezent za około 150 zł wystarczy na wesele dajemy 300zł zazwyczaj... A najlepsze jak się go zapytałam co chce to powiedział że quada... to mu powiedziałam że to nie na mój portfel a po za tym mieszka w bloku i nie miałby gdzie go garażować i nim jeździć:p
Ale masz kosteczkę:p I spuchło Ci chyba ponad kostkę??

Liza uważam że aparat spoko sprawa jeszcze dla dziewczynki. A z tymi bliźniaczkami kiepsko bo podwójny prezent i tez kiepsko nie iść jak u brata nie wiem jakie Wy tam relacje macie ale może pogadaj z nim co i jak.

Blaneczka
no to super Ci idzie oby tak dalej:)

Wyszorowałam kuchnię i korytarz w piwnicy musiałam szpachelki użyć bo farba z tego gumoleum nie chciała zejść muszę ja schować bo jak C zobaczy że użyłam jego nowiutką szpachelkę to mi się oberwie:p

kasiek spuchła mi kostka:-p, to co widzisz pod nią to mniejsza kostka bo ja mam dziwne stopy:-D. U jednej i u drugiej nogi mam jakby 2 kostki:-p, to małe coś to tak ze 3 cm pod kostką właściwą mam, zawsze sie zastanawiałam czemu to tak mi wystaje:-D. W ogóle jak kilka lat temu złamałam palec u nogi to lekarz chciał mi robic rentgen kostki bo myślał że ją rozniosło na dwie części:sorry2::-p.

Umi :szok: ale kostka :D faktycznie dziwne ze masz niby "dwie" :-D
kasiek dokladnie :-)
Co do brata to mój M u niego pracuje i kontakty mamy spoko z nim, także też nie wypada nie iść... ehhhh tyle że znów oni robią na sali przyjęcie, i wypadałoby dac tak by sie zwróciło za talerzyk... :eek: ciężki miesiąc mamy, jeszcze na zwrot czekamy może jakos nas odciąży:dry:

Na dworku byliśmy, pomoglam mamie w tunelu okrecać pomidorki...
Na dworze sie zrobilo cieplutko! :-)

Hej;)
My tez w niedziele sie na komunie wybieramy;)
Co do prezentu to hmm mamy tez sporo wydatkow jest to siostrzeniec mojego T myslimy gdzies 200-250 zl.
Ale do komuni jeszcze 5 dni najgorsze przed nami.. Wlasnie pakuje nas powoli.. masakra.. dobrze ze bagaz dokupilismy bo tak to w zyciu bysmy sie nie spakowali( bynajmniej ja);P
Jestesmy w Londku 10 msc i dopiero pierwszy raz sie wybieramy do Polandu tak sie ciesze ze ohh i ahh;p szkoda ze tylko na 2 tyg..
Troche latania bedziemy mieli. W pon do gina sprawdzic jak macica sie czysci po tym nieszczesnym poronieniu;/;( mam nadzieje ze wszystko dobrze tam bedzie..
Auto trzeba zarejestrowac i moj ukochany wybiera sie na kurs zeby prawko na motor zrobic.. Jakos to bedzie.. A no i szykuje nam sie taka mala wazana rodzinna uroczystosc;) ;)
Narazie koncze i musze dalej upychac torby;))
Pozdrawiam;))

No my tez mamy komunie 20 maja...zupelnie nie wiem co kupic czy dac kase a jak tak to ile???...:sorry2:
Wogołe humoru nie mam ,nawet mała mi sie nie chce wyjsc pokłóciłam sie z R poszedł do pracy a ja posprzatalam i tak sie kisimy:-(
A Ami ogląda Tubisie i dyskutuje przed tv:-D
umi kochana sexy ta Twoja kostka faktycznie a te kształty mmm....pewnie boli co?
lizaz ja to znam ostatnio tzn jak nie pracuje tez anam ciezko z jednej wyplaty...mam nadzieje ze cos znajde ale jest naprawde ciezko...:-(

A ja byłam na przeswietleniu, kostka jest skrecona, ale cała:-D, będę żyła:tak:. Jak to mówią złego diabli nie biorą:-p

kasiek
ale to nie w pionie3 cm a po skosie:), a zdjęciu jest opuchnięte to się wydaje jakby jedno pod drugim bylo:-D.
Liza bo ja w ogóle mam dziwne kości:-D, jestem wyjątkowa:-p
gosia91 a jesteś chcrzestną? ja bym dała 200 zł max jako nie chrzestna:sorry2:, albo kupiłabym coś do tej kwoty.

reklama
Magda czyżby jakieś zaręczyny??:) Pakuj się pakuj tylko niech Ci torby nie pękną :p Ja też tak mam jadę na weekend do rodziców a upycham całą walizkę:p

Umi szczerze?? Nie mogę sobie tego wyobrazić:p:p

Gosia
ja myślę że 200zł to jest max.

Liza z drugiej strony to Twój brat prawda?? I zna waszą sytuację i na pewno nie wymaga Bóg wie czego po za tym jakie oddawanie za talerzyk proszę Cię to nie wesele no niestety dzisiejsza komunia straciła to o co w niej chodzi dzieci tylko chodzą i prześcigają się ja dostałem to a ja to a taki komputer a taki telefon paranoja...

Do góry