reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorotar hahahah śmieszna pomyłka:) Kacperek uroczy i jeszcze jak śpi:)

Umi
no to jest siostrzeniec C więc uważam że prezent za około 150 zł wystarczy na wesele dajemy 300zł zazwyczaj... A najlepsze jak się go zapytałam co chce to powiedział że quada... to mu powiedziałam że to nie na mój portfel a po za tym mieszka w bloku i nie miałby gdzie go garażować i nim jeździć:p
Ale masz kosteczkę:p I spuchło Ci chyba ponad kostkę??

Liza uważam że aparat spoko sprawa jeszcze dla dziewczynki. A z tymi bliźniaczkami kiepsko bo podwójny prezent i tez kiepsko nie iść jak u brata nie wiem jakie Wy tam relacje macie ale może pogadaj z nim co i jak.

Blaneczka
no to super Ci idzie oby tak dalej:)

Wyszorowałam kuchnię i korytarz w piwnicy musiałam szpachelki użyć bo farba z tego gumoleum nie chciała zejść muszę ja schować bo jak C zobaczy że użyłam jego nowiutką szpachelkę to mi się oberwie:p

kasiek spuchła mi kostka:-p, to co widzisz pod nią to mniejsza kostka bo ja mam dziwne stopy:-D. U jednej i u drugiej nogi mam jakby 2 kostki:-p, to małe coś to tak ze 3 cm pod kostką właściwą mam, zawsze sie zastanawiałam czemu to tak mi wystaje:-D. W ogóle jak kilka lat temu złamałam palec u nogi to lekarz chciał mi robic rentgen kostki bo myślał że ją rozniosło na dwie części:sorry2::-p.

Umi :szok: ale kostka :D faktycznie dziwne ze masz niby "dwie" :-D
kasiek dokladnie :-)
Co do brata to mój M u niego pracuje i kontakty mamy spoko z nim, także też nie wypada nie iść... ehhhh tyle że znów oni robią na sali przyjęcie, i wypadałoby dac tak by sie zwróciło za talerzyk... :eek: ciężki miesiąc mamy, jeszcze na zwrot czekamy może jakos nas odciąży:dry:

Na dworku byliśmy, pomoglam mamie w tunelu okrecać pomidorki...
Na dworze sie zrobilo cieplutko! :-)

Hej;)
My tez w niedziele sie na komunie wybieramy;)
Co do prezentu to hmm mamy tez sporo wydatkow jest to siostrzeniec mojego T myslimy gdzies 200-250 zl.
Ale do komuni jeszcze 5 dni najgorsze przed nami.. Wlasnie pakuje nas powoli.. masakra.. dobrze ze bagaz dokupilismy bo tak to w zyciu bysmy sie nie spakowali( bynajmniej ja);P
Jestesmy w Londku 10 msc i dopiero pierwszy raz sie wybieramy do Polandu tak sie ciesze ze ohh i ahh;p szkoda ze tylko na 2 tyg..
Troche latania bedziemy mieli. W pon do gina sprawdzic jak macica sie czysci po tym nieszczesnym poronieniu;/;( mam nadzieje ze wszystko dobrze tam bedzie..
Auto trzeba zarejestrowac i moj ukochany wybiera sie na kurs zeby prawko na motor zrobic.. Jakos to bedzie.. A no i szykuje nam sie taka mala wazana rodzinna uroczystosc;) ;)
Narazie koncze i musze dalej upychac torby;))
Pozdrawiam;))

No my tez mamy komunie 20 maja...zupelnie nie wiem co kupic czy dac kase a jak tak to ile???...:sorry2:
Wogołe humoru nie mam ,nawet mała mi sie nie chce wyjsc pokłóciłam sie z R poszedł do pracy a ja posprzatalam i tak sie kisimy:-(
A Ami ogląda Tubisie i dyskutuje przed tv:-D
umi kochana sexy ta Twoja kostka faktycznie a te kształty mmm....pewnie boli co?
lizaz ja to znam ostatnio tzn jak nie pracuje tez anam ciezko z jednej wyplaty...mam nadzieje ze cos znajde ale jest naprawde ciezko...:-(

A ja byłam na przeswietleniu, kostka jest skrecona, ale cała:-D, będę żyła:tak:. Jak to mówią złego diabli nie biorą:-p

kasiek
ale to nie w pionie3 cm a po skosie:), a zdjęciu jest opuchnięte to się wydaje jakby jedno pod drugim bylo:-D.
Liza bo ja w ogóle mam dziwne kości:-D, jestem wyjątkowa:-p
gosia91 a jesteś chcrzestną? ja bym dała 200 zł max jako nie chrzestna:sorry2:, albo kupiłabym coś do tej kwoty.

reklama
Magda czyżby jakieś zaręczyny??:) Pakuj się pakuj tylko niech Ci torby nie pękną :p Ja też tak mam jadę na weekend do rodziców a upycham całą walizkę:p

Umi szczerze?? Nie mogę sobie tego wyobrazić:p:p

Gosia
ja myślę że 200zł to jest max.

Liza z drugiej strony to Twój brat prawda?? I zna waszą sytuację i na pewno nie wymaga Bóg wie czego po za tym jakie oddawanie za talerzyk proszę Cię to nie wesele no niestety dzisiejsza komunia straciła to o co w niej chodzi dzieci tylko chodzą i prześcigają się ja dostałem to a ja to a taki komputer a taki telefon paranoja...

Do góry