reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza Hania pilna uczennica:)

Malwina
GRATULACJE dla Zuzi może już na stałe załapie:)

Gosia współczuję;/

Magda pisz najczęściej:)

Umi biedna Ty...

Eh my mamy dylemat co na tą komunię kupić ale teraz szłam na miasto płaszcz do pralni oddać i olśniło mnie że mówili że kupili by mu rolki na giełdzie więc wykorzystalibyśmy i my byśmy kupili bo Krystian mówił że chce i będzie jeździł a patrzyłam w sklepie są takie powiększane od numeru 34-37 za 140zł

reklama
Liza tak przy bieganiu:/ dopiero co od połowy kwietnia znowu zaczełam bo mi się kolano uspokoiło to teraz kostka:/. Jak słowo daje mam ochote zaskarżyć miasto za te chrzanione chodniki:/. A inna sprawa że biegamy po zmroku, bo tak nam wygodniej, a chodniki kiepsko oświetlone:sorry2:

kasiek jesli chodzi o komunie to mnie te wydati przerażają... Nie czeka mnie żadna, ale jak słowo daje jestem w szoku, znajoma idzie na komunie do córki koleżanki ( nie jest chrzestną ani nic) i kupuje telefon dotykowy:sorry2:...

Umi SZOK nie wiem jak Wy ale 9 latek z telefonem to chyba przesada i jeszcze jakimś wypasionym... A te rolki 140 zł więc wydaje mi się wystarczającym prezentem też chrzestnymi nie jesteśmy

kasiek no wg mnie prezent ok:tak:. Moja mama idzie za 2 tygodnie na komunie i dają 200 zł tylko to do jej męża siostry. Ja to pamietam, że od zwykłych gości dostawałam jakieś 50-100 zł:sorry2: i dla mnie to było dużo, a teraz to słyszałam juz o listach prezentów które "komunista" by chciał dostać...

Vegas -wczoraj nic nie zdawałam, bo wczoraj był polski rozszerzony :)

Dziś wracam z matmy podstawy ( jutro rozszerzenie ;o ) .
Podstawa dla mnie śmiesznie łatwa. Miałam problem z 1 zadaniem , ale coś tam nakreśliłam. Dziwie się, że tak łatwo mi idzie . Uwielbiam matmę - może dlatego .:) Z matmy podstawy liczę na 90 % . Z polskiego ok. 85 % .
Ciekawe jak pójdzie mi matma rozszerzona ( jutro) i geografia ( 17 ) . :)
Prawie koniec już;)

Witajcie,

A i macie fotkę, pierwsze podstrzyżyny Kacpereka, grzywunię mu przyciełam bo oczka mu męczyła.
DSC00492.jpg

UMI słodkie maluchy i brzuszek już masz sporawy.

VEGAS wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu,sto lat w zdrowiu i miłości.

kasiek, umi no z tymi komuniami to teraz szok....
U nas sie nie przelewa, M ma w niedziele komunię chrześnicy i jak na tą chwilę to planujemy zakupić jej aparat... jakis od 200 do 250zl ;] i tyle, na wiecej nas nie stac niestety...
A 27ego maja mamy komunie u mojego brata - nie jestesmy chrzestnymi i nawet niewiem czy pojdziemy - do tego tam są bliźniaczki czyli wydatek razy dwa? nawet nie wiem jak to ogarnąc w razie czego... :dry:

Blaneczka no to ładne wyniki podajesz mniej wiecej :-) oby takie byly w rzeczywistosci ;) i powodzenia na jutrzejszej matmie! :-)

dorotar ale słodziak z niego :-) uwielbiam jego zdjecia :tak:

Miki spi od 11:15:-) coś osttanio mu sie spi od 2,5 do 3h :-D hehehe

Ostatnia edycja:
dorotar:-D, no brzuszek to ja mam spory:-p, ale dziecko puki co jedno i tak już zostanie:-D:-p
Liza o aparat tez fajna sprawa:tak:. Ja nie jestem niczyją chrzestną i mam nadzieje, ze tak zostanie:-D
Blaneczka no no ładne procenty:)

dorotar:-D, no brzuszek to ja mam spory:-p, ale dziecko puki co jedno i tak już zostanie:-D:-p
hahhahaha ja mówię o co tu chodzi, :-D :happy:
Dorotar mała pomyłka ;-) chodzi chyba o EWI :-D

UMI jestem zdania ze aparat pierwszy i tak zajedzie a sie nauczy korzystac i bedą mogly sobie robic zdjęcia :-) ich jest trzy wiec wiesz;P
Ja komunie chrzesnicy mam za rok... :pPP

reklama
Liza :-D:-D:-D, znowu z Ewi zostałam pomylona hi hi? tak się własnie zastanawiałam z kim:-p

A ja się pochwalę moją seksi kosteczką:-D, głupia jestem bo sobie w pracy foty kostki trzaskam hehe.
Zdjęcie0151.jpg

Do góry