reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza Hania pilna uczennica:)

Malwina
GRATULACJE dla Zuzi może już na stałe załapie:)

Gosia współczuję;/

Magda pisz najczęściej:)

Umi biedna Ty...

Eh my mamy dylemat co na tą komunię kupić ale teraz szłam na miasto płaszcz do pralni oddać i olśniło mnie że mówili że kupili by mu rolki na giełdzie więc wykorzystalibyśmy i my byśmy kupili bo Krystian mówił że chce i będzie jeździł a patrzyłam w sklepie są takie powiększane od numeru 34-37 za 140zł

reklama
Liza tak przy bieganiu:/ dopiero co od połowy kwietnia znowu zaczełam bo mi się kolano uspokoiło to teraz kostka:/. Jak słowo daje mam ochote zaskarżyć miasto za te chrzanione chodniki:/. A inna sprawa że biegamy po zmroku, bo tak nam wygodniej, a chodniki kiepsko oświetlone:sorry2:

kasiek jesli chodzi o komunie to mnie te wydati przerażają... Nie czeka mnie żadna, ale jak słowo daje jestem w szoku, znajoma idzie na komunie do córki koleżanki ( nie jest chrzestną ani nic) i kupuje telefon dotykowy:sorry2:...

Umi SZOK nie wiem jak Wy ale 9 latek z telefonem to chyba przesada i jeszcze jakimś wypasionym... A te rolki 140 zł więc wydaje mi się wystarczającym prezentem też chrzestnymi nie jesteśmy

kasiek no wg mnie prezent ok:tak:. Moja mama idzie za 2 tygodnie na komunie i dają 200 zł tylko to do jej męża siostry. Ja to pamietam, że od zwykłych gości dostawałam jakieś 50-100 zł:sorry2: i dla mnie to było dużo, a teraz to słyszałam juz o listach prezentów które "komunista" by chciał dostać...

Vegas -wczoraj nic nie zdawałam, bo wczoraj był polski rozszerzony :)

Dziś wracam z matmy podstawy ( jutro rozszerzenie ;o ) .
Podstawa dla mnie śmiesznie łatwa. Miałam problem z 1 zadaniem , ale coś tam nakreśliłam. Dziwie się, że tak łatwo mi idzie . Uwielbiam matmę - może dlatego .:) Z matmy podstawy liczę na 90 % . Z polskiego ok. 85 % .
Ciekawe jak pójdzie mi matma rozszerzona ( jutro) i geografia ( 17 ) . :)
Prawie koniec już;)

Witajcie,

A i macie fotkę, pierwsze podstrzyżyny Kacpereka, grzywunię mu przyciełam bo oczka mu męczyła.
DSC00492.jpg

UMI słodkie maluchy i brzuszek już masz sporawy.

VEGAS wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu,sto lat w zdrowiu i miłości.

kasiek, umi no z tymi komuniami to teraz szok....
U nas sie nie przelewa, M ma w niedziele komunię chrześnicy i jak na tą chwilę to planujemy zakupić jej aparat... jakis od 200 do 250zl ;] i tyle, na wiecej nas nie stac niestety...
A 27ego maja mamy komunie u mojego brata - nie jestesmy chrzestnymi i nawet niewiem czy pojdziemy - do tego tam są bliźniaczki czyli wydatek razy dwa? nawet nie wiem jak to ogarnąc w razie czego... :dry:

Blaneczka no to ładne wyniki podajesz mniej wiecej :-) oby takie byly w rzeczywistosci ;) i powodzenia na jutrzejszej matmie! :-)

dorotar ale słodziak z niego :-) uwielbiam jego zdjecia :tak:

Miki spi od 11:15:-) coś osttanio mu sie spi od 2,5 do 3h :-D hehehe

Ostatnia edycja:
dorotar:-D, no brzuszek to ja mam spory:-p, ale dziecko puki co jedno i tak już zostanie:-D:-p
Liza o aparat tez fajna sprawa:tak:. Ja nie jestem niczyją chrzestną i mam nadzieje, ze tak zostanie:-D
Blaneczka no no ładne procenty:)

dorotar:-D, no brzuszek to ja mam spory:-p, ale dziecko puki co jedno i tak już zostanie:-D:-p
hahhahaha ja mówię o co tu chodzi, :-D :happy:
Dorotar mała pomyłka ;-) chodzi chyba o EWI :-D

UMI jestem zdania ze aparat pierwszy i tak zajedzie a sie nauczy korzystac i bedą mogly sobie robic zdjęcia :-) ich jest trzy wiec wiesz;P
Ja komunie chrzesnicy mam za rok... :pPP

reklama
Liza :-D:-D:-D, znowu z Ewi zostałam pomylona hi hi? tak się własnie zastanawiałam z kim:-p

A ja się pochwalę moją seksi kosteczką:-D, głupia jestem bo sobie w pracy foty kostki trzaskam hehe.
Zdjęcie0151.jpg

Do góry