reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Baby
biggrin.gif
Dziś jak zimno od ranka, a ja szalona z bokserce w pracy siedziałam, a jakże
laugh.gif
Gorąca babeczka ze mnie
laugh.gif
Po tylu dniach laby aż się do pracy nie chciało jechać. Dziś Martynka skończyła 2 lata i 5 miesięcy a jutro z J. mamy 2 rocznicę ślubu
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Blanka to super, że matura z polskiego łatwo poszła:-) A dziś też coś pisałaś?
Ewi ale Justynka jest śliczna!! A Mareczek wyrósł, że aż w szoku jestem jaki wielki:-) Super brzuszek:-)
KasiaF kurujcie się ładnie:-)
Liza to dobrze, że Mikusiowi minęło, przynajmniej nie męczy się, a dla Ciebie zdróweczka;* Dobrze, że z okiem lepiej:tak:
Malwina to pokaż foteczki:-)
Dorota extra, że Amelka się dostała:-)

reklama
Umi u mnie to wręcz miodowo za oknem jest:p Ale najważniejsze że od południa nie padało:)

Liza
dobrze że z okiem lepiej:)

Ewi nie złość się:):):) Zdjęcia super a najpiękniejszy Twój brzuszek:)

Blaneczka
to jednym słowem gratulacje mam nadzieje że reszta też taka prosta będzie dla Ciebie:)

KasiaF
dobrze że Kacperkowi lepiej:) Hhehe kochany chłopczyk dał mamie pospać:) Eh budowa budowa...

Vegas
oj gorąca żeby się J nie poparzył:p

Domka nie spała w dzień teraz siedziała na nocniczku a ja podeszłam do kompa bo mówiła że kupkę chce ja patrzę siku jest a ona na łóżku w majtach samych już przysypia:p Szybko ją przebrałam i w ciągu 30 sekund spała mocno:p

nie nadrobie Was , ale zdrowka dla chorowitkow , sto lat solenizantom bylym :) spoznione wiem wiem hmm
mam nadzieje ze udany weekend mialyscie ,
moj dzisja spal spal i spal :D
A ja pisałam ze nie koniecznie szuakam tacie zony ale ze nie chce aby sam zostal chociaz ma nas .

Phi musze częściej zagladać

Hej z rana:)
EWI super fotki, brzuszek już spory ;-)
Vegas no to wszystkiego co najlepsze z okazji 2giej rocznicy ślubu!! ;-)
U nasz rocznica ślubu w niedziele- aż szósta ;) no i jak widac po suwaczku Miki za miesiąc ma drugie urodzinki! :szok: :-)
aleksandra oj chyba tak, musisz częsciej zagladać hehehe ;-)

Pogoda sie poprawiła wiec po 9 na dwór śmigamy z chlopakami,Hania szczesliwa do szkoly chodzi, juz odliczala dni kiedy wreszcie idzie hehe, niewiem jak ona wytrzyma 2mies wakacji :-D

Witam

Mnie jakies przeziebienie bierze , gardło i katar juz meczą:no:

Ja wczoraj próbowałam dodac fotki ale nie wiem czemu nie chciało , zaraz spróbuje

Gosia super ze praca skączona , teraz troche odpoczniesz
Vegas wszystkiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu
Ewi super brzusio i dzieciaczki
I muszę pochwalić Zuzia wczoraj 3 razy zrobiła kupkę na nocniczek:-):-)

Nie wiem ale dzisiaj te nie moge wgrac zdjec(

Ostatnia edycja:
ewi super dzieciaczki:) i jaki cudny brzusio :)
liza jaki mały cwaniak:)
a mnie tak bola jajniki ze juz nie moge,przez sen nawet je czułam:-(owulacja...mam nadzieje ze nie ciąża:-p

Hej hej.
Ja juz lepiej sie czuje.. Krwawienie powoli sie zmniejsza, brzuch nie boli.
Podczytuje was tu co jakis czas i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona;)

P.S.
Dziekuje za mile slowa, ktory bardzo byly mi potrzebne...
Pozdrawiam;)

A ja się nabawiłam tym razem kontuzji kostki:dry:, żyć nie umierać.

Liza
dzięki, nawet nie zwróciłam uwagi:)
KasiaF a co tą babe obchodzi czy ci sie skończyło we wtorek czy może w niedziele? No sorry. Wcale Ci sie nie dziwię, że się wkurzyłaś

reklama
Gosia ja tez sie zmagam z bólem owulacyjnym ;PP hehehe
Magda zagladaj i pisz :-) :*
Umi jak tyś znów sobie zrobila cos z nogą? przy tym bieganiu? :*
Co wiecej u was? jak KAcperek? :-)

Zaliczylismy dwórek, na szczescie robi sie cieplej także uffff... ;P
Teraz Miki zasypia, a Daniel dalej na dworze buszuje i jeżdzi na rowerze :-)

Do góry