reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Baby
biggrin.gif
Dziś jak zimno od ranka, a ja szalona z bokserce w pracy siedziałam, a jakże
laugh.gif
Gorąca babeczka ze mnie
laugh.gif
Po tylu dniach laby aż się do pracy nie chciało jechać. Dziś Martynka skończyła 2 lata i 5 miesięcy a jutro z J. mamy 2 rocznicę ślubu
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Blanka to super, że matura z polskiego łatwo poszła:-) A dziś też coś pisałaś?
Ewi ale Justynka jest śliczna!! A Mareczek wyrósł, że aż w szoku jestem jaki wielki:-) Super brzuszek:-)
KasiaF kurujcie się ładnie:-)
Liza to dobrze, że Mikusiowi minęło, przynajmniej nie męczy się, a dla Ciebie zdróweczka;* Dobrze, że z okiem lepiej:tak:
Malwina to pokaż foteczki:-)
Dorota extra, że Amelka się dostała:-)

reklama
Umi u mnie to wręcz miodowo za oknem jest:p Ale najważniejsze że od południa nie padało:)

Liza
dobrze że z okiem lepiej:)

Ewi nie złość się:):):) Zdjęcia super a najpiękniejszy Twój brzuszek:)

Blaneczka
to jednym słowem gratulacje mam nadzieje że reszta też taka prosta będzie dla Ciebie:)

KasiaF
dobrze że Kacperkowi lepiej:) Hhehe kochany chłopczyk dał mamie pospać:) Eh budowa budowa...

Vegas
oj gorąca żeby się J nie poparzył:p

Domka nie spała w dzień teraz siedziała na nocniczku a ja podeszłam do kompa bo mówiła że kupkę chce ja patrzę siku jest a ona na łóżku w majtach samych już przysypia:p Szybko ją przebrałam i w ciągu 30 sekund spała mocno:p

nie nadrobie Was , ale zdrowka dla chorowitkow , sto lat solenizantom bylym :) spoznione wiem wiem hmm
mam nadzieje ze udany weekend mialyscie ,
moj dzisja spal spal i spal :D
A ja pisałam ze nie koniecznie szuakam tacie zony ale ze nie chce aby sam zostal chociaz ma nas .

Phi musze częściej zagladać

Hej z rana:)
EWI super fotki, brzuszek już spory ;-)
Vegas no to wszystkiego co najlepsze z okazji 2giej rocznicy ślubu!! ;-)
U nasz rocznica ślubu w niedziele- aż szósta ;) no i jak widac po suwaczku Miki za miesiąc ma drugie urodzinki! :szok: :-)
aleksandra oj chyba tak, musisz częsciej zagladać hehehe ;-)

Pogoda sie poprawiła wiec po 9 na dwór śmigamy z chlopakami,Hania szczesliwa do szkoly chodzi, juz odliczala dni kiedy wreszcie idzie hehe, niewiem jak ona wytrzyma 2mies wakacji :-D

Witam

Mnie jakies przeziebienie bierze , gardło i katar juz meczą:no:

Ja wczoraj próbowałam dodac fotki ale nie wiem czemu nie chciało , zaraz spróbuje

Gosia super ze praca skączona , teraz troche odpoczniesz
Vegas wszystkiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu
Ewi super brzusio i dzieciaczki
I muszę pochwalić Zuzia wczoraj 3 razy zrobiła kupkę na nocniczek:-):-)

Nie wiem ale dzisiaj te nie moge wgrac zdjec(

Ostatnia edycja:
ewi super dzieciaczki:) i jaki cudny brzusio :)
liza jaki mały cwaniak:)
a mnie tak bola jajniki ze juz nie moge,przez sen nawet je czułam:-(owulacja...mam nadzieje ze nie ciąża:-p

Hej hej.
Ja juz lepiej sie czuje.. Krwawienie powoli sie zmniejsza, brzuch nie boli.
Podczytuje was tu co jakis czas i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona;)

P.S.
Dziekuje za mile slowa, ktory bardzo byly mi potrzebne...
Pozdrawiam;)

A ja się nabawiłam tym razem kontuzji kostki:dry:, żyć nie umierać.

Liza
dzięki, nawet nie zwróciłam uwagi:)
KasiaF a co tą babe obchodzi czy ci sie skończyło we wtorek czy może w niedziele? No sorry. Wcale Ci sie nie dziwię, że się wkurzyłaś

reklama
Gosia ja tez sie zmagam z bólem owulacyjnym ;PP hehehe
Magda zagladaj i pisz :-) :*
Umi jak tyś znów sobie zrobila cos z nogą? przy tym bieganiu? :*
Co wiecej u was? jak KAcperek? :-)

Zaliczylismy dwórek, na szczescie robi sie cieplej także uffff... ;P
Teraz Miki zasypia, a Daniel dalej na dworze buszuje i jeżdzi na rowerze :-)

Do góry