reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czytam Was i czytam:)
liza jak tam oczko?
Blanka a Ty nie pisałaś ze Twoja mama nie żyje że tata jest sam,chciałaś go wyswatać z którejs dziewczyny mamą...:confused2::eek:

reklama
Umi Sto lat dla Kacperka :)
Suwaczek Ci stanoł :D
Gosia z okiem lepiej - plama czerwona blednie :-) dzis zaczela bo wczoraj jeszcze byla spora plama :tak:
Kurcze ale mamy duzo majowych dzieciaków ;)

Witam się w ten deszczowy dzień.
ja w złym humorxze, ale to moze te moje hormony zaczynają szaleć.
wczoraj przez chwilke byłam z dizećmi na festynie strażackim. potem wstawię parę fotek.
Renata Ale laska z Ciebie.
Laluś Witaj, starajcie się ztarajcie a napewno zaskoczy kiedyś. ważne zeby podchodzić do tej sprawy z luzem.
Aleksandra Słodki ten Twój synalek. i jeśłi to twoje zdjecie w avatarze to chyba do Ciebie podbny co?
Liza Widocznie dzieciom szybciej przechodzi.

Gosia - nie nie :) Mam mamę i tatę . :)

Co do matury to polski poszedł mi chyba dobrze ! :D
Trafiłam akurat na lektury , które przeczytałam bardzo dokładnie i miałam do nich fajne notatki :)
Były Dziady , Lalka, Ludzie bezdomni.
Do wypracowania wybrałam jednak Lalkę i Ludzi bezdomnych , bo jakoś mi leżał temat bardziej ( porównanie postaw życiowych Izabeli Łęckiej i Joanny Podborskiej ukazane we fragmentach + zwrócenie uwagi na okoliczności, które miały wpływ na kształtowanie osobowości bohaterek ) .

Całkiem miła maturka . Trochę się stresowałam, ale powiem szczerze, że podstawa wg. mnie była bardzo łatwa.

Witam ;)
Ale jestem do tyłu ;)
No ale teraz mogę powoli wracać do Ws, jesli moge ;). Prace napisałam i nasz mały rozgardiasz ogarnięty, więc większy luz ;). Przepraszam, że nikomu nie odpisze... Ale nawet nie wiem co ;P

GOSIA91 to o swataniu taty pisała ALEKSANDRA.

U mnie zimno jak cholera i ponuro, do południa padało, żyć przez taką pogodę.

Byłam w jednym miejscu o pracę, brud smród i ubóstwo i daje śmieszny procent do zarobienia, że chyba na dojazd bym nie wyrobiła.

Ale przyznam, że ostatnio często myślę o własnym interesie. Z UP dają 20tyś na otwarcie działalności i trzeba sie rok utrzymać by tego nie zwracać. Nawet wziełam wniosek do wypełnienia, musimy w domu to przedyskutować i głęboko sie nad tym zastanowić.

ech jak mnie brodawki bolą, taki dziwny pulsujący ból.

macie parę fotek

a w załączniku brzuszek

nadrobię później idę apocalypto oglądać.

Załączniki

• P1250233.jpg
    P1250233.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Hejka

Młody już w sumie dobrze, koniec antybiotyku, teraz tylko nhalacje jeszcze przez 3 dni mamy robic ale słabsze niż do tej pory, i dała witaminki... Mieliśmy iśc jutro na kontrole ale w nocy mi się antybiotyk skończył i musiałam iśc... jeszcze mnie babka zdenerwowała w recepcji jak dzwoniłam go zarejestrowac, zrobiła wielkie halo że mi się antybiotyk już skończył, i jakim cudem, dlaczego i wogóle, nożesz k**wa mac a co ją to! skończył się to się skończył! niech mi powie jak miało starczyc jak brał od piątku nową butelke w której jest 50ml a dawaliśmy 2x po 7,5ml! I był tak gęsty że przy nabieraniu pipetą ok 0,5ml zostawało na pipecie... I żuciła na koniec hasłem: dobrze, prosze przyjśc i sobie to wyjaśnic... A dokturka jak jej powiedziałam o co chodzi to powiedziała że dobrze że przyszliśmy, że ona źle obliczyła że do wtorku starczy

UMI sto lat dla Kacperka

EWI słodkie dzieciaczki, śliczny brzuszek

Pozałatwialiśmy dzisiaj troche spraw z budową, najeżdziliśmy się w te i spowrotem, jakby kurcze wszystkie te biura w jednym miejscu byc nie mogły... Dobrze że pogoda łądna była to chociaż młody nie narzekał bo troche polatał... A mni tak głowa rozbolała że myślałam że padne, ale jak wróciliśmy do domu, M ppo nocce poszedł spac, a młody położył się koło mnie, głaskał mnie po głowie i dał mi pospac 40 min- tzn pokimac, obudził mnie dopiero jak mu się kupke zachciało, i wtedy dopiero wstał :-)
Młody zasnął w czasie inhalacji na siedząco, więc go przeniosłam do wyrka, przebrałam i śpi... Ja też zaraz do wyrka, tylko gripex wypije i lece, bo jutro znowu na miasto

Do góry