reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aleksandra słodki Blondasek, uwielbiam blondasiątka, ciekawe czemu co?:-D
Kasiek jakoś będę musiała do roboty się z rana zwlec:-p

Od nas niedawno szwagier pojechał. A Młoda dopiero się usypia bo jak nam padła o 16.30 tak spała do 20.30:-p

reklama
Witajcie Kochane :*
Wybaczcie mi tą nieobecność, ale wybrałam się na weekend majowy z rodzicami :) No głównie z mamą, bo tata dostał telefon i musiał płynąć w rejs .
Byłam w Dobczycach ( piękne miasteczko, spokojne , blisko do Krakowa , Wieliczki itd. ) .
Kraków mnie zauroczył, chociaż gorąco dawało się we znaki .
Kupiłam sobie piękną sukienkę, którą i tak założę dopiero po ciąży , ale nie mogłam się oprzeć po prostu ;)

Helooo kupe lat;))

Ja sie "łikendowałam" na dzialeczce cały tydzien,przyjechał mój brat z Berlina z dziewczyna i codziennie mielismy jakis gosci,było wesoło.
Opaliłam sie na maksa ,ale o dziwo na brązowo a nie jak zawsze na machoniowo hehe.
Najgorze było to ze w poprzednia sobote całkowicie straciłam głos,pierwszy raz mi sie to zdarzyło..trzymało praktycznie cały tydZien a do dzisiaj mam jeszcze małą chrypke.Mówili ze to od zimnego piwa ale ja zawsze pije lodowate,moze teraz jakis szok termiczny to był ;/masakra mówie wam.

W ogóle troche solenizantów nam sie posypało pamietam o Zuzi i Emi wiec sto lat Skarbeńki...jak kogos pominełam to przepraszam;*

Czytałam Was po łebkach bo za duzo do nadrabianaia więc wybaczcie;)

hej

Tak jak pisałam Mikiemu dziś juz przeszło.. :dry: a mnie meczy juz tydzień co za ustrojstwo :no: ehhh

Sali koooope lat ;-)
Jak dzieciaki?

U nas za oknem pochmurno i paaaaada deszcz.... :dry:

Witam

My tez po weekendzie wypoczęci i naprawdę było super

zuzia zadowolona na maksa :-)

Anetka spoznione zyczonka urodzinowe dla Zuzi - mojej ulubienicy;-)

Umi dla Kacperka równiez duzy buziak :-)

My byliśmy w Tropikalnej wyspie , pozwiedzaliśmy Berlin , później troche miejscowości w Polsce .

A teraz szara rzeczywistosc i sprzatanie bałaganu:rofl2:

Blaneczka jak tam po maturze z polskiego? Jak poszło?

Malwina
no to sobie fajną wycieczkę zrobiliście, aż zazdroszczę ;-) pochwal się jakimiś zdjęciami ;-)

Ale beznadziejna pogoda się u nas zrobiła :sorry: zimno i co chwilę deszcz pada :eek: mam nadzieję, że te ciepłe dni szybko wrócą.

Tak tak poza kilka małymi nerwówkami to wypad udany. Dzięki dziewczyny za komplementy.

Od dwóch nocek daje małemu mm na sen zagęszczony kaszą i trochę lepiej śpi, a potem w drugiej części nocki cycuś.

Melcia do przedszkola się po odwołaniu dostała, ależ się cieszę. A mnie teraz czeka poszukiwanie pracy.

OLA słodziutki ten Twój syneczek.

BLANECZKA super, że wypad udany, ja mam kilka sukienek z ciąży z zeszłego lata które są tak uniwersalne, że mogę je i teraz założyć.

ANETKA u nas też zimno jak cholera i pada cały czas, Melę zadowoloną i z tęsknioną do przedszkola wysłałam.

Ola ale masz ślicznego syncia;)

Vegas jak się wyspała tyle:p

Blaneczka właśnie jak matura:)

Malwina to super wyjazd był prosimy fotki:)

Anetka
u mnie też pogoda do dooop...

Dorotar
super że mały lepiej śpi:)

U nas pogoda do doopy Domka siedzi i się bawi. Ja zupę gotuję i czekam na Czarka jak przyjdzie to lecę do urzędu pracy zanieść CV:p i do Rosmanna na zakupy:p

Anetka własnie spóźnione zyczenia dla małej :))) hehehe
Ola super fotki syncia :)
Dorotar super ze sie dostaliście jednak ;-)

U mnie Miki spi, a ja koncze gotowac rosołek...
Ale pachnie.....
Za oknem pochmurno, mokro... :dry:

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Ja wracam do was po długim weekendzie. Mieliśmy mały remont, potem urodziny młodego i tak zleciało. Ale postaram się być na bieżąco bo już żadnego wolnego raczej nie bedzie:-p:-D

dorotar, a jednak! gratuluję:)
Liza, kasiek widzę że pogoda tak wspaniała jak u nas:/

Do góry