reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia no tak Emma ma juz roczek :szok: ale to zleciało.... :-)
Wszystkiego najlepszego dla małej panny :tak:
0021urodziny(gify.city24h).gif

reklama
oj tak liza zleciało :-) nbawet nie wiadomo kiedy :-)

liza zazdroszczę pogody .. u nas ostatnio całe 2 tyg było zimno.. ale już sie pogoda poprawia :-)
aleksandra 25 to ja miałam w marcu :-p hehe

liza no u mnie tyko mala wstanie i bedzie chciala kutke ciapke i papa:-D chcialam jej opaske zalozyc na uszy to cos Ty wogole czapki nie chce zdjac:-Dprzyzwyczaila sie do zimna a jak zawieje wiatr to mowi oo zimno:-D

Witam.
Ja dziewczynki próbowałam was poczytać ale na nadrabianie nie mam siły. We wtorek poszłam na oddział do szpitala i dzisiaj do domku wróciłam. Musze ograniczyć wysiłek fizyczny. więcej leżeć niż siedzieć i jeszcze stosować dietę wysokobiałkową. Miałam robione USG i macica opina mocno maleństwo przez co ma mało miejsca, ale mimo to nieźle się wierci. z nim/nią wszystko w porządku. a to że napięta mam macice to może być taki mój urok.

Kamcia Sto latek dla Emmy. Dużo zdrówka i żeby wyrosła na małego aniołka.

reklama
gosia to u mnie dzieciaki dzis biegają juz jak w lato ubrani :-D hehehe
EWI kurcze to masz sie w tej ciąży ;/// ja bym chyba zwariowała..... do ego dom, dzieci do organizacji... trzymaj sie....

Moja gromadka:D

Do góry