reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bry.

nery mnie bola, brzuch mnie boli,ogolnie sie kijowo czuje, a musze do lekarza jechac z Oskarem.dobrze ze autem, bo pekaesem bym chyba umarla dziś..

aLEKSANDRA MOJ MALOZON TEz taki jakis cofniety jezeli chodzi o zalatwianie czegos.albo mnie wysyla, albo po swojemy kilka tygodni probuje.. mozna wylewu dostac.

reklama
Hej z rana.

No to mój mąż to praktycznie znów sam wiekszosc załatwia, choc ja tez lubie ;-) podział jakis jest.

No i chlopaki juz na dworze od 8 :tak: pieknie jest, domek sie wietrzy i zaraz ide truskawki zdziabać... ;]
miłego dnia.

WITAJCIE godzina 9 a tak cieplutko-uwielbiam, wywiozłam Melę do przedszkola, zaraz małego dam babci na dwór a ja od wczoraj piorę i będę prasować bo w niedzielę wyjazd i muszę ciuchy czyste być by nie zostawić wszystkiego na jutro.

Kamcia dobrze że chociaż Go operacja ominie zdrówka dla męża:)

Dorotar super że wyjazd do zoo się udał Amelka pewnie zachwycona:)

Snoopy ohoho to poszalałaś:)

Ola
to przyciśnij męża:p Na szczęście mój obrotny i praktycznie wszystko załatwia i ciapą to raczej ja jestem:p

Liza no u Ciebie to dużo roboty w ciepłe miesiące ale fajnie Ci bo cały czas na dworze i dzieciaki mogą bez przeszkód latać no i jedno drugiego pilnuje:)

Renata żeby ból przeszedł:)

Malwina ale fajny wyjazd Wam się szykuje zadroszczę czekamy na zdjęcia:)

U mnie zupak sie gotuje DOmi z babcią poszła coś opłacić ale cieplutko fajnie;)

helol dziewczyny.
ja jak zwykle z doskoku tylko. melduje ze mala szybko rosnie i ma sie dobrze :) jest maruda, ale ma to po mnie :p wazy prawie 9 kg, juz ladnie siedzi. gorzej z przewrotkami, ale pewnie i na to przyjdzie czas.

jak sie czujecie ciezarne mamuski?? ;-)

kasiek jaką zupę gotujesz???;-)
ola bo faceci to ogolnie ciapki są:-D za mojego ja załatwiam ale on twierdzi ze to on wszystko zalatwia:-D

Ale ciepło juz pranie zrobiłam mężuś spi po nocy,zaraz posprzatam z grubsza i z Małą na dwór:) Lubie to ciepło ale tu to trza latac za nią wszedzie jak jestem u siostry czy tesciowej to siadam sobie na ławeczce a Mała hasa.

No ja juz opieliłam;)
i sie opaliłam, zaraz jeszcze wyjde na kocyk chyba poki Miki spi i rodziców nie ma:D

Herbata no niech łobuzuje, ktos musi hehehehe ;PPP :)
kasiek a no pracy jest troche własnie wiosną/latem, ale ja lubie bo w sumie łącze przyjemne z pozytecznym czyli tak jak dzis pieliłam i sie opaliłam :)))

Że tak napiszę: "mamy piekne lato tej wiosny" ;-)

MALWINA a gdzie wyjeżdzasz???/

KASIEK oj tak Melcia zadowolona.

Piszę i piszę z małym na ręku, patrzę a on mi modem wyciągnął z lapka.
Laski co na obiad robicie ????
U mnie dziś na obiadek będą pierożki z mięskiem i kapustą mniam, już się doczekać nie mogę ale to będzie raczej taka kolacja bo moja mamcia je zrobi jak wrócimy, bo za godzinkę jedziemy po Melcię, potem na kawkę do cioci i n 15 mam wizytę z Melą do neurologa.

reklama
liza to się wybiegałas :-) hehe
snoopy wdech i wydech :-p
malwina zazdroszczę wyjazdu :-) mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić :-)
herbata witaj :-) ładnie mała waży ..
dorotar ja będe robiła dzisij gulasz z kaszą :-p

my dzisiaj Emce na roczek kupiliśmy małego torcika i bedzie wybieranie przedmiotu ze stolika :-)
a imprezka bnędzie w następną śroidę dopiero ... już się doczekac nie mogę :-)
a wtedy to dopiero zrobię prawdziwego torta :-p

Ostatnia edycja:
Do góry