reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek eee tam glupoty tesciowa gada, nie bierz se tego na serio :-)
Moja Hania tez nie chce sie przebierac tak jak teraz z rzeczy co w skzole byla;P cóż dzis pochodzi jutro do prania wrzuce, ale latem to musowo sie przebiera bo gdzie tam:-D
snoopy co bedziesz kupowac?:-)
umi a no właśniechore to ;] ale co poradzić :eek:

Miki spi od 11:45, ja zrobiłam wsio, potem tylko odkurze :tak: na dworze fajnie ale wiejno ;] :tak:

reklama
aaa widzę że dużo gadałyscie o wadze :-p ja wam powiem ze mi przeszkadzają jedynie boczki mam trochę odstajace.. ale ogólnie jest ok ... i wogóle nie mam tyłka!!! za to na górze mam szersze ramiona i wielkie piersi.. co mnie wkurza

kasiaf gratulacje dla syna a pochwały ... a za kary nu nu :-p
a nie poimyslałas że on się może wstydzić przed Tobą?? i dlatego nie chce mówić co się nauczył ??
czasem mam tak z Vi że własnie wiem ze coś umie , ale jak jej powiem żeby powiedziała to biega wytdurnia się i nie chce powiedzieć a jak odpuszczam to przychodzi i mówi :-)
femme mam nadzieję że szybko znajdziesz jakieś mieszkanko :-)
umi ja też mam bardzo charakterne dziecko.. a raczej 2 dzieci :-p i mimo ze słuchają (choć nie zawsze) to są dosłownie wszedzie i trzeba się z animi nabiegać :-p
gratuluję dostania się do przedszkola
dorotar szkoda że praca nie wypaliła :-(
zuzia współczuję z tą pracą :/ nie ma to jak Polska ,.. choć ja i za granicą miałam tak że jak byłam w ciązy szefowa chciała mnie zwolnić bo powiedziała ze prsuję renomę sklepu :eek: no ale wymusiałam na niej płatne zwolnienie jako ż enie mogę stac 9 godzin z jedna 30 min przerwą , i mi płacili a ja nie musiałam pracowac , do tego jeszcze kilka wałków na mnie zrobiła... ale to już mniejsza z tym bo szkoda nerwów :/ teraz jestem na socjalu i lepiej mi z tym :-p a ona proponowała mi powrót do pracy kilkakrotnie ale sie nie zgodziłam :-)
meklaudia witaj :-) widze że palnujesz dziecko mniej więcej za 2 lata ..ja tak samo :-) i mam nadzieję że bedzie to synek :-p
hehe doczytuję Ty masz 2 synów i chcesz córę ja mam 2 córy i chce synka :-p
anetka ja od zawsze ulwiebiałam wieś!!! zawsze chciałam mieszkac tam gdzie moja babcia..
ale właśnie teraz jak tu w IE mieszkałam kilka razy na "zadupiu" to wolę jednak miasto.. z tym że tu jest inne miasto bo ja mam prwie jak na wsi :-p domek jednorodzinny , ogród , daleko od ulicy głównej a mimo to blisko do sklepów .. miasteczko bardzo malutkie ... same domki... nie lubię żyć na odludziu ale nie chciałabym się cisnąć w blokach w mieście śmierdzącym od spalin :-p
cluue witaj i gratulacje :-)
kasiek teściowa to chyba jest chora!! ja tez Vi tak pozwalam wybierać z np 2 sukienek i sama jej mówię że jest sliczniutka i wogóle :-p
i do przedszkola teźż jej każę sama wybierać z kilku ubrań żeby czuła się dobrze tam ... i sama mówi w czym czuje się dobrze a w czym nie .. a nie np jak to niektóre matki potrafią jakiś drapiący sweter zakładac dziecko płacze że go drapie a te zero reakcji bo ciepły swetr to ma mieć ;-) jak drapiue to inny się zakłada a nie ... :-p

wiem ze długiego posta dałam.. ale musze napisac od siebie bylismy we wtorek w szpitalu w zwiazku z męża biodrem i kostką
i na biodro ma mieć fizjoterapie .. dostał serię leków i co najlepsz nie będzie operacji !!! uffffff
a z kostka cały czas bardzo źle .. miał zdjęcie robione i ma coś jeszcze poprzestawiane... :/ i będie tez musiał miec rehabilitacje po zdjeciu gipsu.. za tydzięń znów do szpitala na zdjęcie jedziemy .... mam nadzieję że będzie lepiej :-)

a jutro Emma ma urodzinki swoje 1 :-)

Witam.
Wczoraj wyszliśmy z domku po 11 na autobus, mały w wózku zasnął potem przesiadka na pociąg,czekaliśmy na ten pociąg 40minut, pociągiem godzine,przesiadki do dwóch tranwaji i do zoo i malutki dopiero w zoo się obudził także pięknie spał około 3 godz.
Po zoo chodziliśmy ze 3 godzinki, nogi w dupę nam wchodziły, córka była grzeczna, mały pojadł i dalej spał, także wypadł do zoo bardzo udany, pod wieczorek do cioci na nockę.
Najbardziej hardcorowym zadaniem było wciągnięcie na 4 piętro dwoje zmęczonych dzieciaczków i wózek no i my też ledwo już szłyśmy (z mama moją byliśmy).
Dziś rano wycieczka do szpitala na Banacha do lekarza tam też zeszło nam się 3 godziny. Dzieci zbadane, oboje, zaświadczenie kolejne dostaliśmy na mleczko dla małego. Amelce mamy zrobić testy skórne jesteśmy zapisane na 6 i 13 września. A z Kacperkiem mam jeszcze przyjechać 31 maja więc same wycieczki.
Już w domku jesteśmy i ledwo żyjemy, dzieci spały a mamcia moja zupkę robi.
A poza tym to kręgosłup zaczyna powoli mi odmawiać posłuszeństwa. Najbardziej boli mnie w nocy masakra jakaś.

UMI uuu to tez lipa z przedszkolem jak u mnie. My tez się odwoływaliśmy i czekamy na decyzję.

KASIEK pogoda wczoraj była taka sobie, chłodno ale najważniejsze, że deszcz nie spadł.

MEKLAUDIA witaj.

CLUUE witaj na pewno dasz radę.

UMI super, że w drugim przedszkolu się udało, trochę zazdroszczę.

LIZA u mnie na termometrze w cieniu 25stopni.

KAMMA zostawiasz Julę samą na pdwórku???

KASIEK dlaczego twierdzisz, że jesteś złą matką???
Już doczytałam nie przejmuj się teściową.

ANETKA ja też cc nie polecam a drugie cc to już wogóle hardcor.

Liza miałam małej balerinki tylko i sandałki kupić no i kupiłam:-D

300zł poszło w niecałą godzinę... W 5-10-15 kupiłam jej balerinki, do tego 2 bluzki, 2 pary leginsow i jedne porty, potem do nike poszłam i kupiłam małej sandałki adidasa białe z fioletowymi znaczkami:-p jak by się M dowiedział ile wydałam to by mnie ubił, ale mam już wszystko na ciepły okres dla Ali i spokuj aż do jesieni:-D A Grackowi kupiłam w nike jeszcze 3pary skarpetek stopek bo M dzwonił że adidasy im doszły, też mu kupiłam bo jak bym miała czekać aż M to zrobi to młody w zimowych by do lata chodził........

dorotar najważniejsze że zalatwiliście co trzeba i że wycieczka udana;-)

snoopy to zaszalałas ważne że zakupy udane:)
dorotar dobrze , że wszytsko sie udalo
Witam nowe mamusie
Vi dobrze że bez operacji

Tak w skrócie , jestem padnięta strasznie z malym dzisja 4h latałam po dworze ale za to teraz spiocha a ja odpoczywam .
Co do mieszkania piękne , ale M. dupa i nie gadał z rodzicami i koło nosa nam ono przeleci ... :/

hello wieczorkiem :)
Chlopaki zasypiają ;) Hania maluje jeszcze :-)
Nogi mi w du** wlazły :-D musze sie przyzwyczaic do tego latania wiosna/latem :tak: trzeba schudnąc a wiem ze takim bieganiem jest łatwiej, trzeba sie rozruszac :tak: no i pierwsze promyki słonca widac juz na mojej i Daniela buzi :-) Hania i Miki to bardziej cere po tatusiu odziedziczyli ;P:)

snoopy to zaszalałas :-)
dorotar super ze wycieczka do zoo sie udała :-) i ze lekarze zaliczeni :-)
Ola moze nie przeleci koło nosa...? :):*

Ostatnia edycja:
Ola liza ma rację może nie przeleci, a ile chą?? bo ja skleroze mam... wez pod uwagę też to ze z agencji biorą 3% od ceny nieruchomosci i u notariusza wyjdzie z 6,7tys... Wy będziecie kredytować czy za gotówkę bo piszesz że tesciowie dadza?
Liza to ładnie się wychasałaś:-p Jejku jak ja Ci zazdroszczę... też chcę już gromadkę a nie twardniejący brzuchal...:-(

ja chyba zaraz polegnę... Luśka wpakowała mi się do łózka i mówi że ze mną bedzie spała... i chyba bedzie bo nie mam sily sie z łóżka rószyć zeby isc ja polozyc spac:-p

snoopy za mieszkanie chcą 155 i 3% agencja . tescie gotówke maja dac podobno aleee powiem tak , mój M. mial gadać z nimi ale to taka dupa ze szok a mi nie pozwolil :no::angry: wiec albo dadza albo nie w czrnej d.. jestesmy ja sie martwie a on nie zabardzo ... mieszkanie boskie bez remontu wprowadzam sie i mieszkam !

reklama
Ola powiedz mu że jak on nie pogada w ciągu 2 dni to ty pojdziesz sama i załatwisz sprawę po swojemu, ja pierdziu faceci to ciapy.... Moj też nic załatwić nie umie i jeszcze marudzi zawsze że czegoś od niego chcą aż się dziwę że on sam obrączki kupił.... i że zaręczynowy wybrał idealny... o reszcie nie wspomnę...

Do góry