reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi rozpieszczasz mnie:-D i to moj ulubiony smaczek, mmmmmm;-)
Wampi ja się boję że albo do szpitala nie zdarzymy albo że mała jak Alę będę dobę rodziła... no i już nie pamiętam jak to jest:-D ale najbardziej cieszę się że jak urodzę to zgaga zniknie:-D

Ostatnia edycja:
snoopy tak właśnie myślałam, że ten lubisz nie wiem czemu wszyscy go lubią:-D:-p, a przynajmniej ci których znam. Ja osobiscie wole truskawkowy i wisniowy
wampi wiem co czujesz, ja ostanio po 4 dniach nieobecnosci napisałam i normalnie nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć:-p

wampi serio:szok::-D, jeszcze nikogo nie spotkałam kto by je lubił:-D. To jak coś to sie umawiamy na szampana:-D, tylko kiedy:-p

Cluue witaj dasz radę:) Gratulacje i chłopak ma świętą rację ja byłam starsza i panikowałam a teraz myślę że głupia byłam:p

Umi
GRATULACJE!!!! Ja też truskawkowy i wiśniowy:p

Snoopy
a Ty tryskasz energią:p Uważaj bo urodzisz:p

Renata Umi a ja mam dwie flaszki miodu pitnego pyszniutki ale w nogi włazi:p

Domka padła w samochodzie bo się do Lu przejechałyśmy ale wstała i serek wtryniła:)

Wampi 20km:-p moj maz na urodziny mi wisniowe kupil i dzieciaki wypily, ja lyka zdarzylam zlapać;-)

co do smaków ja na sylwka i na slubie pilam picze:-D i tez mi wypasienie smakowala:-p:-p teraz Ali urodzinki i też bedziemy sie "picololizowac":-D

kurde ja z Alą pojechalam bo wody mi odeszly (i to jeszcze po polozną dzwonilam z mamą bo nie wiedzialam co i jak, ona wpadla ze sprzetem posluchala tetna i wygonila nas do szpitala:-D) tu nie wiadomo jak bedzie, skurczy napewno nie poczuje bo na fenku jade (z Alą to samo mialam):-D

kasiek ty mnie nie denerwuj:-D ja jeszcze muszę dać radę jechać w 2paku po oscierznice, drzwi i plytki do lazienki i kuchni:-D no i tylko ja moge kase w banku pobrac:-D bo M nie ma czasu i na remontach sie nie zna;P

Ostatnia edycja:
anetka w bloku...a no to kochana łączę się w bólu:-Da ogródek ojoj:) a moj to mi powiedział ze i krowe mi kupi nie bedzie mi sie nudziło...:dry::-D
klaudia,cluue witajcie:)
liza
a no chyba,że tak to jesteś usprawiedliwiona;-)
kasie kopytka...mmm... moja to tylko ziupy by jadła i to też nie byle jakie...ogórkowa,pomidorowa i barszcz biały a no i rosół. A jak ją najdzie to woła miesio(mięso) kurczak albo wedlina to tez mieso:-D
umi gratuluję!!! No dokładnie boją sie przyjmowac mlode bo moga zajsc,kobiety z rodzina bo moze miec kolejne dziecko albo brac wolne...to kogo chcą do pracy???U nas na TOPIE jest agencja pracy umowa zlecenie itd jakos mnie to nie kreci:dry:
ide przełożyc malenstwo moje do lozeczka cos zasnac dzis mi nie mogła...mężuś w pracy i noc sie bedzie dluzyła...:sorry2:

Hmm. Wczoraj wieczorem naszła mnie panika związana z porodem . strasznie się boję .
Nie wiem jak mam się zachować, boję się bólu , nienawidzę igieł , boję się że będą mnie nacinać , albo wgl. cesarkę zrobią.

reklama
HEj z Rana mamuśki :)
Witam nową mame :)))Gratki fasolki ;)
Blaneczka nie bój sie jakporód sie zacnzie nie bedziesz o tym myślała ;)))))

Ja dzis zaliczylam juz szkole z Hanią, otrzymałam takie potwierdzenie z tym co Hania potrafi, musze przeczytac, ale ogolnie jest oki. No a decyzja taka nasza ze zostaje w zerówce, niech ma jeszcze troszke z tego dziecinstwa ;))) od wrzesnia z Danielem oboje bedą śmigać :tak:
No a my zaraz na podwórko, musze dół ogarnąc obiad naszykowac bo jak w południe Miki pójdzie spac sieję warzywka :tak: :-) na dworze juz 15 stopni! :-D superrrrrrrrrrrrr :-)

Do góry