reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi rozpieszczasz mnie:-D i to moj ulubiony smaczek, mmmmmm;-)
Wampi ja się boję że albo do szpitala nie zdarzymy albo że mała jak Alę będę dobę rodziła... no i już nie pamiętam jak to jest:-D ale najbardziej cieszę się że jak urodzę to zgaga zniknie:-D

Ostatnia edycja:
snoopy tak właśnie myślałam, że ten lubisz nie wiem czemu wszyscy go lubią:-D:-p, a przynajmniej ci których znam. Ja osobiscie wole truskawkowy i wisniowy
wampi wiem co czujesz, ja ostanio po 4 dniach nieobecnosci napisałam i normalnie nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć:-p

wampi serio:szok::-D, jeszcze nikogo nie spotkałam kto by je lubił:-D. To jak coś to sie umawiamy na szampana:-D, tylko kiedy:-p

Cluue witaj dasz radę:) Gratulacje i chłopak ma świętą rację ja byłam starsza i panikowałam a teraz myślę że głupia byłam:p

Umi
GRATULACJE!!!! Ja też truskawkowy i wiśniowy:p

Snoopy
a Ty tryskasz energią:p Uważaj bo urodzisz:p

Renata Umi a ja mam dwie flaszki miodu pitnego pyszniutki ale w nogi włazi:p

Domka padła w samochodzie bo się do Lu przejechałyśmy ale wstała i serek wtryniła:)

Wampi 20km:-p moj maz na urodziny mi wisniowe kupil i dzieciaki wypily, ja lyka zdarzylam zlapać;-)

co do smaków ja na sylwka i na slubie pilam picze:-D i tez mi wypasienie smakowala:-p:-p teraz Ali urodzinki i też bedziemy sie "picololizowac":-D

kurde ja z Alą pojechalam bo wody mi odeszly (i to jeszcze po polozną dzwonilam z mamą bo nie wiedzialam co i jak, ona wpadla ze sprzetem posluchala tetna i wygonila nas do szpitala:-D) tu nie wiadomo jak bedzie, skurczy napewno nie poczuje bo na fenku jade (z Alą to samo mialam):-D

kasiek ty mnie nie denerwuj:-D ja jeszcze muszę dać radę jechać w 2paku po oscierznice, drzwi i plytki do lazienki i kuchni:-D no i tylko ja moge kase w banku pobrac:-D bo M nie ma czasu i na remontach sie nie zna;P

Ostatnia edycja:
anetka w bloku...a no to kochana łączę się w bólu:-Da ogródek ojoj:) a moj to mi powiedział ze i krowe mi kupi nie bedzie mi sie nudziło...:dry::-D
klaudia,cluue witajcie:)
liza
a no chyba,że tak to jesteś usprawiedliwiona;-)
kasie kopytka...mmm... moja to tylko ziupy by jadła i to też nie byle jakie...ogórkowa,pomidorowa i barszcz biały a no i rosół. A jak ją najdzie to woła miesio(mięso) kurczak albo wedlina to tez mieso:-D
umi gratuluję!!! No dokładnie boją sie przyjmowac mlode bo moga zajsc,kobiety z rodzina bo moze miec kolejne dziecko albo brac wolne...to kogo chcą do pracy???U nas na TOPIE jest agencja pracy umowa zlecenie itd jakos mnie to nie kreci:dry:
ide przełożyc malenstwo moje do lozeczka cos zasnac dzis mi nie mogła...mężuś w pracy i noc sie bedzie dluzyła...:sorry2:

Hmm. Wczoraj wieczorem naszła mnie panika związana z porodem . strasznie się boję .
Nie wiem jak mam się zachować, boję się bólu , nienawidzę igieł , boję się że będą mnie nacinać , albo wgl. cesarkę zrobią.

reklama
HEj z Rana mamuśki :)
Witam nową mame :)))Gratki fasolki ;)
Blaneczka nie bój sie jakporód sie zacnzie nie bedziesz o tym myślała ;)))))

Ja dzis zaliczylam juz szkole z Hanią, otrzymałam takie potwierdzenie z tym co Hania potrafi, musze przeczytac, ale ogolnie jest oki. No a decyzja taka nasza ze zostaje w zerówce, niech ma jeszcze troszke z tego dziecinstwa ;))) od wrzesnia z Danielem oboje bedą śmigać :tak:
No a my zaraz na podwórko, musze dół ogarnąc obiad naszykowac bo jak w południe Miki pójdzie spac sieję warzywka :tak: :-) na dworze juz 15 stopni! :-D superrrrrrrrrrrrr :-)

Do góry