reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :)

Mój test ciążowy pokazał dzisiaj 2 kreseczki.
Jestem trochę tym wszystkim przerażona.:szok: Okres powinnam dostać za 2 dni i jestem zdziwiona że w ogole tak szybko wyszedł pozytywny.:shocked2: Jeśli lekarz rzeczywiście potwierdzi ciążę to urodzę w grudniu/styczniu a w maju będę pisać maturę. Mam nadzieję że pogodzę macierzyństwo i 3 miesiące szkoły. Podziwiam wam wszystkie i mam nadzieję że poradzę sobie tak jak wy :):-)

reklama
Narazie też jest w szoku ... Ale wciąż powtarza że damy sobie radę, że mam dbać o siebie i się niczym nie martwić i że jak dziecko już będzie z nami to będę się z tego śmiać że tak się denerwowałam.:-D Jestem dobrej myśli ... chociaż takie lekkie przerażenie chyba jest normalnie, nie ?

:szok:

Laski zapraszam do mnie oblewamy!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 459311Młody się dostał do tego drugiego przedszkola:-D, tzn wiem z nieoficjalnego źródła, bo lista zawiśnie jutro. Jednak wiem, że młody się tam znalazł:-p:-D.

gosia91
ja np zostałam prawie przyjęta na stanowisko doradcy klienta w banku, tylko przyznałam się, że mam dziecko:-D i mi podziękowali. Ale co miałam powiedzieć na pytanie "czy jest pani zawsze dyspozycyjna":sorry2:. Przecież nie powiem tak przyjdę w nocy o północy i zawsze zostanę po godzinach, bo nie zawsze bedzie to możliwe...
MeKlaudia, Cluue witaj

MeKlaudia jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :szok: Myślę, że powiem im dopiero jak już wszystko zostanie potwierdzone przez ginekologa. Muszę dać najpierw sobie czas żeby się z tym oswoić

Cluue hello. i gratuluje :) dasz rade i z maturą i z oswojeniem sie i nawet z rodzicami

Snoopy jak ty blisko mnie mieszkasz :)

jezu jak ja kijowo sie czuje.Glowa tak mi napindala.

Umi gratulacje przedszkola :) mam 3 butelki wodki w domu :) jakby zabrakło do opijania :D

reklama
Czytałam i widzę że od rana na narzekanie się wam zebrało:-D
famme zdrówka przede wszystkim i szybkiego znalezienia mieszkanka;-) jak masz jazdy z zatokami to może to alegricznie? Kasia może u Ciebie też na tle alergicznym?
anetka ja na wiochę idę a cykam się jak to miał być koniec świata, ale ważne że ogorodek własny i że dzieciaki będą sobie robiły co będą chciały bo będą miały własne podwórko, dla Gracjana to nowość:-D
Mam rocznikowo 22 lata, jak widać na suwaczkach mam 2 wspaniałych synków którzy czasem daja w kość..
Kurcze podziwiam Cię my mamy planowaną wpadke:-D i boję się jak ch...a porodu i w ogole, za dużą przerwę chyba miałam, ale nie było z kim:-p:-D i witaj;-)

Umi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! a picolo się dla mnie znajdzie???:-D
Renata dopiero będę mieszkała:-p od zeszłego tyg notarialnie jesteśmy właścicielami domku za piątnicą, bo tak to ja jeszcze w mazowieckim siedzę:-D

Do góry