reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :)

Mój test ciążowy pokazał dzisiaj 2 kreseczki.
Jestem trochę tym wszystkim przerażona.:szok: Okres powinnam dostać za 2 dni i jestem zdziwiona że w ogole tak szybko wyszedł pozytywny.:shocked2: Jeśli lekarz rzeczywiście potwierdzi ciążę to urodzę w grudniu/styczniu a w maju będę pisać maturę. Mam nadzieję że pogodzę macierzyństwo i 3 miesiące szkoły. Podziwiam wam wszystkie i mam nadzieję że poradzę sobie tak jak wy :):-)

reklama
Narazie też jest w szoku ... Ale wciąż powtarza że damy sobie radę, że mam dbać o siebie i się niczym nie martwić i że jak dziecko już będzie z nami to będę się z tego śmiać że tak się denerwowałam.:-D Jestem dobrej myśli ... chociaż takie lekkie przerażenie chyba jest normalnie, nie ?

:szok:

Laski zapraszam do mnie oblewamy!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 459311Młody się dostał do tego drugiego przedszkola:-D, tzn wiem z nieoficjalnego źródła, bo lista zawiśnie jutro. Jednak wiem, że młody się tam znalazł:-p:-D.

gosia91
ja np zostałam prawie przyjęta na stanowisko doradcy klienta w banku, tylko przyznałam się, że mam dziecko:-D i mi podziękowali. Ale co miałam powiedzieć na pytanie "czy jest pani zawsze dyspozycyjna":sorry2:. Przecież nie powiem tak przyjdę w nocy o północy i zawsze zostanę po godzinach, bo nie zawsze bedzie to możliwe...
MeKlaudia, Cluue witaj

MeKlaudia jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :szok: Myślę, że powiem im dopiero jak już wszystko zostanie potwierdzone przez ginekologa. Muszę dać najpierw sobie czas żeby się z tym oswoić

Cluue hello. i gratuluje :) dasz rade i z maturą i z oswojeniem sie i nawet z rodzicami

Snoopy jak ty blisko mnie mieszkasz :)

jezu jak ja kijowo sie czuje.Glowa tak mi napindala.

Umi gratulacje przedszkola :) mam 3 butelki wodki w domu :) jakby zabrakło do opijania :D

reklama
Czytałam i widzę że od rana na narzekanie się wam zebrało:-D
famme zdrówka przede wszystkim i szybkiego znalezienia mieszkanka;-) jak masz jazdy z zatokami to może to alegricznie? Kasia może u Ciebie też na tle alergicznym?
anetka ja na wiochę idę a cykam się jak to miał być koniec świata, ale ważne że ogorodek własny i że dzieciaki będą sobie robiły co będą chciały bo będą miały własne podwórko, dla Gracjana to nowość:-D
Mam rocznikowo 22 lata, jak widać na suwaczkach mam 2 wspaniałych synków którzy czasem daja w kość..
Kurcze podziwiam Cię my mamy planowaną wpadke:-D i boję się jak ch...a porodu i w ogole, za dużą przerwę chyba miałam, ale nie było z kim:-p:-D i witaj;-)

Umi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! a picolo się dla mnie znajdzie???:-D
Renata dopiero będę mieszkała:-p od zeszłego tyg notarialnie jesteśmy właścicielami domku za piątnicą, bo tak to ja jeszcze w mazowieckim siedzę:-D

Do góry