reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mam rocznikowo 22 lata, jak widać na suwaczkach mam 2 wspaniałych synków którzy czasem daja w kość.. Mieszkamy z meżem razem z jego dziadkiem i tesciami na tym samym podworku.. Od września znów wracam do liceum by w końcu je skonczyc:) Jeżeli jeszcze chcecie coś wiedzieć to pytajcie:D

reklama
MeKlaudia to widzę, że w moim wieku jesteś :tak: planujecie trzecie dziecko? Podziwiam! ja czasami z jednym wysiadam :-p
No i super, że podjęłaś decyzję o powrocie do liceum, lepiej zrobić, bo za kilka lat może się już nie chcieć. Zrezygnowałaś ze szkoły, bo zaszłaś w ciążę?

gosia neta nie miałam ;]
anetka super;) nie ma to jak cos odosobnionego ;) każdego jakos na wies ciągnie... ;-)
MeKlaudia witaj :) widze ze trzecie bobo tez w planach :-)
Fajnie ze chcesz skonczyc szkole, a jak tam stosunki z tesciami? :)

Bry popoludniem pieknym. Maaaatulu tylko ten wiatr.... leb mi prawie urwało..

MeKlaudia witaj :)

lenia dziś mialam do poludnia. lezalam i cieszylam sie ciszą.Zupe z wczoraj mam, chlopcy jedli w placówkach obiad, Ł sobie odgrzeje, a ja wynalazlam kurczaka z sooty :) i kazdy najedzony :D

teraz malec moj spi, umeczył sie na podworku. pokrzywy wyrywalam z porzeczek, a Oskar kamienie male zbierał z podworka. przyszedl, zaczął jesc kanapki... i z kawalkiem w buzi zasnął :D Filipowy bawi sie w jakies dziwne zabawy. biega po chacie i udaje jakiegoś wojownika :)

MeKlaudia to widzę, że w moim wieku jesteś :tak: planujecie trzecie dziecko? Podziwiam! ja czasami z jednym wysiadam :-p
No i super, że podjęłaś decyzję o powrocie do liceum, lepiej zrobić, bo za kilka lat może się już nie chcieć. Zrezygnowałaś ze szkoły, bo zaszłaś w ciążę?

Narazie planujemy no a jak bedzie to wyjdzie w praniu:) Tak zrezygnowałąm ze szkoły jak byłam w ciazy potem jak Marcel był mały poszłam do szkoły skończyłam dwa semestry a potem znów zaszłam w ciąze i do tej pory siedziałąm z chłopcami w domu..
MeKlaudia witaj :) widze ze trzecie bobo tez w planach :-)
Fajnie ze chcesz skonczyc szkole, a jak tam stosunki z tesciami? :)

Z teściami różnie, na ogół się nie wtracają bo obydwoje pracuja wiec mimo, że mieszkamy na tym samym podwórku to rzadko się widujemy.. Gorzej z dziadkiem R jak tylko usłyszy, że krzykne na chłopaków bo rozwalaja a nie chca sprzatnac to od razu leci do nas na góre i w rezultacie musze sama po nich sprzatnac:/

Anetka a to macie jakąś chałupkę??

MeKlaudia
Witaj:) Hehehe bo pradziadki to już w ogóle rozpieszczają jakbym moją babcię słyszała:) Super że planujesz wrócić do szkoły:) I podziwiam tak młodo i już dwójeczka ale fajnie bo już odchowasz sobie:) Ja mam nadzieje na staranka za rok... A powiedz młodszy planowany czy to niespodzianka??
Ale Ci się fajnie trafiło obaj z 28 i to jeszcze miesiąc po miesiącu:p

Renata
heheh to szybki obiad dziś u Ciebie:)

My już po obiadku ale mi się zeszło uhuhu nawet nie wiedziałam która godzina ale zrobiłam ulubione danie Dominiki czyli kopytka jejku ile ona opitoliła!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Liza kiedyś, jak byłam młodsza to nie chciałam mieszkać na wsi, ale im człowiek starszym tym mądrzejszy i teraz jak najbardziej mnie tam ciągnie.. swoje podwórko, ogródek, plac zabaw dla dziecka. Nie mogę się doczekać!:-)

MeKlaudia szkoda, że od razu nie skończyłaś tej szkoły. Ja też zrezygnowałam z liceum jak zaszłam w ciążę- w 3 klasie i teraz uważam, że to strasznie głupie było. Dopiero jak Zuzia się urodziła to poszłam zaocznie i skończyłam.
Ja zawsze chciałam, żeby między moimi dziećmi były tak ze 2 lata różnicy, no ale już a późno :sorry2: pewnie Zuzia będzie już duża jak zdecydujemy się na drugie, o ile w ogóle się zdecydujemy.

kasiek no można powiedzieć, że mamy ;-)

Do góry