Mam rocznikowo 22 lata, jak widać na suwaczkach mam 2 wspaniałych synków którzy czasem daja w kość.. Mieszkamy z meżem razem z jego dziadkiem i tesciami na tym samym podworku.. Od września znów wracam do liceum by w końcu je skonczyc Jeżeli jeszcze chcecie coś wiedzieć to pytajcie
reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
MeKlaudia to widzę, że w moim wieku jesteś planujecie trzecie dziecko? Podziwiam! ja czasami z jednym wysiadam
No i super, że podjęłaś decyzję o powrocie do liceum, lepiej zrobić, bo za kilka lat może się już nie chcieć. Zrezygnowałaś ze szkoły, bo zaszłaś w ciążę?
No i super, że podjęłaś decyzję o powrocie do liceum, lepiej zrobić, bo za kilka lat może się już nie chcieć. Zrezygnowałaś ze szkoły, bo zaszłaś w ciążę?
Liza
gosia neta nie miałam ;]
anetka super nie ma to jak cos odosobnionego każdego jakos na wies ciągnie... ;-)
MeKlaudia witaj widze ze trzecie bobo tez w planach :-)
Fajnie ze chcesz skonczyc szkole, a jak tam stosunki z tesciami?
anetka super nie ma to jak cos odosobnionego każdego jakos na wies ciągnie... ;-)
Bry popoludniem pieknym. Maaaatulu tylko ten wiatr.... leb mi prawie urwało..
MeKlaudia witaj
lenia dziś mialam do poludnia. lezalam i cieszylam sie ciszą.Zupe z wczoraj mam, chlopcy jedli w placówkach obiad, Ł sobie odgrzeje, a ja wynalazlam kurczaka z sooty i kazdy najedzony
teraz malec moj spi, umeczył sie na podworku. pokrzywy wyrywalam z porzeczek, a Oskar kamienie male zbierał z podworka. przyszedl, zaczął jesc kanapki... i z kawalkiem w buzi zasnął Filipowy bawi sie w jakies dziwne zabawy. biega po chacie i udaje jakiegoś wojownika
MeKlaudia witaj
lenia dziś mialam do poludnia. lezalam i cieszylam sie ciszą.Zupe z wczoraj mam, chlopcy jedli w placówkach obiad, Ł sobie odgrzeje, a ja wynalazlam kurczaka z sooty i kazdy najedzony
teraz malec moj spi, umeczył sie na podworku. pokrzywy wyrywalam z porzeczek, a Oskar kamienie male zbierał z podworka. przyszedl, zaczął jesc kanapki... i z kawalkiem w buzi zasnął Filipowy bawi sie w jakies dziwne zabawy. biega po chacie i udaje jakiegoś wojownika
MeKlaudia to widzę, że w moim wieku jesteś planujecie trzecie dziecko? Podziwiam! ja czasami z jednym wysiadam
Narazie planujemy no a jak bedzie to wyjdzie w praniu Tak zrezygnowałąm ze szkoły jak byłam w ciazy potem jak Marcel był mały poszłam do szkoły skończyłam dwa semestry a potem znów zaszłam w ciąze i do tej pory siedziałąm z chłopcami w domu..
Z teściami różnie, na ogół się nie wtracają bo obydwoje pracuja wiec mimo, że mieszkamy na tym samym podwórku to rzadko się widujemy.. Gorzej z dziadkiem R jak tylko usłyszy, że krzykne na chłopaków bo rozwalaja a nie chca sprzatnac to od razu leci do nas na góre i w rezultacie musze sama po nich sprzatnac:/
pinky sky
Anetka a to macie jakąś chałupkę??
MeKlaudia Witaj Hehehe bo pradziadki to już w ogóle rozpieszczają jakbym moją babcię słyszała Super że planujesz wrócić do szkoły I podziwiam tak młodo i już dwójeczka ale fajnie bo już odchowasz sobie Ja mam nadzieje na staranka za rok... A powiedz młodszy planowany czy to niespodzianka??
Ale Ci się fajnie trafiło obaj z 28 i to jeszcze miesiąc po miesiącu
Renata heheh to szybki obiad dziś u Ciebie
My już po obiadku ale mi się zeszło uhuhu nawet nie wiedziałam która godzina ale zrobiłam ulubione danie Dominiki czyli kopytka jejku ile ona opitoliła!!!!!!
MeKlaudia Witaj Hehehe bo pradziadki to już w ogóle rozpieszczają jakbym moją babcię słyszała Super że planujesz wrócić do szkoły I podziwiam tak młodo i już dwójeczka ale fajnie bo już odchowasz sobie Ja mam nadzieje na staranka za rok... A powiedz młodszy planowany czy to niespodzianka??
Ale Ci się fajnie trafiło obaj z 28 i to jeszcze miesiąc po miesiącu
Renata heheh to szybki obiad dziś u Ciebie
My już po obiadku ale mi się zeszło uhuhu nawet nie wiedziałam która godzina ale zrobiłam ulubione danie Dominiki czyli kopytka jejku ile ona opitoliła!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
.Aneta.
Liza kiedyś, jak byłam młodsza to nie chciałam mieszkać na wsi, ale im człowiek starszym tym mądrzejszy i teraz jak najbardziej mnie tam ciągnie.. swoje podwórko, ogródek, plac zabaw dla dziecka. Nie mogę się doczekać!:-)
MeKlaudia szkoda, że od razu nie skończyłaś tej szkoły. Ja też zrezygnowałam z liceum jak zaszłam w ciążę- w 3 klasie i teraz uważam, że to strasznie głupie było. Dopiero jak Zuzia się urodziła to poszłam zaocznie i skończyłam.
Ja zawsze chciałam, żeby między moimi dziećmi były tak ze 2 lata różnicy, no ale już a późno pewnie Zuzia będzie już duża jak zdecydujemy się na drugie, o ile w ogóle się zdecydujemy.
kasiek no można powiedzieć, że mamy ;-)
MeKlaudia szkoda, że od razu nie skończyłaś tej szkoły. Ja też zrezygnowałam z liceum jak zaszłam w ciążę- w 3 klasie i teraz uważam, że to strasznie głupie było. Dopiero jak Zuzia się urodziła to poszłam zaocznie i skończyłam.
Ja zawsze chciałam, żeby między moimi dziećmi były tak ze 2 lata różnicy, no ale już a późno pewnie Zuzia będzie już duża jak zdecydujemy się na drugie, o ile w ogóle się zdecydujemy.
kasiek no można powiedzieć, że mamy ;-)