reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ogólnie w tym roku matury "skaczą " ; P
4.05 - polski podstawa
8.05 - matma podstawowa
10.05 - angielski podstawa :)

Ja jeszcze zdaję matmę rozszerzoną - 9.05 ii geografię poziom podstawowy - 17.05 aa i jeszcze angielski rozszerzony - 10.05 ;)
Byleby na geografii z tego stresu nie urodzić , haha ;D

Szykuje się na zakończenie roku szkolnego . Udało się ,kończę szkołę, wkraczam w "dorosłość" z brzuchem.
Sukienka wisi na wieszaku ( dzięki Ci mamo za sukienkę, dzięki Ci Boże za niewielki brzuch) , szpilki stoją ("dziecko kochane w zaawansowanej ciąży w takich szpilkach ?! " :) ) , biżuteria przyszykowana.
Włosy spięte w zwykły kok, jak to zazwyczaj u mnie bywa, delikatny makijaż i jestem prawie gotowa.
Dziś ważny dzień, bo nie poddałam się i skończyłam to liceum, mimo że początkowo miałam wielkie problemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Blaneczka no to udanego zakonczenia roku szkolnego :tak::-)

Przepraszam dziewczynki ze nie nadrabiam ale brak słów, Weekend w miare, wczoraj bylismy u tesciów, Z Hanią bylo oki. a Dzis spała do 8 nie budzilam do szkoly, ach mówie moze sie przemęczyla jeden dzien nic sie nie stanie, a tu wstaje i oko czerwone, troszke zaropiałe i opuchnięte :no: mam kropekli, poprzemywam solą fizjologiczną a potem herbatą i zobaczymy jak sie to rozwinie... ehhhhhhhhh

A i pochwalę Mikusia, wstał rano złapał sie za pampersa i sie go pytam czy chce siusiu, to on kiwnoł głową i zaczol schodzic,potem go posadzilam na nocnik ale zaczol marudzic, wlaczylam tv i poogladal myszke Miki i zrobil siusiu :-D hehehe ale radość ;-) może się przełamie do niego :tak: oby :-)

Hej wam ... u mnie brak czasu w dalszym ciągu :-(
Dzisiaj idę mieszkanie oglądać i jak coś zaklepać 3majcie kciuki do maja muszę się już przenieść :-p
A tak poza tym to praca praca i praca ... dzisiaj w końcu wolne mogłam isć do pracy ale odpuściłam muszę to mieszkanie ogarnąć zresztą nie chce mi się :-p jeszcze muszę sobie rajstopy do ślubu kupić jakieś :-D:-p

Widzę że się mierzyłyście :-p:-p ja mam 87-71(na wysokości pępka)-61(w talii)-90 przydało by się +3 do cyca i -10 do brzucha :-D:-p ale w to nie wierzę niestety zbyt leniwa jestem :-D:-p

Co do diet najlepsza jest dieta JEŚĆ CO 3H ! jesz co chcesz w miarę (wiadomo bez przesady ze świństwami ale koleżanka nawet pizzy sobie nie odmawiała co jakiś czas ) z racji tego że jesz dość często jesz małe porcje które Ci się w tłuszczyk nie zamieniają i to wszystko koleżanka 20kg albo i więcej tak zgubiła moja mama w niecałe 3 miesiące 14kg :szok: nie do poznania i wcale się nie męczy po miesiącu weszło jej to w nawyk i tyle ona jeszcze chleba w ogóle nie je tylko

BLANKA - fiu fiu opisałaś to pięknie jak z książki albo jakiegoś pamiętnika :-p powodzenia :-p :-)

VI - Mi się zdarza na H&M dziecięcym czasem coś kupić :-p:-D

KASIEK - fajnie że weekend udany :-) C nie był zazdrosny ?:-p

ROX - na Kaszuby zapraszam :-) Szwagier ma agroturystykę nad jeziorkiem taka wioska fajna ale nie wypizdownie nie wiadomo jakie ;-)
Na priv linka do stronki podsyłam ;-)

DOROTAR - tak to jest z tymi cholernymi mechanikami itp :no: współczuje nerwów ja bym ich tam chyba zjadła ...

WAMPI - jak zdrówko ?

I to by było na tyle :-p

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki od piątku do wczoraj błyśmy u mojej mamy weekend był tak szalony że wczoraj padłam o 21:30 :-D

A i nie pisałam wcześniej we czwartek zapisałam się na prawko, jutro mam pierwsze zajęcia z teorii :-)

Wybaczcie nie nadrobię bo mam troszkę roboty w domu i na podwórku.

Renata powodzenia w przedszkolu :tak: tak w połowie roku przyjeli Oskara?

Blaneczka i jakie oceny na koniec roku? ;-)

Femme powodzenia w szukaniu mieszkania :tak: Wy to się macie z tymi mieszkaniami. Co do diety to też uważam, że ta co 3 godziny jest ok, jadłam podobnie jak kiedyś się odchudzałam i 15 kg schudłam :tak: no ale to przed ciążą było :-p

Co do wymiarów to ja teraz swoich pisać nie będę :-D ale przed ciążą miałam 82-63-85 :-p

Ale dzisiaj się wkurzyłam, ta moja mała menda obudziła się o 6:10 :baffled: ledwo oczy otwierałam a ta już kakao chciała :sorry:
U nas ładnie słoneczko świeci, więc myślę, że za jakiś czas na plac zabaw się wybierzemy :tak:

Kaamaa super ze sie zapisałas ;-)
anetka nie przesadzaj gorszych odemnie wymiarów chyba nie masz? ;-)

Ja mam porazke... 106 w piersiach ;//// 93 talia.... biodra 106 ;] :no: wieloryb ;]
Nie no ale chciałabym schudnąc te 10kg - wiecej nie :tak: starczy mi 65-68kg. a mam 166cm.
Ide odkurzyc ;]

Vegas toż od czwartku nadrobiłam i starałam się każdej odpisać dlatego tak wyszło:p A siłownia miała być dzisiaj ale C nie ma w domu zresztą jeszcze mam zakwasy więc pewnie jutro:)

W biodrach pupie mam 94 w brzuszku 80 a w cyckach 89 pupa największa mam nadzieje że zejdzie:p

Renata ten kolega właśnie mówi że ten Dukan to straszny syf jest... I on jest na swojej diecie z wyłączeniem tylko węglowodanów i efekty są super:)

Blaneczka
dasz radę a kiedy ustne??

Liza
biedna Hanulka;( Zdrówka dla niej a Dla Mikiego wielkie GRATULACJE!!!

Femme Ty to modelka:p Nie był w sumie zazdrosny bo ja nic takiego nie robiłam a i tak mu rano wszystko streściłam i opowiadałam:) Po za tym ja przy tych laskach bardzo skromna byłam bo mi dooopy widać nie była nie mówiąc już o murzynkach czy azjatkach... Trzymam kciuki&&&&

Kamma super że się zapisałaś:)

Anetka
heheh no Zuzia już się wyspała:)

C od piątku zaczął kurs będzie miesiąc codziennie latał i jeszcze dziś do białej leci ja ogarniam po weekendzie zupa się gotuje:)

Witam i ja, tydzień zaczełam tak samo jak dwa ostatnie tzn. zawiezieniem męża do pracy o 5.30. Potem jeszcze krótka drzemka i wstawanie i szykowanie córki do przedszkola. Byłam w sekretariacie obiady zapłacić i pytam się czy już wiadomo coś w sprawie odwołań i brrr pani mi każe przynieść zaświadczenie, że od czerwca wracam do pracy (bo napisałam, że od czerwca jestem zmuszona wrócić do pracy, tzn. ja tej pracy będę dopiero szukać po weekendzie majowym, yhhhh,ale będę do znajomej dzwonić może mi takie zaświadczenie naskrobie).

RENATA jak tam rozstanie w przedszkolu???

BLANECZKA świetnie, że udało Ci się zakończyć szkołę,.

reklama
Hejka
LIZA to my podobnie... ja mam 102-90-101... ale ja mam 164... Też bym chciała z 10 kilo zrzucic, jak narazie mam 1kg mniej... Powoli idzie, ale teraz tak czytam o tym jedzeniu co 3h...Liza oby Hani zeszło z oczka, no i gratki dla Mikiego! Dzielny chłopak!!!

KASIEK fajnie że się wyluzowałas, wyszalałas, a mój młody to chce z mamusią mieszkac do końca życia... Tylko jak to mów: jak już będzie duży to mi buziaków tak dawac nie będzie

FEMME a pamiętam jak jakiś czas temu pisałas że takie fajne mieszkanie i warunki wam się trafiły, szkoda że musicie się przenosic... Z Niną rozmawiałas o tym? Bo mój młody to jest przerażony przeprowadzką w przyszłości...

BLANECZKA gratulacje zakończenia szkoły!!

KAMA no to super że na prawko idziesz, przydatna rzecz

ANETKA mała menda... no nie mogę... hehe, mi raz młody w niedziele zrobił pobudke o 6 i zażyczył sobie kaszke manną gdzie on takich rzeczy nie jadał... a teraz co chwile woła

A mi młody coś dzisiaj nie bardzo spał... budził się co chwila, i wędrował ode mnie do siebie... Rano też wstał wcześniej niż zwykle, w kiepskim humorze, ale poprawił mu się jak powiedziałam że dzisiaj ja go odbieram z przedszkola... Teraz musze chatke ogarnąc bo gości będe miec jutro lub pojutrze, a przez 3 dni jak pracowałam to chłopaki taki sjgon zrobili, i mimo prób ogarniania przez M i moich prób po pracy to dom wygląda jak busz...

Do góry