reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Viki chyba 94 masz w biodrach a nie 84 hihih..ja mam równe 93 tyle co w boczkach prawie...masakra...ja jestem prosta haha.Biust 80 DD:tak:

My po działeczce i po karuzeli...tlen mnie przymula ;)
Zaraz ide kąpu i lulu hihi

reklama
Bry :)

Oskar od jutra idzie do przeszkola :)

Kolejny sloneczny dzien u nas. ok 12 wyszlo i grzało pięknie.

Bylam u kuzynki, nadostawalam znowu kwiatków do sadzenia, i jutro bede ogrodeczek pielegnowac :)

nogi mi w zad wlazą pop spacerze z kolezanką.

co do pomiarów.. zazdroszcze wam posiadania cycków :) ja w staniku i w bluzce mam cale 83 cm. w biodrach 87 cm.. boki znikneły.. i w brzuchu mam 70 cm. uwierzycie ze zimą mialam 15 cm wiecej w brzuchu ??:)

Ostatnia edycja:
KASIE e tam dziś już w nocy pampers był zalany, podkład mam ale jak pomyślę, że codziennie mam prać pościel to wolę jej zakładać, swoją drogą od lipca do listopada nie sikała już w nocy albo budziła się na siku ale jak miała w listopadzie bakterię coli tak od tego czasu znowu leje.

A ja dziś się skusiłam i dałam małemu trochę marcheweczki po pierwszej maleńkiej porcji chyba nie wiedział jak się łyka inne rzeczy niż mleczko i się lekko zakrztusił i zwymiotował, potem\śmieszne miny robił i memłał marcheweczkę, ale spróbowałam i wydaje mi się, że jeszcze z innym jedzeniem poczekamy bo wydaje mi się za wcześnie.

Kurczę tak pięknie u nas dziś 18stopni w cieniu, po 14 przyszła 20 minutowa ulewa a potem znowu ciepło no i kurczę wybrałam się z Amelką na wycieczkę rowerową 2,5km w jedną stronę do sklepu na lody i oj już kondycja nie ta po dwóch ciążach, zsapałam się jak stary pies.

RENATA to powedzenia dla Oskara w przedszkolu.

W brzuchu chciałabym miec 84 haha a tyle mam w pasie w brzuchu 90 dokładnie;/Masakra!!!
W cyckach mam 100 w staniku.
To juz nie jest smieszne musze zrzucic 6 kg minimum;/
W zyciu bym nie powiedziala ze tak przytyje,zawsze byłam chuda jadłam wszystko az tu nagle przez 6 lat z 58 przytyłam do 66:szok:

Renata 87 w biodrach??jak dziecko hehe,modelki więcej maja hihi

Ostatnia edycja:
Witam sie niedzielno-wieczornie.
Melduje ze zyje bo musze chopa do pracy odprawic:)
Ami zrobiła dzis tylko 2 kupki i to takie normalne...biegunka odeszła...płakac nie bedziemy:)

Zaraz z ciekawości ja się zmierzę:-p

Martynka niebawem w wyrko wskakuje bo już 11h jak nie śpi, szalona. Ja się mam w planie lenić do nocy bo od jutra znów do pracy:-p Ahh to wolne za szybko mija:-p

Rox niestety nie znam takiego miejsca. Fakt, byłam w 2008r w Turawie z mężem, wtedy jeszcze chłopakiem:-), cudnie było, cisza, jezioro, mini zoo, ale ogólnie jest to zadupie i do najbliższego sklepu trochę trza iść/jechać.

zmierzyłam się i na wysokości pępka mam 74cm, w cycach 90cm.

Gosia extra:-)

Sali wiem ze jak dziecko. Ja zawsze bylam wąska w zadzie, ramiona za to mam szersze..lub wcale nie tylko mi sie tak wydaje. No ale n ie ukrywam ze zawsze chcialam miec taką typowo kobiecą figure, bo teraz z krotkimi wlosami jak chlopak wyglądam :D

KasiaF hahaha doczytałam dalaej fajne cycki no będzie laski wyrywał jak nic!!!

Vegas no tak Wy niedługo macie rocznicę... Ja mam nadzieje w tym roku na wspólny wyjazd tylko we dwoje rok temu się nie udało ale ze znajomymi nad jeziorem też fajnie spędziliśmy. Ale w tym roku mam nadzieje blisko mamy Nałęczów i spa Kazimierz dolny:)
Super że Martynia tak rośnie wiesz moja też długo w miejscu stała a teraz szybko rośnie:)

Wampi ooo fajnie kilka dni we czwórkę pobędziecie:)

Blaneczka dasz radę wszystkie trzymamy kciuki:) I tak to się mówi matura to bzdura:)

Dorotar
kiepsko z tymi oponami ale dobrze że wymienił
Ja bym jednak spróbowała jej nie zakładać:)

Gosia
mam nadzieje że biegunka nie wróci!!!

EWI
BEZ SZALEŃSTW:)

Renata
słuszałam że Dukan bardzo szkodzi organizmowi a ta dieta co Ty byłaś super widzę po znajomym z uczelni taki pączek był a teraz coraz smuklejszy i on też właśnie pieczywa wcale nie je makaronu ziemniaków w ogóle węglowodanów ale jak chyba bym rady nie dała;/

Kamcia
mi też kiedyś kilka rzeczy udało się kupić na 11-13 lat np. miniówkę:p Kurtkę jensową ale była zawalista nosiłam ją dopóki nie zdarłam całkiem gdzieś leży ale ciaśnio mi:p

Ja nie wiem ile mam ale jutro z ciekawości zmierzę:)

Nadrobiłam 10 stron ale chyba mnie nie zauważyłyście;/
Idę spać...

Kasiek trudno Ciebie nie zauważyć jak takie elaboraty nam tu zawsze strzelasz:-D:-D
Ty to chudzina, aż wolę nie wiedzieć ile masz w brzuchu:-D Kiedy siłownia? U nas jutro jest jakieś otwarcie nowej siłowni w naszej miejscowości i J. coś rozmyślał, że może byśmy poszli.

reklama
KaRenata słuszałam że Dukan bardzo szkodzi organizmowi a ta dieta co Ty byłaś super widzę po znajomym z uczelni taki pączek był a teraz coraz smuklejszy i on też właśnie pieczywa wcale nie je makaronu ziemniaków w ogóle węglowodanów ale jak chyba bym rady nie dała;/
Idę spać...

Kasiek, ja wiem ze ta dieta jest szkodliwa dla organizmy. aaaaale czego sie nie zrobi zeby tluszcz zgubić. U mnie to tak drastycznie nie było. Jadlam i wieprzowine, kasze rozne, owoców duzo, warzyw. Fakt, niektore posilki jak np sniadanie zastąpilam kerirem, czy owocami.

Przjaciolka moja juz ostrzej do tego podeszla. No ale ona taki tym, jak jest na diecie.. to musi na niej byc na 100 %. na takich pół na pół byla 8 lat.i tylko tyla.\

juz mam stresa.. O do przedszkola. On sie cieszy, a matka zaraz sraczki z nerwow dostanie. Jeeeeejku moj mały chlopczyk juz taki duzy jest. ciekawe jak bedzie wyglądalo nasze rozstanie.

musze kawe..

Do góry