reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ach chcialam jakos do was dolaczyc sle widze ze pozno jestem ja termin dopiero na lutego a tu widze wasze dzieciatka juz duze... ;))) no nic bywa i tak w kazdym razie pozdrawiam

reklama
Hej. No jak widać nadal nic... od wczoraj miałam małe skurcze, ale nie zwróciłam na nie uwagi, bo jakiś tydzień temu też takie miałam. Utrzymały się przez całą noc, także prawie nie spałam. R. jechał na rano, to udało mi się przysnąć, ale kiedy obracałam się na drugi bok, obudził mnie potworny ból już nie tylko w dole, ale tak jakby całego brzucha. Myślałam, że już będę dzwonić po mamę i pojedziemy, ale powtórzyło to się ze trzy razy (już nie tak silnie i nieregularnie) i przeszło. Zjadłam śniadanie, położyłam się z powrotem i zasnęłam na godzinę, teraz już prawie mnie w ogóle nie boli, brzuch mam miękki i Lena się normalnie rusza. Nie wiem, mam nadzieję, że wszystko w porządku... mogłoby mnie raz a porządnie złapać...

Czesc !! Ja leze w szpitalu !! Pisze z tel wiec sie nie bede rozpisywac !! Moze dzis zrobia mi echo :-lponoc w czwartek wyjde , to sie okaze jutro !! W miare mozliwosci bede do Was zagladac ale szkoda mi pieniedzy :p Trzymajcie sie !!

Cześć dziewczyny!!!
Widzę,że powoli się budzicie ze snu weekendowego...:-)
Firanka Ten Twój to dupek i tyle ( tylko się nie obraź) że uważa wszystko za swoją własność... Wytknij mu że też masz w tym wszystkim swój wkład....
Oliwka Ja to tylko kawałek tego filmiku obejżałam i musiałam wyłączyć... Przygnębiający jest widok takiego małego człowieczka który cierpi...
Polna Informuj co na echu pokazało. Ja też używam czasami netu z komy ale zamawiam pakiety, a wcześniej musiałam ściągnąć przeglądarkę na kopmóre,. etwduy mniej ciągnie... Taki jeden pakiet to 10 mega i przy odpowiedniej przeglądarce naq miesiąc starczy, a kosztuje chyba 10 zł... To zależy od sieci.

?Aze mną znów co s się dzieje.... Od kilku dni strasznie bolał mnie brzuch, as dzisiaj w nocy dostałam plamienia(krew), a traczej potoku... Gdyby nie to że dwa tyg temu miałam @ (stwierdzoną przez gina) to myślałabym że to teraz... ALe tak nie jest. Po potrodzie już 3 razy miałam plamienia, z przerwami pierwsza 1 tydz, a 2 dwa tyg.... Gin mówił zę normalne... Chyba znów będę musiała pó\jść do niego...

Justynka Czemu nie, możesz dołączyc do nas... Chyba nie tylko ja jestem tego zdANIA.

CZEŚĆ :-)

OLIWKA - no dobrze że już jesteś :-)

FIRANKA - a to ... może jakiś kryzys przechodzi ... najlepiej to pogadać

MIKA - fajne że chrzciny udane :-)

KASIA - no to dobrze że Ci pomaga :-) w końcu już Ci jest ciężko i właściwie to ma taki obowiązek :-)

MIKUSA - mi osobiście się nie podoba :-p jakoś tak tandetnie wygląda :-p ale ja to wymagająca jestem :-p

POLNA - no to 3mamy kciuki żeby wszystko było si i żebyś szybko do domu wróciła :-) !

A nam się znowu samochód popsuł jakiś pechowy ... w ogóle nie odpala a normalnie jeździliśmy ...;/ Miałam jechać po świadectwo i zapisać się do szkoły rodzenia a tu lipa ... a autobusami to mi się nie chce :-p

Pranie zrobione do końca, suszy sie, wieczorkiem prasowanie :-)
Zaraz przychodzi M. mama, a że mam "chwile wolnego" to moge cosik zaklikać...
Polna no to żeby załatwili sprawe szybciutko i wracaj do domku... Zdrówka!!!
Karolina odpoczywaj, odpoczywaj, albo biegaj po schodach :-p
Femme oj to faktycznie pech...ja tam jestem przyzwyczajona do komunikacji miejskiej ;-) A M. mi pomaga naszczęście... może i ma obowiązek ale są i tacy co to by w du*ie mieli...
Justynka aleprzecież są tu teżprzyszłe mamy więc dlaczego nie? nie rozumiem...
Ewi pędź do lekarza i to szybciutko...
Mika gratuluje udanych chrzcin

KASIA - no niestety są są ... mój na szczęście to teraz cud miód malina :-p nie dość że pracuje to jeszcze zajmuje się domem :-p i do tego wszystkiego wcale nie narzeka ... ja to mam wyrzuty że taki leń jestem i nic nie robie ale się rozleniwiłam i teraz ciężko :-p no ale jak urodzę to ja będę zajmowała się Ninką więc się wyrówna :-p

W ogóle aż mi się nie chce wierzyć ... ale on chyba naprawdę zmądrzał ... już nie jest tak jak kiedyś szybko do niego dochodzi jak coś zrobi źle potrafi sam przyjść przytulić przeprosić i w ogóle rozmawiamy i naprawdę bardzo fajnie nam się teraz układa ... szczerze powiedziawszy nie wierzyłam w niego ... a tu taka niespodzianka :-) oby tak było też jak urodzę :-)

NETGIRL - mi już nawet nie chodzi o wstawanie :-p ale o to żebym jak już wstanę o tej 13 to żeby mi się chciało trochę dom ogarnąć i obiad zrobić :-p a nie ja leże cały dzień i czekam aż Kuba z pracy wróci i coś zrobi ;-p kurde ale tak szczerze to chciała bym odżyć iść do pracy do szkoły zacząć się ruszać bo czuje się jak bym w ogóle nie żyła ;/ :-p

reklama
No dokładnie ja zawsze byłam w sumie leniem ale teraz to przesadzam ... nawet nie chce mi się do koleżanek jechać czy zapraszać je do mnie nie chce mi się ubierać rozmawiać itp ... ;/ masakra no ale mam nadzieje że jak urodzę to się zmobilizuje trochę do ruchu :-p

Do góry