reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl tak już wszystko... znaczy sie tak mi sie wydaje... Dzisiaj jak poszliśmy do jednego sklepu i babce mówie ze rzeczy do wyprawki to ona do mnie czy cokolwiek mam... ja jej na to że to zakupy uzupełniające... I stałam przy półce a ona mi wszystko pokolei wymieniała co musi być no i wszystko co wymieniła to mam... ciuszków to myślałam że mam mało ale teraz jak poprałam to widze że tego multum jest...
A ktg miałam pierwszy raz w zeszłym tyg, ale np dzisiaj mojego M. siostra któraz pierwszym synkiem chodziła do tego samego gina była w szoku co to jest te KTG... więc nie rozumiem...
Ania ja już kilku koleżankom odmówiłam bo szczerze to w ciąży nie mam ochoty na makijaż a jak urodze to będe mojego niunia kremować a nie siebie :-p

Teraz to ja wam będe jęczeć że chciałabym urodzić :-pmój M. to sie śmieje że mogłabym pojechać w czwartek na ktg i już zostać, żeby sieokazało że rodze ale nie czuje tego... Moja mama śmiała sie że to nie możliwe ale mamkilka przykładów że to możliwe tak jak np nasza Netgirl :sorry2: ale jeszcze chcem sobie okna pomyć i firany popraćprzed porodem, a za tydzmoja siostra przyjedzie do mnie to by mi pomogła... no i bym mogła rodzić jak ona będzie :-):-):-)
Ide dalej pichcić... ależ mnie wzięło...

reklama
ANIU mi to tez znajoma raz wyslala, chcialam sie zarejestrowac i lipa. nie moge bo wyskakuje jakis bład w stronie i niewiem jak mam sie tam zarejesrowac, bo ciagle sie zamyka. NETGIRL pewnie chcial sobie popatrzec, niech zaluje ze nie ma teraz takiej synowej:)

Muszę się wyżali mam jakieś ciężkie dni z M...wiecznie się o coś kłócimy... wyobraźcie sobie,że jak mu się nie podoba to zabiera mi laptopa i mówi,że mam nie tykać bo jest jego...a kupiony był z naszych wspólnych pieniędzy,że nie wspomnę już o tym,że ja więcej zarabiam...:-:)-:)-(.

FIRANKO no jaki on beszczelny! bryy... wasz wspolny a uwaza za swoj, nieladnie! mam nadzieje ze szybko te ciezkie dni miną , pozniej bedzie tylko lepiej:) NETGIRL kochana, pouciekaly wszystkie! co wy robicie ze was tu nie ma co???? spowiadac mi sie tu szybko!:p

siemata baby ale mnie nie było ,wiekli chyba ale trochę was podczytywałam...mam radiowy internet a nasz dostawca pojechał na urlop i net sie skrzandolił i nie miałam ....byłam wsciekła ze to szok!!!!!!!!!no nie nadrobie,ale w końcu będe na bierząco!!!dziś oglądałam filmy na you tubie i natknełam się na wcześniaki i sie poryłam bo oliwka moja mi się przypomniała wkleje wam dwa filmy to zrozumiecie czemu wyłam YouTube - Premature birth YouTube - Help Premature Babies!
a to drugi YouTube - Premature birth

Ostatnia edycja:
Nie wiem chyba też tak zacznę robić... kurde mój telewizor,moja ława i moja podłoga kur*w:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wiecie co odkąd znów palę i zanim coś zjem a już zapole to mdleje :baffled::baffled::baffled:...
No ja myślałam,że jak wejdę po całym dniu to będzie nadrukowane z 8 stron.

Gołąbki sie gotują a ja musze czekać... ale i tak bym nie zasnęła...
Wogóle mój M. mnie zaskoczył... biegał i mi pomagał mimo że spać miał iść bo w dzień pospał tylko godzine po pracy, i dopiero teraz poszedł spać... a za godzine wstaje do pracy... Jeszcze mi masaż zrobił... no ale on nagrode też dostał:-) żeby nie mówił że zła jestem...
Oliwka no witaj, w końcu sie pojawiłaś :-) ja filmiki obejrze ale po porodzie bo teraz to ja za nerwowa jestem, tzn słabe nerwy mam...
Firanka w każdym związku są wzloty i upadki... Ja w sobote wyżywałam sie na M. o byle co, mówiłam że jest najgorszy a dzisiaj już jest miodzio... zobaczysz, ułoży sie :-)
Mika jak mi siekompnie zawiesi to zaraz obejrze sobie fotki :tak:
Nadiha a ty czemu sie nie odzywasz?! z tego co pamiętam to 2wrześniamasz wizyte... odezwij siekoniecznie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
nom ja tez wyłam......ech ale człowiek nigdy nie zrozumie walki dziecka,dopiero jak rodzi sie przed czasem to sie zauwaza jak wazny jest kazdy dzień!!!!jezeli kogos raza te filmy to przepraszam,nie miana na mysli nic złego poprostu chciałam wam pokazac co przeszłyśmy i jakie te dzieciaczki sa silne!!!!!!!!!!!!!!!POLNA wyobraz sobie ze ja po porodzie z oliwka miałam zakrzepice żył głebokich u clexane w dawce80mg\0.8 ml biore do chwili obecnej,miałam taki zakrzep ze od pepka do lewej stopy prawie krew mi nie leciała ,ból niesamowity ,noga sina i 2 razy taka jak normalna a i przykurcz mi sie zrobił i przewiezli mnie do kliniki naczyniowej bo myslele ze moze dosc do zatorowosci płucen i trzeba operowac,naszczescie operacji nie miałam ,a zastrzyki biore do dzis i czasem sinior sie zrobi!!!!MIKA SUPER ze chrzciny udane!!!!!!!!!

Do góry