reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie po nieobecnosci.
Musze powiedziec ze wyjazd bardzo sie udal, tylko ta droga najgorsza, ale malutka prawie caly czas spala i malo sie wiercila, dopiero potem dawala o sobie znac, pogoda moglaby byc tylko troche lepsza.
Dzis bylam tez na wizycie, lekarz chcial mnie wyslac do szpitala, ale go ublagalam, i zapowiedzial mi ze 15 to mi hnapewno skierowanie wypisze, super. Na dodatek jezdzilismy do weterynarza bo nam kicius zachorowal, a i wczoraj sprzedalismy jednego kociaka:-)
Widze ze na forum narazie cisza i spokoj, i zadna sie nie rozpakowala.

reklama
Melduje sie i ja... w dwupaku:-p

Oleńka narazie to tylko żebra ci męczy... mój to opiera sie o prawe żebro, lewe biodro i sie rozciąga... ból niesamowity... no i coraz bardziej sie wypina... a jak siedze to wypinam brzuch do przodu bo inaczej nie da rady...

Wogóle to ja mam wrażenie że on w poprzek leży bo po prawej i lewej stronie mi wystawia równocześnie jakby główke i dupcie :confused::baffled: w środe mam wizyte więcpewnie usg będzie to sie zobaczy...

Kaska, Polna to współczuje nie udanej imprezy, ale nie zawsze może być oki...
Madzik a dlaczego szpital?co jest nie tak?

Wczoraj narobiłam krokietów i dzisiaj mnie kciuk boli od smażenia naleśników i zawijania... a dzisiaj jeszcze gołąbki :baffled: ale porobie i będzie spoksik :-)
Zrobiliśmy do końca wyprawke... pieluch zapas na miesiąc... nawet ponad... i tak myśle czy o niczym nie zapomniałam... ale chyba nie... teraz poprać do końca i mały może sie rodzić...

Polna No to się wyczekasz... Ja też na Twoim miejscu bym nie wytrzymała.
Kaśka Moja matura pisemna wypadła tuż przed terminem porodu... Ci z komisji tylko patrzyli swię na mnie czy przypadkiem nie zaczynam rodzić... Jakbym chciała to mogłabym wychodzić nawet kilka razy do łązienki. ale sama myśl że poszedłby ze mną facet sprawiała, że nie chciało mi się siusiu...
Niestety na ustną już nie poszłam, bo akurat byłam w szpitalu, anajśmieszniejsze jest to że już następnego dnia po ustnych wypisali mnie do domu... I tak będę zdawać ustną w maju 2009...

Alex Gratuluję że odwarzyliście się powiedzieć o ciąży Swoim rodzicom i cieszę się, że układa się wam po Waszej myśli...
A do śłubu jużniedaleko więc spokojnych przygotowań...

Wiki A Tobie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...:-)

Oleńka wiesz, mój mały akurat takie cwiczenia sobie upodobał, ale twój może sie ograniczy tylko do żeber... no a wtedy jak już teraz sie nastawisz że może ci sie tak rozpychać to może sie pozytywnie rozczarujesz... :-p:laugh2:

KasiaF87 od 3 tygodni moja waga stoi w miejscu, puchna mi nogi, a lekarz powiedzial ze to niedobrze, i chce mi usg zrobic, a na zapisy dlugo sie czeka bo ponad miesiac, a jak pojde do szpitala to mi od razu zrobia.
oleńka19 ja to mam szczescie, bo jeszcze ani razu po zebrach nie dostalam, ale wierci mi sie strasznie

no wiesz... mój mały dużo śpi (oby po urodzeniu też tyle spał) ale za to jak sie obudzi to daje popalić tymi sportami wręcz ekstremalnymi...

Wogóle sie zastanawiam dlaczego jeden i ten sam lekarz jedną ciężarną wysyła na ktg a inną nie... może wiecie od czego to zależy...?

reklama
Dziewczyny jestem zarejestrowana na stronie maybelline.Gdyby któraś chciała dostawać darmowe próbki kosmetyków to poproszę o adresy mail na priv:tak: Mam 10 miejsc:tak:

Do góry