reklama
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Kasiek - już sobie wyobrażam " jaka piękna dziewczynka " , ja z grobową miną " to jest chłopiec ! " hah xd
czesc wszystkim
masakra jak dzis dlugo spalam-obudzilam sie po 11, a na 12 bylam umowiona do fryzjerki, biegalam po mieszkaniu i jakos zdazylam potem zakupy, sprzatanie, spalilam pizze... chyba sie u mnie piatek 13 spoznil ;P
liza wlasnie wiesz, ze to mnie najbardziej przeraza? nocne wstawanie, niedosypianie... straszliwy ze mnie spioch, uwielbiam dlugo spac! jak kiedys w srodku nocy obudzila mnie sasiadka, ktora sie dobijala do sasiada (poklocili sie) to skrzyczalam ja, ze ja chce spac i zeby sie uciszyla i wezwalam policje
dorotar trzymam kciuki zeby Amelke przyjeli! o rany, na pewno sie strachu najadlas jak wybiegla na ta droge... kurcze, nie wiem co Ci doradzic, ale moze to rzeczywiscie dobry sposob jak nie bedziesz dawac slodyczy, koniec bajek itp.
vegas u was juz sezon grillowy? zazdroszcze my musimy poczekac az sie do domku przeniesiemy, teraz mamy mieszkanie i nie ma jak.
kasiek dziekuje bardzo
no taka mam nadzieje, ze mnie dzidziusiem zarazicie oby, oby! boli Cie tylek? zupelnie jak moja mame, nie wysiedzi dluzej bo ja boli, stanie, lezenie-ok, ale siedzenie juz gorzej.
masakra jak dzis dlugo spalam-obudzilam sie po 11, a na 12 bylam umowiona do fryzjerki, biegalam po mieszkaniu i jakos zdazylam potem zakupy, sprzatanie, spalilam pizze... chyba sie u mnie piatek 13 spoznil ;P
liza wlasnie wiesz, ze to mnie najbardziej przeraza? nocne wstawanie, niedosypianie... straszliwy ze mnie spioch, uwielbiam dlugo spac! jak kiedys w srodku nocy obudzila mnie sasiadka, ktora sie dobijala do sasiada (poklocili sie) to skrzyczalam ja, ze ja chce spac i zeby sie uciszyla i wezwalam policje
dorotar trzymam kciuki zeby Amelke przyjeli! o rany, na pewno sie strachu najadlas jak wybiegla na ta droge... kurcze, nie wiem co Ci doradzic, ale moze to rzeczywiscie dobry sposob jak nie bedziesz dawac slodyczy, koniec bajek itp.
vegas u was juz sezon grillowy? zazdroszcze my musimy poczekac az sie do domku przeniesiemy, teraz mamy mieszkanie i nie ma jak.
kasiek dziekuje bardzo
no taka mam nadzieje, ze mnie dzidziusiem zarazicie oby, oby! boli Cie tylek? zupelnie jak moja mame, nie wysiedzi dluzej bo ja boli, stanie, lezenie-ok, ale siedzenie juz gorzej.
aleksandra87
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
My po grillu, Mała się usypia, tylko zawsze nim zaśnie to strasznie dużo musi się nagadać W ogóle jak szwagier jest u nas to ma problemy by iść o normalnej porze spać. Przymykam na to oko bo weekend, ale i tak nie podoba mi się to zbytnio.
Blaneczka no fajne te wózki, zwłaszcza ceny
Lorata jak tam? masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Dorota o kurcze, współczuję akcji z córą. Kto by pomyślał, że taki aniołek z wyglądu ma takie różki;-)
Milka tak. Pierwszy grill w tym roku był w sobotę dzień przed zmianą czasu (ok 2tyg temu? albo 3), ale wtedy mimo, że grill był dobry to nie był to dobry pomysł bo wtedy o 18 było ciemno, brak dobrego oświetlenia na ogrodzie o tej porze i się zastanawiałam czy czegoś nie mam z wkładką Na szczęście to jeszcze nie sezon komarów A dziś był grill, ale zrobiony na drugim grillu, takim murowanym, i podane to było w domu z powodu niezbyt ciekawej pogody.
Blaneczka no fajne te wózki, zwłaszcza ceny
Lorata jak tam? masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Dorota o kurcze, współczuję akcji z córą. Kto by pomyślał, że taki aniołek z wyglądu ma takie różki;-)
Milka tak. Pierwszy grill w tym roku był w sobotę dzień przed zmianą czasu (ok 2tyg temu? albo 3), ale wtedy mimo, że grill był dobry to nie był to dobry pomysł bo wtedy o 18 było ciemno, brak dobrego oświetlenia na ogrodzie o tej porze i się zastanawiałam czy czegoś nie mam z wkładką Na szczęście to jeszcze nie sezon komarów A dziś był grill, ale zrobiony na drugim grillu, takim murowanym, i podane to było w domu z powodu niezbyt ciekawej pogody.
_Blaneczka_
Vegas - Martynka jest taka piękna że się nie mogę napatrzeć na nią :* <3
Co do wagi to mam nadzieję, że szybko wrócę do 50
Co do wagi to mam nadzieję, że szybko wrócę do 50
Vegas
Blaneczka ja w ciąży przytyłam tylko 4.2kg. Z początku chudłam. Po urodzeniu ważyłam 45kg /przed ciążą ważyłam 47/, ale karmiłam cycem przez pierwsze tygodnie to pewnie temu tak mało ważyłam, oj to były czasy, ale potem jak przeszła Martynka na mm to zaraz mi waga poszła w górę Obecnie ważę 50kg. Ostatnio nawet schudłam 2kg, ale po świętach wróciło Znowu więc ćwiczonka i dietka w ruch pójdą.
aleksandra87
vegas tos ty chudzina ja przed ciaza wazylam 55 a przed cc 73 a teraz 54 :>
Vegas
Ola, ale ja mam 160cm, więc w sumie wyglądam normalnie. Patyczakiem nie jestem, mam po ciąży mały brzuszek, w dodatku duży biust, który chcąc nie chcąc nie robi ze mnie chudziny, albo ja mam takie wrażenie. No ale jakaś gruba też nie jestem to nie powinnam narzekać. Dla siebie samej chcę zgubić brzuszek bo mnie denerwuje, tu nawet nie chodzi o zbliżające się lato tylko o sprawy łóżkowe. Zmniejsza mi pewność siebie J. się śmieje i mówi, że to mój kompleks bo wg niego wyglądam super, no ale my babki zazwyczaj coś byśmy chciały w sobie poprawiać
reklama
pinky sky
Blaneczka hahahah już sobie to wyobraziłam
Milka szybciej niż myślisz zarazisz się A co nocnego wstawania ja też byłam śpiochem spałam kiedy tylko mogłam nie będąc w ciąży. No cóż trzeba wstawać ale dziecko każdą pobudkę Ci wynagrodzi i najlepsze nie trwa to wiecznie kiedy zaczyna przesypiać całe noce
Ola nawet chory jest rozkoszny
Vegas a karkóweczkę mieliście??
Milka szybciej niż myślisz zarazisz się A co nocnego wstawania ja też byłam śpiochem spałam kiedy tylko mogłam nie będąc w ciąży. No cóż trzeba wstawać ale dziecko każdą pobudkę Ci wynagrodzi i najlepsze nie trwa to wiecznie kiedy zaczyna przesypiać całe noce
Ola nawet chory jest rozkoszny
Vegas a karkóweczkę mieliście??