reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Blaneczka nie przejmuj się ja miesiąc po porodzie miałam wagę sprzed ciąży:)
A pytałam się czy może swoje zdjęcie nam wrzucisz jak masz może odpowiadałaś a ja przeoczyłam więc sorry

DOROTAR tak wiem że to jest steryd... my u alergologa byliśmy w listopadzie, i lekarka wie że młody wcześniej już stosował ten lek, i powiedziała że można u niego go stosowac ale wiadomo-ostrożnie... Ale chodzi mi ogólnie że nie jest prawdą że tylko fachowiec może go przepisac... My te inhalacje robimy przez max 5 dni i ti tylko trudnych zapaleniach gardła, to samo z berodualem już jak mu zaczyna w płuckach gwizdac, a tak tylko samą solą, oczywiście po inhalacji mycie zębów, buzi i kremik na buźke. Co do ucieczek, to nie porażka rodzicielska tylko próba Amelki na tobie, jej bunt, ona sprawdza co jej wolne, ja sobie z młodym też nie radziłam, ważne było tylko to co on chce, ale wzięliśmy metode nagród a nie kar i złagodniał, pomaga mi, jak wie że jestem padnięta to sam się sobą zajmie a i jeszcze mi czasem zrobi "śniadanie". Wiadomo ma cięższe chwile ale szybko raczej sprawy się po kościach rozchodzą i zawsze przeprasza

KASIEK mi mama mówiła że młody też ogląda krówki

Oj dziewczyny co się dzisiaj na mieście działo u nas... jakie korki :no:. No masakra... Odcinek 100m jechaliśmy 20min! światła się zmieniały na krzyżówkach ale wszystko było tak zapchane że i tak się nie szło poruszac... Dobrze że M był ze mną bo by mnie szlag trafił... Dobrze że ciepło było to auto zostawiliśmy kawałek od mojego baru i na pieszo poszliśmy... Ale żużel dla nas udany :-) Jutro wolne, następna wolna niedziela... 13maja :-/

KasiaF to oglądają to samo:p Współczuję korków dobrze że mogliście przejść na piechotę:)

Lorata fajny wózeczek mi się podoba nr 20 może najpierw przejdź się po sklepach może macie tam jakiś duży sklep bo ja najpierw tak wózki oglądałam z jakiego w ogóle miasta jestes tu w Polsce bo chyba nie pisałas:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry