reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja równiez za bardzo Was nie nadrobie chociaż zobaczymy jak maly mi pozzwoli .
Mały ladnie przespal noc do8.30<szok> pare razy kaszlała ale sie nie wybudził teraz mam zamiar go uspic na mała dzremkę . A mnie też jakis katar dopadl ;/ eh ta pogoda .

hejka:-)
liza u nas też wczoraj napadało tak że szok.... mała już dziś z dziadkiem na podwórku była, ja głupia adidasy jej założyłam bo patrze powsiakało... ledwo je doszorowałam... i to kurde w glinie... nie wiem gdzie oni łazili:-D
dorotar matko kochana Ty to się nastresujesz... Trzymam kciuki oby Melcie jednak przyjeli na przyszły rok! i niech nie straszą! i Malutkiemu dużo zdrówka żeby już Ci nie chorował a Ty żebyś odpoczeła i przespanych nocek;*
Vegas z tym spaniem mam podobnie:-p potem rano się dziwię że wstać nie mogę:-D
milka szalej kobieto szalej i po 3 razy dziennie:-) może zaskoczy;-)
elo rox:-D widzę humorek dopisuje:-p

dorotar trzymaj cie :***
Rox :-)
Lorata moim zdaniem oplaca sie, przeciez i tak karte ciazy masz przy sobie a w USA bedziesz tez chodzila na wizyty czy tam jak to jest niewiem. musisz sie zorientowac .....

U mnie wychodzi sloneczko :tak: Miki zaraz idzie spac, ja troszke ogarne, i po obiedzie na dwór wyjdziemy :tak:
Tutaj widac weekendowa cisza nastaje ;-)

Liza dzięki,zobaczę co da się zrobić :tak:
Faktycznie jakoś tu cicho...ale ja się już przyzwyczaiłam, że jak weekend to cicho na BB :sorry:

Miskathc była by dla loraty skarbnicą wiedzy bo ona w USA mieszka i tam obie ciąże prowadziła... kurcze tak jak Kasi brakuje mi tu dziewczyn z przed 3 lat:-p no ale po mnie, Kasi i famme widać że wracamy wiec może i reszta wróci:-D oj wesoło by było:-D

kurcze nie wiem co się dzieję, mam ostrą biegunkę, a nie mam żadnej stresówki...

Oj to co takiego się wydarzylo 3 lata temu :D ?
snoopy przeciez biegunka w ciąży sie zdarza
sali ale ci dobrze tez bym skoczyla na winko :-(
dorotar trzymam mocno kciuki za przedszkole! a od czego takie dusznosci oby sie nie pojawily już

Ola wiesz jednak jakieś relację się wywiązały i chciało by się wiedzieć co i jak:-p co do biegunki ja biorę takie leki że powinnam mieć zatwardzenie, a ze mnie leci... z tym że zadnych innych niepokojących obiawów nie mam... kurde głodna jak wzilk jestem:-D

reklama
A ja sobie posprzątałam w domu, starszaki sie bawia na dworze a najmlodszy spi :) myslalam ze sie obudzi i nie zdaze a tu myk i spi juz 1,5h i sie wyrobilam, nawet kwiatki wysadzilam:DDDD

Do góry