reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lorata nie no życzę jak najlepiej ale chyba nie dawno współpracują bo pisałaś że przez Ciebie i Twojego chłopaka zaczęli tworzyć coś wspólnie:) No lekarza to chyba powinnaś zmienić bo w 9 tyg to chyba powinna widzieć...

Vegas to wcześniej trzeba się kłaść:p Jak babcie z kurami hahah żartuję oczywiście:p

KasiaF no to rzeczywiście kiepsko w pracy mam nadzieje że stosunki się poprawią:) A Twój młody jaki przekupny jak i moja:) A rozmowa kozak:)

Blaneczka ja na niemieckim zawsze źle się czułam chociaż w ciąży nie byłam więc Ci się nie dziwie:p

bede egoistka i tylko o sobie, podczytałam was ale skleroze mam...
Snoopy ooo przypomniałaś mi że muszę życzenia koledze złożyć heheh ale w tym roku mu urodziny padły:) A jak Ala sobie radzi jak Ty cały czas leżeć musisz??
wiec Ala biega z gory na dół ja tylko wstaję zeby zrobic jej jesc i ewentualnie wytrzec jej tylek.... a tak to trolli meczy:-D

ide spac bo zgage mam taka ze wymiekam po prostu, a co do wytrzymania wytrzymam do 37tc musze... z Alą wytrwałam to i tu dam radę z tym że z Alą nie miałam tyle bodzców wku...cych:-D a najgorszy teraz stres... wiec melisy wiecej popijam i mysle ze wytrwam, z waszym dopingiem napewno;-)
dobranoc laski:-)

witam wieczornie :)

ewi wlasnie dlatego probuje na luzie pochodzic bo wiem, ze wtedy najczesciej sie udaje ;) dlatego nie bedziemy sie starac tylko po prostu szalec-bez presji :)

dorota
r no to wizyta udana! dobrze, ze skonsultowalas przypadek Amelki, kurcze, jak to jest, ze lekarz juz wypisal recepte bez konsultacji alergologicznej skoro Twoja lekarka powiedziala, ze tak trzeba? Jakis nieodpowiedzialny z tego wychodzi.

kasiek od razu humorek lepszy jak sie ciucha dopadnie,co? ;) oj, chcialabym juz dzidzie, chcialabym :)

anetka sliczna Zuzia, super ma ta hulajnoge!

gosdia matko, nawet nie mow o piesku, mam totalnego fiola na punkcie psow, jejku, strasznie mi przykro :(((( mam nadzieje, ze mu to zejdzie, co za skur*** mogl tak zrobic :((((

vegas masakra, ja nie bylabym w stanie funkcjonowac po 4 godzinach snu i to po calym tygodniu takiego wstawania:baffled: podziwiam bo ja jak male dziecko-9 godzin minimum:zawstydzona/y:

Milka wiesz, ja mam takie fazy, że o 22 oczy mi się zamykają i przysypiam przed laptopem a potem jak się dobudzę po kilkunastu minutach to siły mam takie, że o 2 ciężko mnie wygonić spać:-D Fakt, często ciężko się wstaje z tego powodu do pracy, niestety:dry:

Witajcie babki :)
milka z bobasem bedziesz musiala sie przyzwyczaic do zmiany trybu;-) w nocy karmienie itd ;-) ale dasz rade:-)
Lorata ja tez bym lekarza zmienila, nie masz zadnego innego u siebie?

U nas dzis znow pochmurno i porzadnie napadało w nocy :tak: no ale cóż musze kwiatki wysadzic bo cieplo i w takim deszczyku to lepiej zaczną rosnąc :-) :tak:

KASIAF87 tak tak chodzi mi też o Pulmicort, czy wiesz, że to jest lek ze sterydami,zwykli lekarze go przepisują a raczej nie powinni po konsultacji z alergologiem. Ja jednak tego nie kupuję, wczoraj byłam u alergologa i wszystko opisałam, cofnij się ze 2 strony i przeczytaj.

Nie mam dziś weny do pisania.
Mały mi się w nocy 3 razy krztusił.
Wczoraj się dowiedziałam, że moje dziecko może się do przedszkola nie dostać na następny rok, no jestem załamana, w poniedziałek ma być lista.
No i jeszcze większe mam problemy o których nie mam siły na razie pisać, Ryczeć mi się chce:-(

Idę prasować
mad.gif

rany boskie ile tu nowych MAM !!!

ŁELKOM WAS WSZYSTKIE :-)

ruda wredzizna wraca :-)

wiecie co ...wczoraj uświadomiłam sobie że ...coraz starsza jestem :-D

Hej wam ja daje znak że żyje
wink2.gif
czasu brak na neta
wink2.gif

Wczoraj na tych wypasionych kulkach byłam z Niną 4h siedziałyśmy
p.gif
się wyszalała za wszystkie czasy jak wyszłyśmy to 5 min i spała w samochodzie
p.gif

Nie nadrobię bo za dużo tego a zaraz K ze śniadaniem wróci i weekend mam wolny więc rodzinnie spędzimy zapewne na bb czasu nie znajdę :-p

reklama
Anetka u nas nie ma takich bluzek w Biedronce...Super są!!
U nas były z postaciami z bajek i kupilam ze Smerfetką Kai.

Ja wczoraj na winku bylam u kumpelki dzisiaj tez ide bo co przy sobocie bede w domu siedziała:-D
Za chwile Darka siostrzenica na pasemka przyjezdza,potem kumpela na kawke takze dzien zleci;)

Do góry