reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wybaczcie, że nie odpiszę do każdej z osobna, ale to 3 strony :*

Ogólnie to nie jestem ścisłowcem , ale radzę sobie :p
Co do wyprawki - trochę szaleję, ale staram się ograniczać ;D Będe z Księżniczką u mnie w pokoju , więc chce jej stworzyć miły kącik ;D

reklama
dorotar to dobrze, że pojechałaś i nie wykupiłaś jeszcze tego lekarstwa dla Amelki. Fajnie, że na taki szybki termin Was zapisała i nie musicie czekać nie wiadomo ile.

kasiek etam, szaleję :-p może dzisiaj trochę zaszalałam, bo od rana mam okres i bolący brzuch i tak sobie skakałam przy Zumbie to teraz jeszcze bardziej mnie boli :sorry2:
Pochwal się zakupem :-)

A ja się pochwalę jakie bluzeczki moja mama dzisiaj kupiła Zuzce w Biedronce
Zobacz załącznik 455721

Świetne są :tak::-)

I jeszcze hulajnoge Zuzia dostała, też od mojej mamy, na urodzinki już. Dzisiaj kupiła więc po co czekać miesiąc, żeby Zuzce dać :-p

Zobacz załącznik 455722

Witam,
Liza, fajnie, że Hani wycieczka się podobała, a dzieci jak zawsze słodkie ;)
Snoopy, wstrzymaj się jeszcze trochę z porodem...
Aleksandra, zdrówka dla Twojego maluszka!! Mogłaby ta pogoda już sie ustabilizować ;/
Blaneczka, też mieszkałam na początku w moim pokoju ;) Faajnie było.
Kasiek,widziałam te kiecki są ekstra!!!!!!!!!!!
Anetka, sliczna jest Twoja Zuzia i bluzki tez ekstra.

A ja miałam dzisiaj prawdziwy piątek trzynastego. Mam zje**** dzień na całej linii! A na koniec jade do mojej may i sie okazało, że ktos kopnąl w oko mojego psa i ma tak strasznie spuchnięte, całe czerwone... Jak mu do jutra nie przejdzie to zaczerwienienie jade do weterynarza. A jak dorwałabym sku**** to zabiłabym ;/
Jedyne co mnie dzisiaj dobre spotkało to - 3 tshisty z lumpa.

Lorata i zamierzają to rozkręcać w USA tak?? Fajny taki rodzinny interes ale wiesz czasami bywa że z rodziną to tylko dobrze na zdjęciu...

Anetka
jutro fote wrzucę:) A Zuzia wystrzałowo wygląda:)

Gosidia od razu do mnie przemówiła czerwoną sobie kupiłam:) Co za debil!!! Jak można zwierzę skrzywdzić!? Dobrze że to już koniec 13go:)

kasiek88kasiek zobaczymy, na szcześćie wszyscy są pozytywnie (jak na razie :-)) nastawieni :tak:
B. Ja też dziś zero pecha :-D No pomijając to, że nie wypadł dziś mój wypad z przyjaciółmi, ale zdarza się, to na pewno nie magia pecha ;O

Ja po kolejnym ciężkim dniu w pracy.... Cały spędzony za kółkiem.... Poszłam do pracy pewna że stoje za barem, ale kolega który jest kierowcą musiał wolne wziąźc i ja za niego jeździłam... Jak narazie to moje jeżdrzenie to było z pracy do domu, po mieście tylko wybranymi trasami, i do moich rodziców przez lasy, a dziś cały dzień po mieście w obcym aucie... Jeny jak tam pedały ciężko chodzą, masakra, stopa od gazu mnie boli, a jutro też jeżdrze i nie wiem jak wyrobie, jak wsiadłam spowrotem do renówki to wogóle nie czułam że coś dusze... A jutro u nas ogólnopolski żużel więc będzie mega ruch, ale gdyby nie fakt bolącej nogi to ogólnie się cieszę że w końcu potrenuje sobie jazde po mieście w takim ścisku

LIZA wiesz, ja wole wierzyc że to tylko "internetowe ściemy" bo jak w coś za bardzo uwierze to potem mogę miec problem. No i twoja rocznica już tuż tuż... My też za 1,5mieś pierwszą mamy, masakra, a dopiero się do weselicha szykowałam

DOROTAR chodzi o pulmicort chyba... W ampułkach po 2ml, do inhalatora wlewasz i dodajesz soli fizjologicznej? jeśli tak to mówimy o tym samym leku... Mi właśnie ten lek przepisała lekarka 2tyg temu na pogotowiu, i powiedziała mi tak: to jest drogi lek, ale ja jako zwykła lekarka moge wam ryczałt wpisac... Więc spytaj lekarza o ryczałt, po możesz dostac lek od ręki (jeśli to ten)

KASIEK śliczna córcia Ci rośnie:tak:. A w pracy oglólnie kłótnia, mogłabym Ci pisac i pisac, bo nie jest to łatwe do wytłumaczenia... Nawet moje szefostwo tego nie rozumie... Chodzi o grafik, i o zmiany, takie nagłe jak np. dziś i o to jak byłyśmy z drugą dziewczyną umówione, a ona zmienia zdanie, i niestety kłamie, ale po dzisiejszym chyba się uciszy sprawa...

ANETKA widziałam te bluzeczki bombowe są... Ale ja młodemu ostatnio kupiłam z jego bohaterami ulubionymi i zrezygnowałam z kupna kolejnych, bo w szafce miejsca już młody nie ma....

VI szkoła w wieku 4lat?:szok:

A tak wogóle to skojarzyłam że rok temu do was wróciłam po długiej przerwie :-) Zaczęłam drugie życie na bb... Młody u moich rodziców siedzi... Nie chciał coś jechac, ale mus to mus (jutro M jeździ ze mną i rodzice miel z nim byc ale mama miała z wizyte u dentysty to zabrali go do siebie) i przekupiłam młodego że kupi sobie jeepa za pieniążki od zajączka i kupił zdalnie sterowanego ale stwierdził że to nie od zajączka tylko ze sklepu :-D.Wogóle miałam z nim wczoraj ciężką rozmowe o policjantach:
-mamo czy moge sam chodzic do przedszkola
-nie bo policjant cię zabierze (tu bek) mówię-daj mi dokończyc-zabierze cie i do mamy odprowadzi, policjanci do więzienia zabierają tylko dorosłych (znowu ryk)- czemu płaczesz?
-bo wy jesteście dorośli
-ale takich dorosłych co są źli i krzywde innym robią (płacz) co jest?
-bo ja ostatnio uderzyłem kolege w przedszkolu....
I tak w kółko że dzieci nie, to że my dorośli to nas może... eh...

Hej. Wreszcie weekend bo jakoś zmęczona jestem tym tygodniem
dry.gif
Ale co się dziwić jak co noc z J. chodziliśmy po 2 spać a ja po 6 wstawałam do roboty
laugh.gif
Mam nadzieję, że jutro i pojutrze Mała da mi się wyspać;-) Ale leje za oknem a za dnia było bardzo cieplutko.

Anetka zwłaszcza ta pierwsza bluzka jest extra:tak: No i hulajnoga też super, ale nic nie pobije ślicznej Modelki ze zdjęcia:-)
Lorata myślałam, że widać już na usg czy bliźniaki są jedno, czy dwujajowe.. No ale musiałabym spytać bratowej, w końcu wie skoro mają bliźniaków:-)
Ewi jaka dzielna Justynka, brawo:-)
Snoopy mam nadzieję, że wytrzymasz do terminu:-)
Gosdia masakra dzień miałaś.. za psa to bym ubiła!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Biedaczek..:-(
Dorota super, że trafiłaś na tak dobrą panią doktor:tak: Mam nadzieję, że teraz już będzie mniej chorób się Was trzymało.
ViKamcia to całkiem OK macie to rozplanowane z przedszkolem choć wolę ten nasz polski zwyczaj:-D No ale fajnie jak Viki będzie znała 2 języki. Córa koleżanki chodzi do przedszkola właśnie w Irlandii(?) - kurcze nie jestem pewna bo to kumpela z bloga, w każdym razie tam mówi po ang. a w domu mówią po polsku.
Liza to dobrze, że Hani się podobało:tak:

reklama
Vegas w zasadzie to tak, i to nawet dobrze widać w początkowej fazie ciąży, ale te ginekolog jakaś lewa, i powiedziała, że mam przyjść na początku jedenastego tyg jeszcze raz :baffled:

Do góry