reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy Ty to się masz z tymi skurczami, zaciskaj nogi i czekaj do 36 tygodnia chociaż :-p

Malwina no to powodzenia na rajdzie :tak::-)

Liza pewnie trochę pojeździ z bocznymi i będzie chciał próbować na dwóch, jak siostra ;-) No a Miki biedny na razie biegać za nimi musi, ale jeszcze trochę i pewnie też dołączy do ekipy rowerowej :-)

Jestem po 20 minutach Zumby, matko jakie to męczące :-p

reklama
ja wrocilam i niestety maly dostal antybiotyk icos jeszcze , pokico katar kaszel gardlo krtan ale nie ma zapalenia oskrzeli ani pluc jeslido poniedzialku sie pogorszy czekaja nas zastrzyki :(a biedaczyskispi ale juz ise katar zbiera biedny

Cześć Wam.
Ja od wtorku do wczoraj siedizałam z Justynką w łomży bo na ćwiczenia chodziłyśmy, dzisiaj obie miałyśmy wizytę u dentysty.
Ona pierwsza siedziała na fotelu i bardzo ładnie zniosła. a niestety potrzebne było borowanie bo ząbki jej się psują od środka i miała być mała dziurka a wyszła duża..:no: Ale zaskoczyła mnie bo się śmiała do pani i ładnie współpracowała:tak: i to bez znieczulenia, a mi przez te trzy miesiące kolejne zęby zaczęły się sypać.:no:.

u nas dzisiaj pochmurno ale wczoraj za to było przepięknie.

Blaneczka Witam kolejną młoda mamusię, oj jakiś wysyp młodych mam tu mamy ostatnio.:-D, pewnie niezła jesteś z matmy skoro rozszerzoną zdajesz?
Lorata Super wieści, gratulacje. t jednak dwa szczęścia. a tatuś zadowolony że będzie od razu ojcem dwójeczki szkrabów?
Kasiek Super zdjęcia.
Kamcia oo super ze Viktoria ładnie sobie radzi w przedszkolu.
Aleksandra Zdrówka dla synka.
Liza Super ze wycieczka się udała.
Snoopy Obyś wytrzymała jak najdłużej żeby urodzić bliżej terminu.:tak:,
Milka Ja jak tam testowałaś bo pewnie pisałaś ale nie czytałam aż tak do tyłu.

tylko tyle dziewczyny bo nie mam nawet siły na czytanie tylu stron wstecz.

Ola ojoj zdówka!!!
EWI a Ty jak sie czujesz? :-)

U mnie rano padalo a teraz sloneczko, czytam ksiazke, jak dzieciaki zjedza obiad to na dwór śmigamy :tak: zaczyna sie wiosenne śmiganie ;-) i wiecej slonca tym mniej mnie w domu i tutaj :-p

dzien dobry.
ech, jakos nie moge sie dzis zorganizowac wogole, poskladalam pranie, pogadalam z mama na skype i zaraz do pracy. jak to dobrze, ze dzis piatek! uwazajcie na siebie dziewczyny bo dzis 13! ;)

blaneczka sliczne to lozeczko i posciel tez! bardzo ladna wyprawke szykujesz :) powodzenia na fizyce!

ewi nawet nie musialam testowac bo dostalam @ :( ale nie zamierzamy sie zabezpieczac wiec mam nadzieje, ze niedlugo cos bedzie ;)
no prosze, jaka masz dzielna core! ja bym chyba nie dala rady bez znieczulenia:no:

ola biedulek, duzo zdrowka dla niego!

Liza a dzięki że pytasz? nie mam na co narzekać, ogólne samopoczucie zależy od dnia i od domowników. tak więc niech uważają co mówią i robią żeby mnie nie denerwować.:-D. brzuszek powoli rośnie choć w ubrania moje jeszcze się mieszczę.
Milka o to szkoda, ale na pewno wkrótce coś zaskoczy. no najważniejsze to nie wkręcać się w starania i podchodzić do tego z luzem. ja się śmieję z siostrą i koleżanka ze po prostu zaraziłam się bo ostatnimi czasy sporo styczności miałam z małymi dziećmi i tak strasznie mi się chciało ale doszłam do wniosku że jeszcze poczekam a tu nagle bęc.

Byłam dziś z małym u alergologa (swoją drogą pani doktor jest jeszcze pediatrą i pulmonologiem). Choć zastanawiałam się nad tą wizytą bo nie miałam kasy a to prywatnie i jeszcze 50km dojechać trzeba było. Ale babcia wzieła i zapłaciła. I teraz jednak nie żałuję. Maluszek jednak ma skazę i refluks w małym stopniu, dostaliśmy leki, nowe zalecenia, lek uodparniający (nie napisze wam teraz co dostał bo z recept ciężko wyczytać a jeszcze nie wykupiłam).
Przy okazji skonsultowałam przypadek mojej Amelci, że też często choruje ostatnio, pokazałam jej wyniki małej badań które ostatnio robiłam. Pani doktor kategorycznie kazała nie wykupować tych leków co dostaliśmy przed wczoraj od pediatry do inchalacji, ponieważ to są sterydy, a sterydów raczej się nie podaje bez konsulatcji alergologicznej i zapisała mi Amelkę na 26 kwietnia tam gdzie przyjmuje państwowo w warszawie i mamy jechać. Także jednak się cieszę, że pojechałam.
No i dostałam zaświadczenie dla Kacperka na mleczko, żeby w razie jak mi braknie do dokarmiania to mogą mi bez problemu wypisać.
A i mały ma małe wodniaki w jąderkach ale mało i się mają same wchłonąć tylko lekko pieluszkę trzeba zapinać.

Spróbuję was nadrobić ale może być ciężko.

BLANECZKA śliczny wózek.

KASIA pulmikon czy jakoś tak ten lek miał.

VIKAMCIA proszę Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej

OLA zdrówka dla młodego

LIZA słodkie maluchy.

UFFFF nadrobiłam, Idę na inne wątki.
biggrin.gif

Anetka ale szalejesz przy tej Zumbie:)

Ola
mam nadzieje że szybko mu przejdzie:)

Ewi
super że Justynka była taka dzielna mało które dziecko by tak grzecznie przy borowaniu siedziało:)

Milka
jak się nie będziecie zabezpieczać to kto wie super jak byś była bo widać że bardzo byś chciała:)

Dorotar no wreszcie mam nadzieje że ta alergolog pomoże i jak to możliwie żeby lekarz przepisał dziecku laki które nie musi brać:)

Lorata a czym się zajmuje Twój tata z teściem??

Wyszłam z moją bolącą dooopą z Domką na spacer bo już nie dawała mi spokoju i w PEPCO spódnicę w fiatki sobie kupiłam:D

reklama
Do góry