reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;P
Napisałam posta wczoraj i widze ze wcieło... :eek: ehhh
Lorata super ze dwa serduszka biją :-)

Hania na wycieczce super, zadowolona, wrócila zmeczona ale i tak szalała z braćmi bo Daniel sie stesknil za nią i wogole ;-) hehehe papuszki nierozłączki :-)
Ogolnie zadowolona, byli tez w drodze powrotnej w McDonaldzie i zjadla tam jablko i ja zmuliło... ;| heh... no ale trudno... zdarza sie...
KasiaF no tak w sumie lepiej sie nie pytac, wspolczuje @ :*
Kamcia super ze mala sie zaklimatyzowala w przedszkolu:-)
Ola zdrówka!!!! :*
Blaneczka fajne :tak:

Kurcze a u nas pada deszcz, dzien denny wiec fajnie ze wczoraj wsio posprzatalam i pranie zrobilam, dzis mam luzik ;-) No i jak widac na suwaczku miesiac do naszego świeta :-D ojojojojojjjj ;-)

A i dzieciaki z wczoraj i przedwczoraj :)

Załączniki

• DSC05150.jpg
    DSC05150.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC05156.jpg
    DSC05156.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC05166.JPG
    DSC05166.JPG
    89,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Helloł

Kasiek super z Was laski :-) JUlka też uwielbia hello kitty :tak:

Liza cieszę się że Hania zadowolona z wycieczki, dzieciaki jak zawsze super.

Anetka :-D Zuzka dobra jest! ciekawe co moja mi powie, jeśli okaże się pyskata po mnie to mam przerąbane :-D

Vi super że Viki dobrze sobie radzi w przedszkolu :tak: my wyniki mamy w poniedziałek, jeśli wszystko się uda od 1 września Julka też będzie przedszkolakiem.

​U mnie pogoda dzisiaj boska :-) słoneczko,zero wiatru i co najważniejsze mega ciepło zaraz wyganiam Julkę na podwórko a sama zaczynam sprzątać :tak:

Vi ale fajnie, że Vi już do przedszkola chodzi :tak: na pewno podszkoli sobie angielski. Ja to się zawsze zastanawiam jak te dzieci dwujęzyczne się nie mylą :-p ale podobno takie dzieci właśnie najlepiej chłoną wszystkie wiadomości :-p moja Zuzia też po angielsku trochę słów umie, wiadomo zdaniami nie mówi, ale i tak mnie to cieszy, że chce się uczyć nawet kilku słówek :tak:

Lorata spokojnie, w NY wszystko pewnie znajdziesz :-p tam to pewnie będziesz miała wybór wózków ;-)

milka w tym problem, że wcale jej nie wkurzałam :-D siedziała sobie u mnie na kolanach i taki tekst walnęła :-p może kumulowało się to w niej cały dzień aż w końcu musiała to powiedzieć :-D:-p

Ola to noc mialaś rzeczywiście długą :-p zdrówka dla Kacperka ;*

Blaneczka ładne łóżeczko :tak: pościel też bardzo ładna. Szkoda, że nie przed porodem nie wiedziałam czy będę miała córkę czy synka, bo tak to też poszalałabym z kolorami, a musiałam kupować wszystko neutralne, żeby pasowało i do dziewczynki i do chłopca.

Liza super, że Hani się podobało :tak: Widzę, że Daniel już jeździ na rowerku ;-) jak sobie radzi? ;-)

kama
pewnie nie jednym tekstem Cię zaskoczy :-p:-D Moja co chwilę z jakimiś wyskakuje ;-)
Zazdroszczę pogody, u nas znowu pochmurno i jakoś duszno, chyba deszcz będzie padał :baffled:

Hejka:-)

Vi fajnie że Vi chodzi do przedszkola:-D Vegas hahaha zdolną małą masz u mnie Ala umie się ubrać i rozebrać tylko jak się jej nie każe:-D a jak trzeba to nic nie umie a starsza od waszych:-p
Liza super że Hani się podobało;-) No i widać że dzieciaki masz zżytę jak nawet po kilkunastu godzinach za sobą już tesknią:-) u mnie też dupna pogoda od rana....:dry: Mokro, szaro...
Blanka Super wózek wybrałaś:-) Też mam z czarnym, przynajmniej brzudu widać nie będzie jak się gdzieś otrzecie:-D Co do pościeli ja jeszcze nie wiedziałam kto w brzuszku mieszka jak kupowałam wiec mamy biała w czarno białe owieczki:-) Teraz do wózka taką samą chcę upolować, ale to po wypłacie:-) bo pustki na końcie chwilowe...
Lorata Grartuluję udanej wizyty i podsłuchania 2 serduszek! Zazdroszcze!

Kurcze ja wczoraj się nalatałam.... notariusz, komornik... ech ale pozałatwiałam, wieczorem po kompieli chciałam sobie luteinke wsadzić bo dalej czuję skurcze mimo innych leków i co? prawie nie mam szyjki i tab mi wypadała! W poniedziałek wizyta, mam zamiar leżeć do poniedziałku... z Tym że w niedz musimy do "naszego" domku jechać po akt własności od Irka i w pon przed wizytą skoczę do notariuszki i sprawa zacznie się załatwiać;-)

Blaneczka śliczny ten wózek:) A może swoje zdjęcie wrzucisz żebyśmy wiedziały jak wyglądasz??

Gosdia w wakacje będziesz na bieżąco:) Teraz już bardziej za Barbie szalej chociaż Hello Kitty tez na topie:)

Lorata ja to wstawałam szłam na uczelnie na 2h i dalej spać:p

KasiaF co tam Ci się w pracy dzieje??

Anetka hahahah to dostałaś wrzuta od Zuzi:p

Vegas to nie ja sama się tak wystroiła:p No to ładnie jak romansowała:p

Kamcia nie mówiłaś!!! Super że Vi już do przedszkola chodzi... A Emmka szok już roczek dopiero pokazywałaś filmiki jak miała 4 miesiące i siadała a tu już imprezę robisz:szok: Już pewnie biega co??

Ola zdrówka dla małego:)

Liza śliczne dzieciaki:) Wiedziałam że Hania będzie zadowolona:) Oni to niczym bliźniaki:)

Snoopy
Ty to się oszczędzaj... Może będzie dobrze też miałam bardzo skróconą w 32 tyg ginka powiedziała że cud jeśli dotrwam do 36... Domka urodziłą się 40/41 tydzień...

Jejku takk mi w dooope coś wlazło że ledwo chodzę pogoda byle jaka Domka się nudzi a ja nie mam z nią jak się bawić;/

Dziękuję za komplementy bardzo Nam miło:)

Witam

U nas tez pogoda do du...

Sorki ze mnie mniej ale siedze w biurze i duzo sparaw do załatwiania mam ostatnio, a jutro mamy kolejny rajd , wiec tez mnie nie bedzie

Snoopy ty sie oszczedzaj dziewczyno
Anetka ale Zyzia ma teksty
Vikamcia ale fajnie ze mała chodzi do przedszkola , sobie troche odpoczniesz:)

przecież się oszczędzam, na 24h tylko 3 psedzam poza łóżkiem...czasami mam wrażenie że już odleżyny mi się robią... a szyjka się skraca mimo fenka i reszty.... no ale dziś już skurczy nie czuje przynajmniej. To mnie pociesza dzisiaj przy 13:-p

anetka na poczatku ciezko bylo ale teraz juz lepiej, trzeba tylko jeszcze poprawic te boczne kólka i bedzie git :-) teraz dwoje rajdowców niedlugo bedzie ;-) aMiki za nimi bedzie ganiac :D
kaamaa daj troche tego sloneczka :dry: :-p
snoopy a mi tez z Mikim kolo 32 tc zaczelo sie wsio skracac itd. a na koniec od 13 maja chodzilam z rozwarciem na 1, a tydzien przed urodzeniem mlodego mialam juz 2 :D takze moze dotrzymasz mimo wszystko do konca:tak: oby ;-)
Ja za miesiac równo rocznica i za 2 mies urodziny :-D

Moze sie rozpogodzi to na dwór wyjdziemy, niby tylko 8 stopni.... hymmm

Ostatnia edycja:
reklama
Snoopy ooo przypomniałaś mi że muszę życzenia koledze złożyć heheh ale w tym roku mu urodziny padły:) A jak Ala sobie radzi jak Ty cały czas leżeć musisz??

Do góry