reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka - no właśnie chyba nie ma , a się napaliłam na kropki , ale jeszcze jutro ogarnę :)
Lorata - nie jest tak źle, trzeba mieć motywacje żeby tam pójść i siedzieć na grubym tyłku 7 godzin . Haha <3
Gosdia -taa, niedługo prawdziwa Matka Polka . hahahaha <3

reklama
Hej. U nas iście senna pogoda, od rana leje i leje, Martynka nie pocieszona, że musiała w domciu siedzieć. Na trochę tylko wyszła i romansowała z jakimś Witkiem, który nie ma jeszcze 2 lat:-D Chyba woli młodszych:-D Jeszcze jutro i weekend a tak mi się już nie chce do pracy chodzić:no::-p

Blaneczka jakiś taki ciemny wózeczek jak dla dziewczynki:-p No ale ładny, nie twierdzę, że nie:-)
Lorata a to będą dwujajowe bliźniaki czy jedno? Mój brat ma synków bliźniaków, fajna sprawa, choć są identyczni i ciężko ich odróżnić od siebie:-D
Sali ja oceniłam Cię na podstawie wyglądu, a charakterek to jak Kaamaa napisała, rycząca 20ka:-D:-D
Liza mam nadzieję, że Hanulka wróciła zachwycona z teatru:-)
Kasiek ładnie wystroiłaś Domcię, słodka jest:-)

blaneczka mam takie samo podejscie jak Ty ...
jak już mam dziecko to sama chciałabym je wychowywac a nie podrzucać do rodziny i zajmow\ć sie sobą..
wiadomo ze co innego jeśli nie ma się wyjścia ale dobrowolnie bym nie oddała :-p
kama p[rzypomniałaś mi .. ze buty też umie zakładać Vika :-p hehe nie napisałam
generalnie też się rozbierze cała do golasa , tylko ma problem ubrać sweterek sama... więc zawsze jej pomagam ;-)
no i myć to też się mykje ale ja mykję jej zawsze buzię i włosy i wiadomo cipuszkę :-p
milka to jest ten :-p Ostrzeżenie o przekierowaniu
po prostu pyyyyycha !!!!!!!!!!!!!
sali primark to u nas zwykłe ciuchy za tanie pieniądze :-p także nie dziwię się że wolisz nexta hehehe
choć jakościowo są dobre
w primarku to ja Vi kupuje bluzeczki a nawet sobie za 3-4-5 euro :-p uwielbiam właśnie dla soebie tam zwykłe koszulki bo są fajne lekko uciagliwe no i tanie :-p
liza widze że Ty zajęta dzisiaj :-) fajnie że Daniel lepiej mówi :-)
kasiek suuuper :-)
milka mi też daj FB i NK jeśli masz
a właściwie to jak kogoś nie mam to też poprosze :-p
lorata słodko tak słyszeć 2 serduszka :-) zazdroszczę!!!

a ja byłam na zakupach , znów obkupiłam dziewczyny :-p hehe jak zawsze
kupiłam też sobie nowy dywan do salonu bo był taki sliczny :-p i tak na mnie patrzył :-p hahah
co jeszcze... aaa mam już zaproszenia na roczek dla Emki bo to już niedługo , i też kilka dupereli takich mam :-)
no i jestem padnięta ostro..

aaa nie wiem czy wam pisałam ze Vika od 2 tygodni chodzi już do przedszkolka :-)
poczatki miała troszkę trudne ale ostatnio coraz lepiej sobie radzi :-)

ViKamcia Viki już do przedszkola?:szok: Wow:-) Pewnie się niebawem rozkręci na dobre:-) Moja Martynka potrafi założyć sobie majteczki, skarpetki, spodnie, buty, papcie, czapki, rękawiczki a bluzki przeciągnąć przez główkę tylko muszę jej stronę dobrze dać:-) Faktycznie Emma niebawem ma roczek, rety, ale zleciało:-)

vegas tak chodzą tam dzieci od 1,5 do 3 l
a później zostaje przeniesiona do starszej grupy (we wrześniu) czyli 3-4 l
z tym że to nie jest takie prawdziwe przedszkole jak z polskiego zdarzenia ;-)
tylko raczej wyglada to jak żłobek , dzieci sie bawią i robią jakieś plastyczne rzeczy (malowanie , wyklejanie itp)
później dopiero od września pójdzie do starszej grupy to tam mają coś w stylu "nauka poprzez zabawę" czyli takie ala polskie przedszkole
no a chodzi już ponieważ za rok czyli we wrześniu 2013 idzie do podstawówki :tak: więc chcę żeby umiała w pierwszej klasie się dogadac po angielsku bez problemu bo teraz to wiadomo , umie pojedyńcze słówka i pojedyńcze zdania...

Ostatnia edycja:
hello :)
uchichralam sie w pracy, potem razem z TZtem i jestem w dobrym humorku :) wstawilam pranie, musze jeszcze rozwiesic przed spaniem

lorata boszzzzzz, Ty juz jestes w 9 tygodniu!!! przeciez dopiero co mialas 6 z kawalkiem!! gratki:* jejku, jak ten czas zapitala! :szok:
wow, no i gratulacje po raz drugi-dwa serduszka jednak-super! :D

kasiek sliczna corcia, usmiech ma rozbrajajacy! :D

blaneczka
to trzymamy kciuki! ja szczegolnie za ta matme bo jej nienawidzilam w szkole :p jestes scislowiec? ja tez zdawalam geografie ;)
wspolczuje zaparc!
z kolorkow wozka podobaja mi sie nr 26, 34, 40 i 32 :)
aaaa!! wybralas wozek, ktory byl jednym z moich typow :D sliczny jest!

anetka agentka z Zuzki :) nie wkurzaj cory hehe ;P

vikamcia
matko, zjadlabym tego loda na miejscu-jak on pysznie wyglada!, ale mi smaka zrobilas, jakby nie pozna pora to juz bym gnala do sklepu!! :D
ja tez w Primarku podkoszulki kupuje, tak jak piszesz-jakosc ok, a koszulka za 2 funa ;)
robicie spora impreze na roczek Emki? :) super, ze Vika sie zaaklimatyzowala w przedszkolu!

hehe milka nom pycha jest
nie nie robimy za dużej
będzie taka sama ilość osób co u Vi na 2 latka
czyli ok 8 dzieci + rodzice
no i my :-)

a jeszcze vegas nie zdązyłam edytrować po raz enty :-p zeby dopisac że u nas ta pierwsza klasa jak się ma 4 lata to jest dopiero taka gdzie zaczynaja się dzieci uczyć czytac pisać , maja literki i cyferki (a te już Vi zna :-p hehe )
więc nie jest takie .. idziesz do pierwszej klasu dodawanie odejmowanie i prace domowe ;-)

Ja juz na nogach a poszłam spać ok 3 maly wstal po 5 :baffled: , no i się doczekalam mam nadzieję przeziębienia u malego ... leje z nosa , kaszle . Jestem padnięta po nocy jak ten katar potrafi wybudzać wszystkich ze snu . Tak , że kolejna wizyta u lekarki na poczatku sama bym leczyla jak bym miala czym ale ze jeszcze nie byl chory muszę iść ....

reklama
W końcu piątek !:)
Odpocznę ;D Czeka mnie jeszcze test z fizyki i luzik:D

Co do kolorów wózka to moje typy to :
nr. 16, 20 , 34 , 40 <3

Ogólnie bardzo się cieszę, bo wczoraj doszło do mnie łóżeczko :) Koszt odpadł , bo dostałam od cioci , która ma po swoich dziewczynach :)
2-el - POŚCIEL - 120 x 90 NOWE PIĘKNE WZORY (2254978386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Identyko jak tutaj :D A pościel to chyba zamówię :
http://konik6k1.website.pl/remik/aukcje/html/baby/foto/kraina/posciel/4.jpg

Do góry