reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczko zapewne masz racje , ale wiesz jego rodzice ci pomagaja masz jego dzidziusia cięzko będzie się od niego uwolnić. Ale ja życzę Tobie jak najlepiej iobyś znalazła tego który pokocha Was całym sercem a na pewno sie taki znajdzie :)

Dziewczyny powodzenia w szkole , wytrwalości :) chociaż ja po terminie latałam po szpitalu ale nie bo mam rodzić tylkoteść lerzał po wypadku łaziłam jak posrana :D

A wózek zajebisty i przyzwoita cena .

Mały już się poklada , jest marudny ma jakiegos gluta w nosie i kaszel czuje , że zachaczymy o lekarza dałam syropek ale nie chce dać nosa psiknąć znacie jakies metody na to ??

reklama
Lorata - daj spokój ze szkołą ,haha . Nauczyciele się śmieją że korzystam na tej ciąży, bo ciągle chodzę do tablicy bo nie mogę wysiedzieć w jednym miejscu. Ciągle się kręce , odsuwam , wstaje , chodzę no masakra.
jednak ciężko mi bez ruchu wysiedzieć 45 minut. Ja bym biegać mogła na wf na kilometr tak mnie nosi :O
Czy tylko ja w ciąży taka jestem , czy ktoś tak miał ?

Aleksandra -
jestem zachwycona tym wózkiem , na prawdę wielkie dzięki dla Tialana !
Co do wózka - biorę kropki ! <3 Zakochałam się w nim :D

Hej dziewczyny ;)
Ale wy tutaj skrobiecie ;)

Blaneczka, witaj, przepraszam, ale nie zauważyłam Cię wcześniej między milionem tych postów. Gratuluje ;) A z matua dasz radę ;) mój mózg chłonął w ciązy i chwile po jak gąbka, a obecnie gdzieś go zgubiłam. Podziwiam, że masz tyyle energii ja to mogłam ciągle spac ;)
Kasiek, Dominika ma zabójczy usmiech ;) Śliczna jest i widze, ze nie tylko u nas Hello Kitty rządzi ;). My mamy buty chociaż moja tego nie ogląda... ;)

Nie wiem w co tutaj ręce włożyć tyle jest napisane... Nie wiem kiedy uda mi się być na bieżąco...

Hejka

Ja tylko na chwile...

DOROTAR a co to za lek? bo ja ostatnio też miałam który powinien kosztowac lekko ponad 90zł a po zniżce kosztuje właśnie jakoś 3,5 czy 3,2... ALe nie musiało byc od arelgologa czy jakiegoś innego...

LORATA fajnie tak serduszek posłuchac... Fajnie że 2 :-)

Młody się kąpie zaraz spac idzie, nie wiem czemu nie śpi zanim ja poszłam spac... eh... Jutro spowrotem jedzie do moich rodziców... A ja mam wojne w pracy, i mam takiego nerwa że komuś bym przywaliła... Na @ przyszła...

EDIT

LIZA nie pytałam, wole sobie oszczędzic nerwów...

SNOOPY na mnie raczej się tak ładnie nie goiło nigdy, po porodzie była ze mną masakra... A tu miałam głęboką i dużą, dawał mi min 5 tyg a tu o 3 już czysto :-)

reklama
Kasiek ale fajnie Domka wygląda :-) słodka jest :tak: i widać, że zadowolona z wyprawy na plac ;-)

Lorata jak to może też skorzystasz..? przecież bliźniaki do takiego wózka się nie zmieszczą :-p

Blaneczka bardzo ładny wózek, podoba mi się :tak: ale na pewno taki czarny chcesz? nie ma innego koloru z kropeczkami? :-p

Zuzia jeszcze nie śpi :sorry: biega, krzyczy i się cieszy. A dzisiaj z jakim tekstem wypaliła "Wiesz mamusiu, trochę mnie wkurzasz" :-D no nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać :-p

Do góry