reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam popołudniowo :-) babki, ile wy drukujecie:confused2:
Liza raczej nie :-(
anetka551 to prawda, jest dziwna. Ale już niedługo i będzie inny :-D
milka<3 jakieś dziwne tamte forumowe koleżanki...u nas jesteś mile widziana o każdej porze dnia i nocy ! :-):-):-)
Blaneczka witaj, dopiero teraz bo wczoraj mnie nie było , tylko rano za nim się pojawiłaś :tak: Miło mi cię poznać. Może nawet znajdziemy wspólne tematy, bo ja także w ciąży, a szesnastka jestem :D Ładne imiona wybrałaś, szczególnie Maja :D A ten wózek co ci sie spodobał, to super mi też się podoba.
Co do faceta - świnia. A jego rodzice chociaż trochę mądrzejsi xd
Ja się zgadzam z anetka551 - jeżeli oni sponsorują to wybierz jakiś mega :-p:laugh2:
alekandra87 boże, już to pisałam, ale slodki ten twój synalek~!!!;-)

reklama
Dzieki Lorata :p
kasiek - igdzie te zdjęcia ? :d
Liza -zadomowiane myszki :happy:
blaneczka - a moze on sie jeszcze opamieta ? czzesto jak juz dziidzi jest chlop madrzeje .

Ostatnia edycja:
Lorata a Ty byłaś dziś u gina?? Bo chyba dziś miałaś wizytę?? Jakie wieści??

Ola no właśnie lipa bo aparatu nie mam bo nam tir przejechał i tak robię na telefonie i zawieruszył mi się kabel C oczywiście był za wiatraczkiem w komputerowym ale o taki adapter na mini karte zapomniał się zapytać

Aaaaaaaaaa jednak znalazłam!!! Proszę dzisiejsze wyjście na "JUPKE" czyli plac zabaw:)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Ostatnia edycja:
No wiem, wiem, ale tako jakoś miałam dodać w poprzednim poście, ale w końcu kliknęłam i się wysłało..ale cieszę się przeogromnie :-D:-D:-D

Wybaczcie, że dopiero teraz , ale szkoła ;)

Milka - zdaję matmę rozszerzoną, angielski rozszerzony i geografię w podstawie ;)
Lorata -gratuluję;* jak sobie radzisz? w szkole pewnie ciężko ;*
Aleksandra -Wiesz , nawet nie chce żeby się opamiętał. Nie mogłabym być z tak nieodpowiedzialnym człowiekiem.

Dziś myślałam że w szkole zasnę . Po prostu nie mogłam wysiedzieć , tak mi sie spać chciało .
Ogólnie dopadł mnie problem zaprać ( przez całą ciąże nie miałam , aż do teraz ) . To jest koszmar, chyba urodzę w łazience , hahah xd :D

Co do wózka , Tialana pokazała mi swój i się zakochałam <3
Tylko który kolor ? Pomocy ;P Myślę nad tym z kropeczkami :D
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-kolekcja-2012-i2267194998.html

Ostatnia edycja:
reklama
sali04, no wiem, ale tyle nadrukowałyście, że szok!!:-D
Kurczę, B. extra wózek!!! :tak: Nie ma co się dziwić, że się zakochałaś, bo ja też się nim zauroczyłam :-) Kropeczki są świetne, ale podoba mi się też ten taki bordowy z kwiatuszkami nr.35
Kto wie, może i ja skorzystam :zawstydzona/y:
W szkole może być, nie jest tak źle, ale Tobie współczuję, bo Ci już ciężko wysiedzieć, a sie trzeba skupiać...:sorry:

ej no co tu tak cicho???:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry