reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No nareszcie :-p już myślałam że nie wrócicie :-p

BASKA - ja właśnie 1 raz od początku mojej edukacji nie idę na rozpoczęcie roku ... jakoś tak dziwnie :-p

POLNA - no to czekamy na wieści co z tym szpitalem :-) ... a łóżeczko wzięłam inne tzn takie same ale z innej aukcji trochę droższe ale ma więcej zabezpieczeń i tam już nie ma klocków :-(...:-p:-)

OLENKA - hehe :-p mam to samo :-p czasami mam wrażenie że mała to się chwyta tych żeber :-p wtedy ją próbuje przepchnąć jakoś niżej :-p bo śmiać się nie mogę i tak jak mówisz siedzieć i się garbić :-p ... to chyba normalne w końcu już duża jest :-)

reklama
FEMME wolalam spytac. a ze ty masz podobny termin to widze rozumiesz o co mi chodzi:) ja to malego tez probuje "sciągnąć na dół":) ale mi nie wychodzi...uciażliwe to strasznie, a co bedzie późńiej...:( a ty co? w domku siedzisz?

hehe ja tez nie ide do szkoly:) zdawalam mature jak moj dzidzius w brzuszku mial trzy miesiace---musze przyznac ze bylo ciezko---musialam jesc rano sniadanie a niddy wczesniej tego nie robilam i oczywiscie kiedy dojezdzalam do szkoly bylo mi bardzo niedobrze:no:.wiec bylo rzyganie przed wejsciem na sale...i chcialo mi sie siku a nie mozna wychodzic:(:tak:no i oczywiscie jak tu sie nie denerwaowac????ale jakos bylam wyluzowana bo spoznilam sie na ustna z polskiego mimio tego ze przebieglam pol zielonej gory w kilka minut:p ale zdalam zajebiscie wiec dostac sie na studia nie bedzie problemu:)---za rok mam nadzieje...a moze mi sie calkiem edukacji odechce:p niewiadomo

polna-----chyba bylysmy na tym samym weselu ...brrr...bo u mnie tez bylo strasznie strasznie;/;/;/;/;/;/;/

olenko----------doskonale wiem o czym mowisz ja tez czasem siedze przed kompem wyprostowana jak stryna bo sie boje ze udusze dzidziusia---mam wrazenie jakby sidziaala mi na zebrze i probuje ja zepchnac ale sie nie da!!albo wyginam sie w lewo bo mojamala upodobala sobie prawa strone mjego brzucha...

no walsnie dobrze ze dostalam nosidlo bo przyda mi sie tylko zebyprzywiesc mala ze szpitaal:p(matko jak to dziwnie brzmi ..nieco surrealistycznie)( do lekarza do ja wozkiem pojade bo mam jakies 300m moze)--nie znam sie na odleglosciach ale widze przychodnie ze swojego okna-i buduja mi jeszcze jedna- tez blisko)

Cześć Lasencje ;-)
Oleńka to normalne ja miałam tak ciągle,a niekiedy to mi tak Nicunia przywaliła,że miałam wrażenie,że połamała mi żebra.

Femme jak teściowa stawia to bierz póki jest chętna:-D:-D:-D.

Polna mam nadzieję,że wsio będzie dobrze.

Mika to ładnie...dobrze,że ja chodziłam prywatnie do lekarza.

A ja już w sobotę idę na Stadion of Sound,ajj w zeszłym roku na SoS-ie było super mam nadzieję,że i w tym roku będzie si:-D:-D.

Dzwonilam do lekarza ale kazal dzwonic jutroprzed 8 :sorry2:
to czekanie mnie wqrza :wściekła/y: no ale przynajmniej sie spytal jak sie czuje wiec chyba troszke sie przejol :sorry2:

netgirl spoko ,jak sie dowiem jak sie nazywa taki dziecinny to Ci napisze :-p

femme z tego co widze ze klocki sa dosyc duze a takie sa najlepsze dla dzieci :tak:bynajmniej Ala woli sie bawic duzymi :-)

Olenka a ja sie musialam garbic bo jak siedzialam wyprostowana to wtedy mnie bolalo,nie wiem dlaczego :sorry2::laugh2:

OLENKA - no w domu w domu :-p a gdzie mam być :-p

KASIA - wiem o czym mówisz z tymi śniadaniami ja też nigdy nie jadłam a teraz trzeba bo inaczej to masakra ... ale na szczęście nie wymiotowałam :-)

FIRANKA - no wie że teraz musi się starać i podlizać jak chce jakiś kontakt ze mną i z wnuczką mieć bo przesrała sobie :-p ... a imprezy zazdroszczę ... ja też uwielbiam takie klimaty tak żałuje że nie byłam w tym roku na sunrise taki skład był że szok :| no ale może w przyszłym roku :-)

POLNA - klocków nie będzie a jak by były to zanim Nina by do nich dorosła to bym zdążyła oddać zgubić albo zniszczyć :-p ale mniejsza już o te klocki :-p

Kurde zjadła bym coś a nie mam pojęcia co ;/ ... jajek nie ma i jest lipa :-p

Femme TY imprezowiczko ....... :-p w przyszlym roku to bedziesz jeszcze do Ninki przywiazana :-p:-)

netgirl znalazlam PEDODONTA - specjalista o leczenia zebow malych dzieci !! !! !!

Ostatnia edycja:
femme nie no spoko ;-) kazdy ma prawo do chwili relaksu czy wypadu ze znajomymi :happy: Rozumiem !!

Nic ja uciekam !! to dojutra ,chyba :sorry2: Buzka Kobitki :-p
A gdyby ktos sie tak rozpakowal a mnie nie bylo to napiszcie do mnie :happy:

reklama
Do góry