reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No nareszcie :-p już myślałam że nie wrócicie :-p

BASKA - ja właśnie 1 raz od początku mojej edukacji nie idę na rozpoczęcie roku ... jakoś tak dziwnie :-p

POLNA - no to czekamy na wieści co z tym szpitalem :-) ... a łóżeczko wzięłam inne tzn takie same ale z innej aukcji trochę droższe ale ma więcej zabezpieczeń i tam już nie ma klocków :-(...:-p:-)

OLENKA - hehe :-p mam to samo :-p czasami mam wrażenie że mała to się chwyta tych żeber :-p wtedy ją próbuje przepchnąć jakoś niżej :-p bo śmiać się nie mogę i tak jak mówisz siedzieć i się garbić :-p ... to chyba normalne w końcu już duża jest :-)

reklama
FEMME wolalam spytac. a ze ty masz podobny termin to widze rozumiesz o co mi chodzi:) ja to malego tez probuje "sciągnąć na dół":) ale mi nie wychodzi...uciażliwe to strasznie, a co bedzie późńiej...:( a ty co? w domku siedzisz?

hehe ja tez nie ide do szkoly:) zdawalam mature jak moj dzidzius w brzuszku mial trzy miesiace---musze przyznac ze bylo ciezko---musialam jesc rano sniadanie a niddy wczesniej tego nie robilam i oczywiscie kiedy dojezdzalam do szkoly bylo mi bardzo niedobrze:no:.wiec bylo rzyganie przed wejsciem na sale...i chcialo mi sie siku a nie mozna wychodzic:(:tak:no i oczywiscie jak tu sie nie denerwaowac????ale jakos bylam wyluzowana bo spoznilam sie na ustna z polskiego mimio tego ze przebieglam pol zielonej gory w kilka minut:p ale zdalam zajebiscie wiec dostac sie na studia nie bedzie problemu:)---za rok mam nadzieje...a moze mi sie calkiem edukacji odechce:p niewiadomo

polna-----chyba bylysmy na tym samym weselu ...brrr...bo u mnie tez bylo strasznie strasznie;/;/;/;/;/;/;/

olenko----------doskonale wiem o czym mowisz ja tez czasem siedze przed kompem wyprostowana jak stryna bo sie boje ze udusze dzidziusia---mam wrazenie jakby sidziaala mi na zebrze i probuje ja zepchnac ale sie nie da!!albo wyginam sie w lewo bo mojamala upodobala sobie prawa strone mjego brzucha...

no walsnie dobrze ze dostalam nosidlo bo przyda mi sie tylko zebyprzywiesc mala ze szpitaal:p(matko jak to dziwnie brzmi ..nieco surrealistycznie)( do lekarza do ja wozkiem pojade bo mam jakies 300m moze)--nie znam sie na odleglosciach ale widze przychodnie ze swojego okna-i buduja mi jeszcze jedna- tez blisko)

Cześć Lasencje ;-)
Oleńka to normalne ja miałam tak ciągle,a niekiedy to mi tak Nicunia przywaliła,że miałam wrażenie,że połamała mi żebra.

Femme jak teściowa stawia to bierz póki jest chętna:-D:-D:-D.

Polna mam nadzieję,że wsio będzie dobrze.

Mika to ładnie...dobrze,że ja chodziłam prywatnie do lekarza.

A ja już w sobotę idę na Stadion of Sound,ajj w zeszłym roku na SoS-ie było super mam nadzieję,że i w tym roku będzie si:-D:-D.

Dzwonilam do lekarza ale kazal dzwonic jutroprzed 8 :sorry2:
to czekanie mnie wqrza :wściekła/y: no ale przynajmniej sie spytal jak sie czuje wiec chyba troszke sie przejol :sorry2:

netgirl spoko ,jak sie dowiem jak sie nazywa taki dziecinny to Ci napisze :-p

femme z tego co widze ze klocki sa dosyc duze a takie sa najlepsze dla dzieci :tak:bynajmniej Ala woli sie bawic duzymi :-)

Olenka a ja sie musialam garbic bo jak siedzialam wyprostowana to wtedy mnie bolalo,nie wiem dlaczego :sorry2::laugh2:

OLENKA - no w domu w domu :-p a gdzie mam być :-p

KASIA - wiem o czym mówisz z tymi śniadaniami ja też nigdy nie jadłam a teraz trzeba bo inaczej to masakra ... ale na szczęście nie wymiotowałam :-)

FIRANKA - no wie że teraz musi się starać i podlizać jak chce jakiś kontakt ze mną i z wnuczką mieć bo przesrała sobie :-p ... a imprezy zazdroszczę ... ja też uwielbiam takie klimaty tak żałuje że nie byłam w tym roku na sunrise taki skład był że szok :| no ale może w przyszłym roku :-)

POLNA - klocków nie będzie a jak by były to zanim Nina by do nich dorosła to bym zdążyła oddać zgubić albo zniszczyć :-p ale mniejsza już o te klocki :-p

Kurde zjadła bym coś a nie mam pojęcia co ;/ ... jajek nie ma i jest lipa :-p

Femme TY imprezowiczko ....... :-p w przyszlym roku to bedziesz jeszcze do Ninki przywiazana :-p:-)

netgirl znalazlam PEDODONTA - specjalista o leczenia zebow malych dzieci !! !! !!

Ostatnia edycja:
femme nie no spoko ;-) kazdy ma prawo do chwili relaksu czy wypadu ze znajomymi :happy: Rozumiem !!

Nic ja uciekam !! to dojutra ,chyba :sorry2: Buzka Kobitki :-p
A gdyby ktos sie tak rozpakowal a mnie nie bylo to napiszcie do mnie :happy:

reklama
Do góry