reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Posprzątałam w pokoju, bo już nie mogłam patrzeć na ten syf, a Zuzia i tak pewnie wszystkie zabawki zaraz powyciąga :sorry: syzyfowa praca :baffled:

kasiek no to Domka też wie jak prosić :-D;-) i też pewnie ulegacie? :-p
Gratuluję wygranej w kręgle :-) i Domce kupki w nocniczku :tak:

milka a gdzie Ty pracujesz? bo nie wiem czy pisałaś, a jak pisałaś to chyba nie doczytałam..

reklama
Milka no własnie Primark..a kumpela teraz mi kupila nową marynarke dzinsowa dla Kai z Nexta...wiec wiadomo wole z lumpu Nexta niz Primarka;)

Aleksandra dzieci zostaja w takich ekstremalnych sytuacjach z tatusiem hehe..zawsze tak było i jest;)

OLA z tymi lekarzami to chore, jak tu leczyć dziecko jak masz czekać pół roku na wizytę. Masakra

KASIEK, MILKA mam nadzieję bo ostatnio tak choroby dzieci mi dały w kiść, że ledwo organizuję budżet domowy, a jeszcze tak bardzo chcę zabrać moją Amelkę do zoo a to muszę do wawy jechać i też wydatek. A ona tak bardzo chce i chce pociągiem jechać, więc jak jakoś wygospodaruję pieniążki to ją zabiorę pociągiem bo do wawy i tak autem nie pojadę.

NO I MAŁO WYPRASOWAŁAM, MAŁY NIE DAJE SPAĆ NIE CHCE. U NAS TEŻ POCHMURNO ALE CIEPŁO

Ach zasnął lecę dalej męczyć żelazko, mam godzinę bo później po córkę do przedszkola i znowu małego muszę brać bo mojej mamuśki nie ma.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja na moment ;P
Miki zasypia to zasiadłam seodpoczywam ;P
Rano dałam rade, na szczescie rodzicom udalo sie byc na wsi o 8:45 wiec jak juz jechalismy to odebrali odemnie Mikolaja i pojechalam ze starszakami... Hania zadowolona pojechala, ciekawe jak tam czy nie zwymiotowała :dry: ehhh...
Daniel u logopedy oki, ma jeszcze czas na poprawna moze a dokladniej o dż, dz, cz, sz :-) a R raz wymawia dobrze raz żle ale do listopada ma czas;-) i oki. biblioteke zalicylam tez takze mam co czytac :-)
Na dworze super cieplo, Daniel jest ciagle, a ja dom zaczelam ogarniac, i naczynia myc bo rano zostawilam syf... :sorry:
Własnie obok mnie myszka przebiegła... :eek::confused2: twarde sztuki jakies mamy a tej wsi :-D

No to tyle, sorrki ze tylko o sobie :*
ale obowiązki wzywają :-) mlody zasnol...
Po Hanie jade kolo 17, bede do kolezanki pisac jeszcze, a i mama chciala bym jej pomogla sałate sadzic... zajrze moze potem... :*
Milego dnia.

kasiek gratki wygranej! :) ja tez juz strasznie dawno nie gralam, a pamietam do dzis jak pierwszy raz rzucilam kula-zbilam wszystkie :D potem juz mi tak dobrze nie szlo ;P

anetka pracuje w Marks&Spencer, realizuje zamowienia na ubrania. Podniesli nam norme o 300 dziennie (z 1200 na 1500) bo zmienil sie manager, wszystko sie rypie teraz, od wczoraj mamy tez nowe obowiazki. Jakos nie bardzo sie tym stresuje i co najlepsze pracownicy dalej robia tyle ile daja rade :) Choc np mamy pewna Litwinke na zmianie, ktora do pracy przychodzi 20 minut wczesniej, nie chodzi na przerwy zeby tylko zrobic jak najwiecej (!).

sali znam pare charity shopow, ale nie chce mi sie nigdy tam szperac, a ciezko cos naprawde fajnego znalezc ;) Super, ze kolezanka ma fajniejsze lumpki w okolicy, slyszalam, ze sa takie. a Primark ma ok jakosc, szczegolnie ciuszki dla dzieci :) Ciuszki sa z firmy Early Days, a to w UK calkiem dobra marka dziecieca :)

:szok:witam,ale czytania.
wczoraj co weszlam to mi sie komp wylaczal i juz za 2 razem sie poddalam. zeskanowalam go a tu 2 trojany..narazie chodzi a ja nie nadrobie.
Mała urwisuje,buty ciągle ściąga,gile po pas echh...za oknem pochmurno ale ciepło. Idziemy na spacerek:)

dorotar tez uwielbialam jezdzic pociagiem jak bylam dzieckiem :) fajna wycieczke organizujesz :)

liza aaaa, ja sie boje myszy, w ostatnim mieszkaniu mielismy i tak halasowala w nocy, ze spac nie moglam:no: tutaj nie mamy, ciekawe czy w nowym beda.. a Danielek na pewno zacznie poprawnie wymawiac, moj kuzyn z dnia na dzien zaczal wymawiac r :)

gosia zainstauj antywirusa, polecam avasta ;) milego spacerku :)

ja tez uciekam, niedlugo do pracy trzeba sie zbierac, jejjj jak mi ucieka ten tydzien, juz czwartek mamy.... szok! milego dnia :)

Milka powiedzmy że nie ciekawa... Ja straciłam @:p A Ty masz FB bo może coś przeoczyłam?? Hehe no i dobrze może niedługo Ty będziesz mamą:)
Współczuje zapierdzielu w pracy;/

Anetka
a jak myślisz do tego zrobi miłosny uścisk i miłosny całus i wymiękam kombinatorka jak Twoja Zuzia chyba by się dogadały nawet jeśli moja mało mówi:p

Dorotar
nooo Ty to się masz ostatnio z tymi chorobami moja Dominika chyba tyle nie wychorowała ile Twój Kacper w ciągu 4 miesięcy życia...

Liza zdaj relacje jak Hani się podobało:)

Wróciłyśmy z palcu zabaw właśnie szukam kabla bo chciałam Wam zdjęcia pokazać:)
Domka gania po dworze z C nawet zupę na schodach jadła bo nie miała czasu:p

reklama
Do góry