reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kamma nie wiedziałam :)
Vikamcia dziekuję ale juz się obejdzie bez smecty zdrowy nawet zacząl jeść ! P4102310.jpgP4102311.jpgP4102320.jpg przesylam pare zdj , z sesji kapielowj

Ostatnia edycja:
Hej ;)

Ja wczoraj miałam problemy z kompem... wchodze, a tutaj 20 stron... Nie dam rady nadrobić ;) Tak wpadłam tylko sie przywitac ;) Jak tam dzieciaczki zdrowe?

Liza nienawidzę pobrania krwi, ale powiedzmy że już przywykłam...:sorry: kiedyś jak miałam 16lat bałam się tak że przy pobraniu krew ze strzykawki wróciła do obiegu.... pielegniarka w szoku była...
Olka motylem byłam...:-D
Kama to ładnie mała Ci poległa:-D
Vi hehehe dziwisz mu się że marudzi:-) ja nie biedak uziemiony jest, dacie radę, suwaczek do zdjecia sobie ustaw;-)

Ja Alę położyłam już do łóżka sticza oglada;-) kurde coraz ciężej jest mi ją wykompać... Niby tylko myjką po niej przelatuje, potem plukanko, wycieranie i ubieranie ale kurde masakra....

marudzi marudzi ...
i nie dość że siedzi w domu to jeszcze marudzi a na dodatek w niczym mi nie pomaga:-p
żaden z niego pożytek ;-)

blaneczka my się nie znamy , ale jak nie masz planu na przyszłośc (dalszą przyszłość) to planuj sobie powoli od bliskiej przyszłości ,
pozapisuj sobie moze na karteczkach co wolisz - nie co musisz - tylko co tak naprawdę byś chciała i od siebie oczekujesz, co jest dla Ciebie lepsze..
i plan sam się utworzy :-)
aleksandra super sesja :-D

snoopy który suwaczek??? :/

snoopy ogladałam kiedyś super nianię i mówiła ze 4 letnie dzieci same się potrafią dobrze umyć ;-)
Ala ma prawie 4 więc daj jej myjke i tylko ją kieruj gdzie ma się dobrze umyć :-) wstanie wytrzesz ją w wannie pomożesz wyjść i sama niech się ubiera :-p

Vika sama umie ubrac majteczki , skarpetki lub rajstopy i spodnie lub spódniczkę ja pokazuję jej tylko gdzie jest tył :-)
nie umie ubierać sobie bluzek

Ostatnia edycja:
Hej. Ładna pogoda wreszcie do nas przyszła to Malutka korzystała znowu na polku, lubię jak jest tak ciepło:-)

Kaamaa powodzenia na prawku i oby się Jula dostała do przedszkola:tak:
Liza na pewno Hani się spodoba w teatrze. Ja chętnie też bym pojechała:-)
Mirabelka ale konkretnie waży Twoja córa:-) Ładnie, ładnie:-)
Sali popieram, wyglądasz extra i w życiu bym Ci nie dała ponad 30 lat, ja ciągle myślę, że masz 27:-D Jak tam Tymek się czuje? A Twoja córa faktycznie na starszą wygląda, ale fajna jest:-D
KasiaF fajnie, że wszystko ładnie się zagoiło:-)
Kasiek trzymam kciuki by Domcia dostała się do przedszkola:-) Mmm, kebab, mm:-D
Aleksandra słodki Brzdąc z Małego:-)
Umi zdrówka dla Kacperka, oby do pt mu przeszło;*
Blaneczka witaj. Ładne imiona dla córci:-)

reklama
ViKamcia - właśnie się zastanawiam czy iść może na studia, czy "odchować " małą i dopiero .
Nie chcę, żeby Maja była podrzucana do babci , cioci itd. bo jakoś mi to nie pasuje.

Do góry