reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka dasz rade zdac mature ;-) ja znów zdawałam juz z dwójka dzieci (Hania miala 1,5 roku a Daniel 6mies :-)):-D hehehe
Zdasz i pojdziesz rodzic ;-)
umi, kasiek no włansie jestem ciekawa czy jej sie spodoba:-) wiadomo dzieci, ale jak ogarną taka ferajne dzieciaków jestem ciekawa:-) na ostatniej wycieczke trójka dzieci sie zawieruszyla :-D hehehehe :happy: ale ponoć stala "ekipa" ktora na kazdej wycieczce sie gubi :-D

Jemy kolacje ja juz sie umylam, jutro czeka mnie kombinacja alpejska bo rodzice niewiem czy sie wyrobią na 8:30 by wrocic z Grójca, maz na 8 do pracy... w najgorszym przypadku maz pojedzie rowerem -zostawi mi auto, a ja bede sie tłukła zawieźć Hanie na 9 do szkoly z Danielem i Mikim i poczekac do 9:30 jak zacznie przyjmowac logopeda... :eek: nie podoba mi sie to...... :dry: :sorry::confused2: :confused2:

reklama
Liza jak to trójka dzieci się zawieruszyła? :szok: i że na każdej wycieczce się gubią...? Co to za przedszkolanki do cholery, że dzieci upilnować nie potrafią.. i weź tu człowieku puść dziecko na wycieczkę z takimi przedszkolankami, a może gdzieś dalej się zawieruszy i co wtedy :eek:

snoopy hehe no nieee to raczej kwestia tego, że ja mam tendencje do tycia i nadmiernego jedzenia, bo metabolizm mam ok, to tylko i wyłacznie moja wina i lenistwa:-p
Liza dobre z tym gubieniem:-D
sali jak ja bym wyglądała tak jak ty to mogłabym już dziś umierac w spokoju:-D:-D wiec nie narzekaj:-p

Blaneczka maturą się nie martw wcale nie jest taka straszna:)

Liza no weź od tego są nauczycielki my też jeździłyśmy na wycieczki i musieli dać radę;) A Hani na pewno się spodoba:)

Sali
to mam nadzieje że geny mojej mamy też się odezwą 49 lat 62kg a cyce duże:)

Umi no troszkę czasu teraz to wszystko w rękach komisji rekrutacyjnej hahah

A my dziś chyba na kręgle wybywamy bo wczoraj nasz drużba miał urodziny a że miał dużo pracy to dziś skoczymy na piwko:)

N0o dokładnie Snoopy ,ja zawsze byłam chuda jak szparag haha,170 i 55-57 kg (chodzi mi o wiek od 22-27 lat ...potem drugie dziecko i po 30 i to jest prawda ze gorzej zgubic i geny daja znac...u mnie geny po mamie sie odzywała...chude nogi i bebzon i cyce hehe

prosze Cie, Ty wygladasz przebosko! i nie masz na co narzekać, chciała bym tak wygladać będąc po 30:-)

snoopy hehe no nieee to raczej kwestia tego, że ja mam tendencje do tycia i nadmiernego jedzenia, bo metabolizm mam ok, to tylko i wyłacznie moja wina i lenistwa:-p
Liza dobre z tym gubieniem:-D
sali jak ja bym wyglądała tak jak ty to mogłabym już dziś umierac w spokoju:-D:-D wiec nie narzekaj:-p
hehehe to doopa w troki i do roboty, trzeba lenia wygonić:-D jak chcesz start pod koniec czerwca ja bede dopingowala Ciebie a Ty mnie:-D i schudniemy obie:-D

Liza niezla jazda z tą 3 dzieci:-D ja pierdziu zawał na miejscu:-D a jutro ciekawy ranek Ci się szykuje...

kasiek Tobie to dobrze:-D

Od matury jeszcze niecały miesiąc do porodu będzie ; P
Bo rodzę na początku czerwca. Ale coraz ciężej mi się skupić :)
W szkole ciężko wysiedzieć , czasem muszę wyjść z lekcji , albo wstać do tablicy czy coś , bo nie mogę wysiedzieć .

Dobrze, że już zaraz koniec roku :)

anetka no niewiem, ja tez bylam w szoku, ponoc co wycieczka ta trójka dzieci tak sie kreci ze potem sie gubi ;P ale to nie z grupy Hani, tylko z innej a tam niestety uczą mlode przedszkolanki - praktycznie "po szkole" :no: dla mnie doswiadczenie to jednak jest cos i ciesze sie ze Hani pani ma juz z 15lat doswiadczenia w tym zawodzie :tak: widac to :tak:

Blaneczka a no tak matura to raczej poczatek maja, chyba ze jakies tam jeden ogzamin na koniec kolo 20 sie trafi, ja mialam 27ego jeszcze egzamin zawodowy - zalezy jaka szkola ;-) termin masz na czerwca= którego? :) masz jakas fotke dzidzi? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Liza -fotka jest , ale niestety skanera brak , a aparat zabrał mój tata ( jest marynarzem i akurat jest w rejsie :) Zawsze bierze aparat bo widzi wiele pięknych miejsc :) ) .
Jak uda mi się coś skombinować to od razu pokażę Wam Księżniczkę:)
Termin mam na 10 czerwca , ale zobaczymy jak to będzie :D

Do góry