reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja miałam termin na 11 czerwca ale się przesuwa bliżej poczatku:-D
zobaczymy co teraz USG powie, ja już się poniedziałku doczekać nie mogę:-p a jutro rano pobranie krwi, i musze sobie gdzieś zapisać żebym siuski złapała:-D

reklama
Blaneczka - Jejku to fajnie masz tata marynarz ;-) super :tak:
No to czekamy na fotke fasolinki :-) Ja mam Mikolaja z 8 czerwca :-) piekny miesiąc hehe ;)
A po maturze co planujesz, studia jakies czy chwila oddechu z maluszkiem? ;-)

snoopy lubisz pobieranie krwi? ja przy trójce to juz do tego tak przywykłam ze wogole wrazenia na mnie nie robilo :-D hahaha

Ide łózka ścielac, i dzieciakom pizamy naszykowac by sie przebrali :-)

snoopy od marca biegam:) tzn miałam ponad tygodniową przerwę na rekonwalescencje kolana, no ale dzis biorce dupkę w troki, bo mi tego biegania juz brakuje:-p. Ale miło mi bedzie w czerwcu mieć z kim sie odchudzać:tak:.
Blaneczka ja miałam termin z OM na 17 kwietnia a z usg na 26 kwietnia a urodziłam 6 maja, tylko jeden egzamin przełożyłam, wszystko sie da;-)
Liza młode nie znaczy złe:-p jak dla mnie cos z tymi dzieciakami nie halo, że zawsze się gubią:-p

Dzieki dziewczyny,ale wiadomo jak zawsze wazyło sie tyle samo i mogłam jesc wszystko a teraz przez 6 lat plus 10 kg i praktycznie wszystko w cycki i brzuch to juz nie dobrze haha...zastanawiam sie jak góra trzyma sie na takich patykach hahaha

Liza według mnie też nie wolno skreślać tych pań bo nawet ta z 15 letnim doświadczeniem była zaraz po szkole i też musiała się uczyć. Postaw się na ich miejscu jakbyś szukała pracy a jeśli tam są paniami więc sądzę że były jednymi z lepszych jak dostały tą pracę. Siostra C też jest przedszkolanką i ma z jednym chłopcem wieczny problem a nie jest zaraz po szkole:)

Blaneczka ooo pierwszy raz spotkałam się z kimś kto ma tatę marynarza:)

Umi no moze racja ale ja od poczatku widzialam ze te mlode dziewczyny jak ich dzieci osaczyly...:sorry: to nie wiedzialy co robic :-D :cool:
A dzieciaki widac takie ograniete jak panie ze sie gubią :-D fakt ze moja sie nie gubi ;-)
Doswiadczenie pomaga moim zdaniem ;-) hehehe,, o ale bywa....
Teraz w podstawówce u nas i w gimnazjum doszlo multum nowych "mlodych" nauczycielek.... :no: mojego brata dziewczynki chodzą do 2 klasy i jak wracaja kolo 14 tak jedza obiad i bratowa siedzi z nimi do 20 i odrabiaja lekcje a gdzie nauka gdzie odpoczynek, zabawa nawet??? :no: starsza córka ich do 1 gimnazjum chodzi to sama mowi ze ona tak nie miala... ehhhhh :cool:

kasiek ja nie skreslam tych pan broń boze :-) wiem ze przyszlosc w tej szkole niestety wiąże sie z nimi :dry: wiem ze poczatki są trudne no ale co poradze :-) takie mam zdanie i tyle, wole starszych nauczycieli .:-p

Ostatnia edycja:
My tam zawsze lepiej dogadywaliśmy się z młodszymi nauczycielami bardziej wyluzowani byli :-D A dla Julki hym... może mieć 25 czy 55 nie ważne, oby tylko moje dziecię było zadowolone ;-)

Julka śpi od 19:30 aż dziwnie jak taka cisza ale broń boże nie narzekam może tak codziennie chodzić spać :-D

Oooo dzisiaj na polsacie moi "idole" American Pie uwielbiam ten film :rofl2:

Ja sie jakos nie przejmuje kilogramami chociaż z 5 by się przydalo zrzucić jestem pogodzona z wlasnym ciałem :>

sali ty masz megasna figurke!
snoopy a ty to myslisz że nie masz super ? Zarabista również !! ( zapisalaś siuski) ?? :laugh2:

Tatus wpadł na małe piwko z M. i ja sobie chlipnęlam :> mały idzie spać , a ja chyba tez !
kamma -wlasnie przypomniałas mi o filmie :-D

reklama
dorotar pożyczka na święta ... wielkanocne???
OMG rozumiem jeszcze wigilię ... ale na wielkanoc , co to ze 2 ciasta i 2 sałatki wystarczą , późńiej obiad i co jeszcze? dalej norma...
masakra jakaś...:/
co do gryzienia małego , to wiesz , Vi też się czasem zdażyło że Emkę ugryzła albo chciała ugryźć ... najczęściej w głowę(??? ) nie wiem czemu :-p
no ale jej minęło ... było to sporadyczne.., i nie z zazdrości bo zawsze okazywała miłość do siostry , ale wiadomo ze czasem z nudów dzieci wymyślają
lorata też miałam tiramissu :-) hehe i do tego babkę i ciasto na biszkoptach z kremem i galaretka :-)
wampi chrzciłas małego teraz?? w takim razie najlepsze zyczenia z okazji przyjęcia sakramentu chrztu świętego :*
milka mój mąż uwielbia te ben & jerrys ... ja jakoś nie przepadam za nimi choć mam jeden smak który lubię
waniliowo malinowe(pół na pół ) z kawałkami białej czekolady i malin a na środku jest kula o smaku trufli :-) pycha :-p
i co będziesz uciekać :-) wkońcu chcesz być mamą więc jesteś przyszłą mama :-p a liedy to nadejdzie to czas pokaże ;-)
gosia to ta znajoma jakaś głupia??? że brała dalej tabsy... no ja bym ją zdrowo palnęła... :/
cherie witaj ;-) rzeczywiście dawno Cię nie było
cherie a może za dużo mu dajesz picia i zapełnia sobie brzuszek to już na obiad nie starcza miejsca?
moja Vi zawsze picie dostaje albo 1,5h przed obiadem , albo dopiero po obiedzie :-) i zjada wszystko
a jakie dodatki smakowe mu dajesz do mleka? nie za dużo cukrów czasem???
kasiek no widzisz! gratki z wołaniem kupki :-)
sali zdrówka dla Tymka
aleksandra zdrówka i dla was zamiast smecty kup mu orsalit
femme słyszałam że jeśli zab jest nie wyleczony , lub masz próchnicę , albo dziurkę to włąśńie takie są efekty zakładania pasków wybielających ...
śliczna Ninka :-)

czytam i już skupić się nie mogę bo zaraz wysiądę przez mojego D :/
więc resztę nadrobię późńiej :*

aha dodam ze u nas święta do du*** wogóle jakby ich nie było ..
poza tym Vi malowała pisanki tak samo farbami :-) w zeszłym roku też tak malowała :-D wrzucę fotki nast razem :-)
co jeszcze ... chyba tyle na dzisiaj :-p

Do góry