reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi, jasne, nie wierzę że aż tyle mogłaś przytyć:-p
Liza ja pamietam wyjazd do teatru ale juz z 4 klasą, wcześniej nas nie zabierali bo wiadomo chaos:-D Ciekawe czy Hani będzie się podobało;-)
Kasiek długo u was się czeka, u nas było 2kwietnia, ale ja nie składałam bo to by było bez sensu:sorry:

Kurde przegladarka mi wariuje i z BB mnie wywala.... a inne strony odpala bez problemu...

reklama
Co do moich rodziców to jak im powiedziałam to mama się popłakała.
Tata wyszedł z pokoju .
Miesiąc się do mnie nie odzywali, nawet na mnie nie patrzeli .
Po miesiącu pogadaliśmy, płakaliśmy wszyscy bardzo i rodzice mi powiedzieli, że pomogą mi jak tylko będą mogli.
Teraz najważniejsze żebym zdała maturę .

snoopy wiesz to jest zdjęcie sprzed 7 lat:-p ważyłam sobie wtedy jakieś 61-65 kg, a teraz ważę 82 to taki szczególik:-p. Snoopy mnie też wywala masz fire foxa?
anetka oo rowerek, mój młody nie moze sie do maja doczekac bo ma dostać od mojej mamy na urodziny:-p
Liza ciekawe jak im sie bedzie w teatrze podobać:D, ja pamietam że pierwszy raz byłam jak miałam 8 lat i wcale mi sie nie podobało, doceniłam teatr dopiero w liceum
kasiek, to jeszcze trochę czasu masz, trzymam kciuki

Blaneczka no pewnie, nie poddaj się, ja też byłam w klasie maturalnej i zrobiłam ten błąd, że zrezygnowałam ze szkoły :sorry: i dopiero poszłam zaocznie jak urodziłam Zuzię, czyli byłam rok do tyłu.

umi Zuzia też dostała na urodziny rower :-p taki trochę przyspieszony prezent :-) na FB dałam zdjęcie Zuzi na rowerku ;-):-p

Anetka - no staram się . Zam miesiąc matura, mam nadzieję, że dam radę .
Ale nie mam pojęcia czy mam jakieś inne prawa zdawania matury , jeśli jestem w ciąży ( zaawansowanej już )

Umi hehehe kurde jak ten czas leci:-D a z latami kg przybywa jak się człek nie pilnuje, bo metabolizm coraz gorszy... Ja na dietę męża muszę uważać co by mi się nie zapasł:-D chcę takiego jakiego wziełam:-p z resztą i ja już coraz starsza:-p mam google chroma... mam netbooka i w miarę szybko mi otwiera mozilli nie moglam sciagnac bo jakis blad mi wyskakiwał, a jest najlepsza.... wedlug mnie przynajmniej;-)

Co do matury, ja też zaocznie robiłam i byłam w plecy ale mature mam i nic mnie już nie obchodzi:-D jak mi się zachce to sobie studia machnę o ile teściowa zechce z laskami posiedzieć;-)

Blanka nie martw się bo stres najgorszy w zaawansowanej, kup sobie melisę i nie denerwuj się bo się rozdwoisz za wcześnie:-p;-)

Ostatnia edycja:
Blaneczka w sumie nie ma jakichś specjalnych praw, mozesz miec ze soba wode no i mozesz wyjsc do wc, ale z obstawą:-D. Poza tym jeśli by sie zdarzyło, że na którymś egzaminie cie nie bedzie, donosisz zaświadczenie lekarskie z jakiego powodu była Twoja nieobecność i dzieki temu bedziesz mogła zdawać w innym terminie.

reklama
N0o dokładnie Snoopy ,ja zawsze byłam chuda jak szparag haha,170 i 55-57 kg (chodzi mi o wiek od 22-27 lat ...potem drugie dziecko i po 30 i to jest prawda ze gorzej zgubic i geny daja znac...u mnie geny po mamie sie odzywała...chude nogi i bebzon i cyce hehe

Ostatnia edycja:
Do góry