reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma mysle ze Julce spodoba sie trampolina, my w zeszłym tyg kupiliśmy i Zuzia codziennie na niej kica:")

Blaneczka witaj , ładne imiona wybrałaś co do wózka ja tez wole używane bo można fajniutkie znaleźć i za niską cenę

Snoopy super ze kredyt juz macie

reklama
Kamma czy była by zadowolona?? Zachwycona na 100 % rok temu byliśmy u ciotki C i była tam trampolina to Dominika nie chciała zejść ale dzieciaki starsze to nią rzucało

Blanka dobre chociaż tyle

Aleksandra - no teściowie to nie będą . Ojciec Księżniczki mnie zostawił jak tylko się dowiedział że jestem w ciąży . Więc no nasze drogi się rozeszły , 0 kontaktu z nim , tylko jego rodzice się zainteresowali trochę .

przynajmniej masz jakieś wsparacie ze strony jego rodziców;-) coś czuję, że oni go będą męczyli jednak żeby się małą zainteresował bo oni kontakt z wnuczką będą chcieli mieć:-) już było kilka takich przypadków, ale fakt ham jak nie wiem.... mnie ojciec Ali w ciąży nie zostawił, ale wolała bym żeby to zrobił, oszczędził by mi miloina nerwów pijak pierdzielony....wrrr:-D ale ja go nielubie:-D

a wiecie że on pierwszy raz na wielkanoc do Ali nie przyjechał??:-D po ślubie jak by go nie było:-p nawet nie mam głupich tel od niego:-D

Taka łądna pogoda a tu 3 strony do nadrabiania :-D

Spacer zaliczony, zaraz po tate bede jechala, mama do dzieciaków przyjdzie ;P

Blaneczka to fajnie ze rodzice jego choc sie interesują:tak: :-) a rodzice jak przyjeli ten fakt?
KasiaF fajnie ze wsio sie zagoiło, i jak pytalas sie co do tego ze po wypalaniu trudniej zajsc i donosic ciaze? :ciekawa jestem :-)
snoopy to dobrze z eCie nie nęka :-D przynajmniej masz spokój, a Alicja nie pyta sie o niego? jaki ma stosuneg do neigo wogole? :-)

Liza Dzisiaj przed wyjazdem do banku (musiałam oczywiscie wytłumaczyć Alicji po co jadę i dlaczego) powiedziała że fajnie bo w końcu będziemy rodziną, ja ona M Gracjan i dzidzia:) Ona o ojcu już nawet nie wspomina.... Ale zobaczymy 21 maja Ala ma urodziny....

My kupujemy jej gigantyczną trampoline już w swieta gadałam z jej chrzestnymi i dorzuca sie po 250zl wiec tak tego z M nie odczujemy razem bedzie tysiac to prezent na urodziny dostanie solidny:-D z tym ze gigantyczną trampoline wszyscy chca bo na skakanie nigdy sie za starym nie jest:-D

Ja jednak poszłam wcześniej bo goraczka małemu nie chciała spaść, wziełam go odrazu do lekarza i okazało się, że to zwykła wirusówka. Dzieciaki w przychodni w większości z tym samym były, dostaliśmy leki i jesli przestanie do piatku gorączkowac to mozemy jechać do rzeszowa, jesli nie to w piatek idziemy na kontrole, ale z gardłem młodego. Wyniki badań moczu wyszły w miarę tak wiec sie uspokoiłam troche:)

Malwina Zazdroszczę:-D ja juz bym chciała wiedzieć czy mamy to miejsce czy nie:sorry:
snoopy eee to było 25 kg temu:-D, ale przeżycie z tym kredytem, masakra:no:
kasiek widze, że w każdym przedszkolu podobna śpiewka:/ kiedy macie wyniki?
KasiaF co za samoregenracja:)

Witajcie byłam z małym w mieście odebrać swoją morfologie i badania Amelki.
Odwiedziłam dwie znajome w zakładach fryzjerskich.
Miło było a po drodze do domku Melcię zgarneliśmy z przedszkola.

Dziewczyny ja mam prawko od lutego 2010r. i wolę jak ja kieruję, mój K ma od listopada zeszłego roku ale trochę boję się z nim jeździć.

MILKA super, że zostajesz z nami.

KAAMA kurs jest ważny całe życie, nigdy się nie przedawna.

Ja prawko robiłam jeszcze jak do szkoły chodziłam 5 razy oblałam, dałam sobie spokój, a potem jak Amelka moja miała 9 miesięcy wykupiłam kilka godz na przypomnienie i wtedy za pierwszym razem zdałam.

ANETKA moja tez ostatnio przysypia, właśnie też śpi, myślę że to przez świeże powietrze, nalata się a potem pada.

BLANECZKA witaj.
Ale facet świnia.
A jakie imię??
Już doczytałam imiona-ładne.
Dobrze, że rodzice jego troche chcą Ci pomóc.

OLA, ANETKA u mnie też dziś łóżko rozbebeszone. A nic mi się nie chce miało być prasowanie i nie prasuje.

MIRABELKA daj namiary na nk i fb.

SNOOPY zaproszenie idzie.
KASIA ja tez miałam taką szefową, że po imieniu i piwo piłyśmy razem.

KAAMA u nas na grudniówkach jest 4 miesięczny chłopczyk co ma 9kg. I tylko na piersi jest.

snoopy aha to takie buty, i dobrze ze jest jak jest ;-)
Umi to zdrówka dla malego i oby do piatku przeszlo!

A moja Hania jutro jedzie na wycieczkę - do teatru do Wawy. :-) wyjazd 9 a przyjazd 17-17:30:-) ciekawe :-)

reklama
Blaneczka to skoro oni sponsorują, to wybierz sobie jakiś wypasiony :-):-) Imiona bardzo ładne :tak:

snoopy no właśnie też mi się spodobał, kurcze jak ja kupowałam wózek to takich ładnych i tanich nie mogłam znaleźć :-p

My niedawno wróciliśmy :tak: Zuzia była na rowerku, w końcu, bo ostatnio w ogóle nie było pogody :sorry: a dzisiaj ciepełko- 18 stopni :tak::-) i zero wiatru.

Do góry